• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Dgpays’e, Fast Company Türkiye’den 2 ödül
Dgpays’e, Fast Company Türkiye’den 2 ödül

Dgpays’e, Fast Company Türkiye’den 2 ödül

ICT Media ICT Media
12 Aralık 2023 16:18
Paylaş

Türkiye’nin lider fintek şirketlerinden Dgpays, Fast Company Türkiye’nin düzenlediği Digital Money & Fintech Ödülleri’nde, “En Çok İstihdam Yaratanlar” ve “Yılın En Yenilikçi Şirketleri” kategorilerinde ödül kazandı.

Fast Company Türkiye Digital Money & Fintech ödülleri sahiplerini buldu. Düzenlenen ve dijital bankacılık, faktoring, sigorta, ödeme sistemleri ve yeni nesil startupların ödüllendirildiği törende, Türkiye’nin lider fintek şirketlerinden Dgpays, “Yılın En Yenilikçi Şirketleri” kategorisinde yenilikçi ürünü DgTransit ile ödülün sahibi olurken “En Çok İstihdam Yaratanlar” kategorisinde de ödül aldı. 

“Dünya çapında söz sahibi olmak için geleceğe yatırım yapıyoruz”

Törende Dgpays adına ödülleri alan Dgpays Satış ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yeşim Karaca, Digital Money & Fintech’te 2 ödül birden kazanmalarıyla ilgili mutluluğunu dile getirerek “Yaklaşık 600 kişilik yetkin ekibimizle başarılarımıza yenilerini eklemekten kıvanç duyuyoruz. Nitelikli çalışan ihtiyacının çok yüksek olduğu bu dönemde ülkemizin potansiyeline inanıyor, nitelikli istihdamı desteklemeyi önemli bir sorumluluğumuz olarak kabul ediyoruz. Bu katkımızın paydaşlarımızca da fark edilmesi ve Fast Company Türkiye tarafından ödüle layık görülmesi gurur verici. Bir başka gurur kaynağımız ise Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve ulaşım ödemelerinde büyük kolaylık sağlayan DgTransit ürünümüzün yenilikçi ürün olarak ödüllendirilmesi. Yurt dışında iş birliği yaptığımız kuruluşlar sayesinde DgTransit’i uluslararası platforma da çıkardık. Türkiye’den çıkmış bir şirket olarak finansal teknoloji alanında dünyada söz sahibi olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençlerimizin ve sektörümüzün geleceğine yaptığımız yatırımların ödüllerle takdir edilmesi, ödeme sistemleri alanında kısa zamanda elde ettiğimiz başarıyı yeni ürün ve hizmetlerle daha da ileriye taşımak için itici güç oluyor.” dedi.

Ödüllü yenilikçi ürün: DgTransit

Dgpays’in ödül alan ürünü DgTransit, toplu taşıma araçlarında herhangi bir yerel veya yabancı debit kartın, kredi kartının veya ön ödemeli kartın geçerliliğini sağlayarak insanların günlük hayatlarını kolaylaştırmaktadır. Dgpays, bu ürününde sadece Türkiye’de değil, dünya genelinde iş birliği yaparak, sektöre bir Türk markasının adını dünya standartlarında geliştirilmiş hizmet sunan firma olarak yazdırmıştır.

Paylaş
DgPays Fast Company Digital Money & Fintech Dijital bankacılık faktoring sigorta ödeme sistemleri yeni nesil startuplar Yeşim Karaca

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
4 Haziran 2025 11:25
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
3 Haziran 2025 17:25
Yatırımda yapay zekâ dönemi
Yatırımda yapay zekâ dönemi
3 Haziran 2025 17:21
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
3 Haziran 2025 17:17
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
3 Haziran 2025 17:15
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
3 Haziran 2025 17:11
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.