• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. DgpaysIT’ye Entertech’ten istihdam ödülü
DgpaysIT’ye Entertech’ten istihdam ödülü

DgpaysIT’ye Entertech’ten istihdam ödülü

ICT Media ICT Media
2 Şubat 2023 10:53
Paylaş

İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Teknoloji Geliştirme Bölgesi Entertech, İstanbul Teknokent tarafından ilk kez bu sene bilim, teknoloji ve inovasyon alanında verilmeye başlanan “Yılın En’leri Ödülleri” sahiplerini buldu. DgpaysIT, Yılın En Fazla Stajyer İstihdamı Sağlayan Firması kategorisinde ödüle layık görüldü. 30 Ocak Pazartesi günü İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi’nde gerçekleşen törende DgpaysIT adına ödülü Ürün Yönetimi ve İş Çözümleri Direktörü Özgür Özden teslim aldı. 

Entertech İstanbul Teknokent’te faaliyet gösteren firmaların Ar-Ge portal verileri dikkate alınarak belirlenen ödüller toplam 16 kategoride verildi. Entertech İstanbul Teknokent, yenilikçi ve ileri teknoloji alanlarında faaliyet gösterecek şirketlere Ar-Ge çalışmalarını yürütebilecekleri ortam ve desteği sunarak; üniversiteler, araştırma kurum ve kuruluşları ile üretim sektörleri arasında iş birliği sağlıyor. Yeni başlatılan Entertech ödülleriyle de ekosistemin gelişmesine ve paydaşların motivasyonuna katkı sağlanması hedefleniyor.

“Geleceğimize yatırım yapıyoruz”

Ağırlıklı olarak yazılımcılardan oluşan 500’e yakın çalışanları olduğunu ve bu rakamın hızla arttığını ifade eden DgpaysIT Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kaya, “Nitelikli çalışan ihtiyacının had safhada olduğu bu dönemde stajyer istihdamının öneminin farkındayız. Ülkemiz sahip olduğu iyi eğitimli ve geniş vizyonlu genç popülasyonu bakımından gerçekten şanslı. Biz de Dgpays olarak hem gençlerimizin hem de ülkemizin potansiyeline inancımızla özellikle yeni mezun gençleri staj için bünyemize katarak niteliklerini artırmayı ve bir kısmını da istihdam etmeyi çok önemsiyoruz. Gençlerimizin ve sektörümüzün geleceğine yaptığımız yatırım ile layık görüldüğümüz bu ödül bizi son derece onurlandırdı” dedi.

Paylaş
istanbul üniversitesi İstanbul Teknokent  DgpaysIT Entertech Hasan Kaya

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Türk Telekom İmtiyaz Süresi Açıklamasına TELKODER'den hukuki süreç vurgusu
Türk Telekom İmtiyaz Süresi Açıklamasına TELKODER'den hukuki süreç vurgusu
26 Eylül 2025 10:30
Mplus Türkiye çeyrek asırlık yolculuğunu kutladı
Mplus Türkiye çeyrek asırlık yolculuğunu kutladı
26 Eylül 2025 10:22
Şirketlerin yüzde 62’si bulutu önceliklendiren stratejiler izliyor
Şirketlerin yüzde 62’si bulutu önceliklendiren stratejiler izliyor
25 Eylül 2025 13:35
Experian ve Agra Fintech’ten Stratejik Ortaklık
Experian ve Agra Fintech’ten Stratejik Ortaklık
25 Eylül 2025 13:34
İnfinidium ve Vepara’dan Kamu Teknolojileri ve Finansta Güç Birliği
İnfinidium ve Vepara’dan Kamu Teknolojileri ve Finansta Güç Birliği
25 Eylül 2025 13:32
Figopara, “Türkiye 100” listesinde ilk 3’te yer aldı
Figopara, “Türkiye 100” listesinde ilk 3’te yer aldı
25 Eylül 2025 13:27
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.