• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Digilogue Summit-Future Tellers’18’de, sanatın ve teknolojinin geleceği konuşulacak
Digilogue Summit-Future Tellers’18’de, sanatın ve teknolojinin geleceği konuşulacak

Digilogue Summit-Future Tellers’18’de, sanatın ve teknolojinin geleceği konuşulacak

ICT Media ICT Media
25 Eylül 2018 00:00
Paylaş

19 – 20 Ekim tarihlerinde 3. kez Zorlu PSM’de gerçekleşecek Digilogue Summit – Future Tellers’18, sanatın geleceğine ışık tutan ve teknolojinin sosyokültürel yansımalarını merkezine alan konuşmacılara iki gün boyunca ev sahipliği yapacak. Etkinliğin ilk gününde paneller ve konuşmalar yer alırken; 2. gününde atölye çalışmaları yapılacak.

Çağımızın önde gelen yeni medya sanatçılarından biri olan Refik Anadol, “Infinity Room” isimli projesiyle Türkiye’de ilk kez 2015 yılında gerçekleşen Zorlu PSM ev sahipliğindeki “40 metre // 4 duvar // 8 küp” sergisinde yer aldı. 2016 ve 2017 yıllında Digilogue Summit – Future Tellers’ta konuşmacı olarak sanat ve teknoloji meraklılarının karşısına çıkan Refik Anadol, bu sefer 27 Eylül’de Walt Disney Concert Hall’in büyüleyici mimari üzerinde sergilenecek “WDCH Dreams” isimli görsel-işitsel performansının ardından Digilogue Summit – Future Tellers’18’e konuk olacak. Los Angeles Philharmonic’in 100 yıllık tarihindeki milyonlarca fotoğraf, basılmış programlar, ses ve video kayıtlarından oluşan 44.5 terabyte’lık devası bir datayı yorumlayarak eşsiz bir çalışmaya imza atmaya hazırlanan Refik Anadol, “Teknoloji, insanlığın aynasıdır.” söyleminin temelini oluşturan konuşmasıyla zirve takipçilerinin karşısına çıkacak.

Geleceğe açılan bir kapı: Digilogue Summit-Future Tellers’18

“Açık Kaynak Hareketi” ve “Yeni Öğrenme” temaları odağındaki Digilogue Summit – Future Tellers’18’in konuşmacıları arasında; openFrameworks gibi açık kaynak sanat mühendisliği araçlarına katkıda bulunan ve sanatçıların yeni algoritmaları yaratıcı bir şekilde kullanabilmelerine olanak sağlayan araçlar geliştiren Kyle Mcdonald, kod ve sanatın kesiştiği konular üzerine atölye çalışmaları yapan ve dersler veren Gene Kogan, gözetim, otomasyon ve ağ kültürü konularının sosyal ilişkilerimizi nasıl etkilediğini inceleyen sanatçı Lauren McCarthy, kendisini yeni bir ifade ve oyun tarzları keşfetmeye adamış yeni medya sanatçısı Zach Lieberman, bilim, sanat ve teknoloji ekseninde çalışan araştırmacı Ebru Yetişkin, Google’da program yöneticisi olarak çalışan Eda Aksoy, işleri Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa ve Asya’daki birçok müze ve galeride gösterime sunulan Casey Reas, “Big Data” ve sadakat konuları üzerine birçok konferansta konuşmacı olarak yer alan Kına Demirel, Bilişim Hukuku alanında akademik ve profesyonel olmak üzere yoğun çalışmaları olan Av. Gönenç Gürkaynak, SALT Araştırma ve Programlar Direktörü Meriç Öner, dijital diplomasi yüksek lisans dersleri veren Gökhan Yücel, kök hücre çalışmalarıyla pek çok kongrede konuşmacı olarak bulunan İnci Kadribegiç ve daha pek çok isim yer alıyor.

Paylaş
Digilogue Summit Future Tellers’18 Refik Anadol

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

KPMG ve AIMA’dan yatırımların geleceğine yön verecek tokenizasyon raporu
KPMG ve AIMA’dan yatırımların geleceğine yön verecek tokenizasyon raporu
17 Ekim 2025 14:39
Şirketlerin %95’i yapay zeka projelerinden sonuç alamıyor
Şirketlerin %95’i yapay zeka projelerinden sonuç alamıyor
17 Ekim 2025 14:38
BTM-Galatasaray Üniversitesi iş birliği start aldı
BTM-Galatasaray Üniversitesi iş birliği start aldı
17 Ekim 2025 14:36
Vodafone, 1 Nisan 2026 itibarıyla 81 il ve 922 ilçeyi 5G ile buluşturacak
Vodafone, 1 Nisan 2026 itibarıyla 81 il ve 922 ilçeyi 5G ile buluşturacak
17 Ekim 2025 14:28
Sayan: 5G İhalesi, Türkiye'nin Dijital Bağımsızlığının Miladı
Sayan: 5G İhalesi, Türkiye'nin Dijital Bağımsızlığının Miladı
17 Ekim 2025 11:32
Pyhton ile yapay zeka eğitiminde 34 kadın daha mezun oldu
Pyhton ile yapay zeka eğitiminde 34 kadın daha mezun oldu
16 Ekim 2025 18:11
ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.