• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Detecon Türkiye’ye yatırıma geliyor
Detecon Türkiye’ye yatırıma geliyor

Detecon Türkiye’ye yatırıma geliyor

ICT Media ICT Media
20 Temmuz 2017 00:00
Paylaş

Deutsche Telekom AG’nin danışma kolu olan Detecon, İstanbul’da tecrübeli IT danışmanları ile bir IT Hub kurmayı planlıyor. Bu kurum Detecon’un Türkiye ve yakın coğrafyalardaki müşterilerine gelecek nesil IT konularında destek olmasına yardımcı olacak.

Dünya çapında yönetim danışmanlığı hizmeti veren ve seçkin teknoloji tecrübesi ve klasik yönetim danışmanlığını birleştiren Telekom Grubunun üyesi Detecon, yıllardır strateji olarak şirketlere kendi organizasyonlarını kurmaları ve son teknolojileri geliştirmeleri üzerine tavsiyeler veriyor ve onları bu konularda destekliyor.

ICT odağı ile yönetim danışmanlığı sunan Detecon, müşterilerinin bütün alanlarda başarıyı yakalamaları için teknik bilgisini kullanıyor. Yenilikçi bilşim ve iletişim teknolojilerinin gelişiminden kaynaklanan olanakları ve pazar potansiyelini açıklıyor. Portfolyosu klasik stratejik organizasyon danışmanlığından karmaşık IT mimarilerinin ve uygulamalarının planlamaları ve yürütmeleri için verimli süreç tasarımlarına kadar geniş bir yelpazeye sahip.

İstanbul’da açılacak IT Hub, diğer Detecon ofisleri ve Deutsche Telekom şubelerindeki standartlaşmış kadrosuyla, IT - teknoloji projeleri için pazar odaklı bilgilerle ve diğer şubelerle yakın ilişkiler halinde etkili projeler oluşturmak için Detecon’u destekleyecek. Detecon, küresel bir şirketin uluslararası ortamında çalışacak, gelecek IT mimarisi alanında tecrübeli isimlerden oluşan bir ekip kuracak.

Yöneticiler, Proje Yöneticileri, CIO/CFO ve uluslararası müşterilerde CTO-seviyeleri için IT ve Yönetim Danışmanlığı, IT Altyapısı, sanallaştırma; bulut hizmetleri (IaaS, SaaS, PaaS), otomasyon ve orkestrasyon ve aynı zamanda IT Servis Yönetimi, Robotic Süreç Otomasyonu (RPA), Yapay Zeka (AI), Veri merkezi altyapıları ve Güvenlik & İşsizlik konularına ilişkin konseptler, İşlevsel Destek Sistemleri (OSS)/İş Destek Sistemleri (BSS), mimari, ürün seçimi ve süreç iyileştirme ve ilgili NOC yapıları, IT Yenilikleri (Smart Energy, Content-Media; Büyük Veri; Nesnelerin İnterneti), Girişimcilik Mimari Yönetimi, IT yönetimi, IT-iyileştirme ve dönüşümler, iyileştirme süreçleri, SOC ve siber savunma, etik hackleme, güvenlik duvarı, zorla giriş tanımlama, iş devamlılığı ve IT güvenliğine ilişkin diğer konular kurulacak IT Hubın faaliyet alanlarında olacak.

Paylaş
Detecon yatırım ITHub

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Türkiye’de Startup Yatırımları 2025’in 2. Çeyreğinde 858 Milyon Dolara Ulaştı
Türkiye’de Startup Yatırımları 2025’in 2. Çeyreğinde 858 Milyon Dolara Ulaştı
4 Eylül 2025 16:40
TEKNOFEST Kuantum Teknolojileri Yarışması Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
TEKNOFEST Kuantum Teknolojileri Yarışması Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
4 Eylül 2025 11:30
SAP Genç Profesyoneller Programı 15. Dönemini Tamamladı
SAP Genç Profesyoneller Programı 15. Dönemini Tamamladı
3 Eylül 2025 11:26
TTGV'den Yeni Teknolojilere Yönelik Güdümlü Proje Programı
TTGV'den Yeni Teknolojilere Yönelik Güdümlü Proje Programı
1 Eylül 2025 12:35
Türkiye Bilişim Derneği'nden 5G İhalesi Çalıştayı
Türkiye Bilişim Derneği'nden 5G İhalesi Çalıştayı
1 Eylül 2025 12:33
EGİAD Başkanı Özhelvacı:
EGİAD Başkanı Özhelvacı: "Melek Yatırımcılık Toplumsal Bir Hizmettir"
1 Eylül 2025 12:24
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.