• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Dia Yazılım insan kaynağını %30 büyüttü
Dia Yazılım insan kaynağını  %30 büyüttü

Dia Yazılım insan kaynağını %30 büyüttü

ICT Media ICT Media
24 Ağustos 2021 00:00
Paylaş

Bulut teknolojisi avantajı ile müşterilerinin maliyetlerini düşürüp verimliliklerini artırmasını sağlayan ve Türkiye’nin en gelişmiş Bulut ERP Programı olan DİA Yazılım, pandemide üye işletme sayısını yüzde 132 artırırken, artan talep nedeniyle istihdamda da %30 oranında artış sağladı.

Pandemiyle birlikte hızla dijitalleşen dünyada bulut teknolojisinin de payını aldığını ve hızla ilerlediğini belirten DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay, “Bulut teknolojisine ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. 2021'in ilk 6 ayında 2020'ye göre %50 büyüme sağladık. 2021’de bulut teknolojilerinde DİA’yı seçen işletme sayısı 2020’ye göre yüzde 132 artarken, artan ilgiye en iyi şekilde karşılık verebilmek için istihdamda da %30 oranında artış sağladık” dedi.

DİA’nın sistem olarak kendini güncellemeye devam ettiğini ve edeceğini de sözlerine ekleyen Onay, “Pandemi nedeniyle bulut sistemlerine artan ilginin sonucu olarak ihtiyaca cevap verebilmek için DİA olarak hızla büyümeye devam ediyoruz. Pandeminin başladığı Mart 2020 itibariyle personel tarafındaki büyüme oranımız %30’a ulaştı. Bulut teknolojisindeki büyüme nedeniyle özellikle Ar-Ge yatırımlarımızı 2021 sonuna kadar artırmak istiyoruz. Buna bağlı olarak Ar-Ge departmanımızı, müşteri hizmetleri, satış ve satış destek ekibimizi daha da genişleteceğiz. Öte yandan pandeminin artık sona ermesiyle ve yeni normale geçilmesiyle birlikte hızlı bir büyüme beklentimiz var” şeklinde konuştu.

Paylaş
Bulut ERP Programı DİA yazılım Suha Onay teknoloji haberleri bilişim haberleri teknoloji gündemi bilişim gündemi

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
4 Haziran 2025 11:25
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
3 Haziran 2025 17:25
Yatırımda yapay zekâ dönemi
Yatırımda yapay zekâ dönemi
3 Haziran 2025 17:21
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
3 Haziran 2025 17:17
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
3 Haziran 2025 17:15
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
3 Haziran 2025 17:11
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.