• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. EasyCep başarılarını üç ödülle taçlandırdı
EasyCep başarılarını üç ödülle taçlandırdı

EasyCep başarılarını üç ödülle taçlandırdı

ICT Media ICT Media
28 Aralık 2023 11:18
Paylaş

Türkiye’yi yenilenmiş elektronik cihazlarla tanıştıran EasyCep, bu yıl da hızlı büyümesini sürdürürken, seneyi üç ödül birden alarak kapatıyor.

Yenilenmiş elektronik cihaz sektörünün öncüsü EasyCep, başarı çıtasını her geçen gün ileri taşımaya devam ediyor. Başta cep telefonları olmak üzere elektronik cihazlarda tüketim alışkanlıklarını sürdürülebilirlik odaklı olarak dönüştüren şirket, başarılı çalışmaları ile bugüne kadar birçok ödüle lâyık görüldü. 2023 yılının son çeyreğinde ödüllerine yenilerini ekleyen şirket, son olarak üç ödülün daha sahibi oldu.

Elektronik cihaz tüketimine yeni bir perspektif kazandırması nedeniyle İstanbul Marketing Awards'ta, ‘Ürün, Deneyim ve Satış’ kategorisinde ödüle lâyık görülen EasyCep, dijital dönüşüme ve müşteri deneyimlerine yön veren öncü markaların ve liderlerin buluştuğu LIFT AWARDS 2023’te ise çevrimiçi pazarlamadaki performansıyla ödül kazandı. EasyCep CMO’su Samet Ensar Sarı’nın, Altın Liderler Ödülleri’nde ‘Türkiye’nin 50 Lider CMO’su listesinde yer alması ise şirketin yeni bir sektörü pazarlama faaliyetleri ile tanıtma başarısını ortaya koydu.

“Ödüller doğru yolda olduğumuzun göstergesi”

Kazandıkları ödülleri değerlendiren EasyCep CMO’su Samet Ensar Sarı, “Faaliyetlerimize başladığımız ilk günden beri müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için kendimizi sürekli geliştiriyor ve yeniliyoruz. Bugüne kadar birçok ilke imza attığımız yenilenmiş elektronik cihaz sektöründe öncü ve yol gösterici bir konumda yer almanın bize yüklediği sorumluluğun farkındayız. İkinci el elektronik üründe güvenli ve avantajlı alışveriş olanağı sunan EasyCep olarak kazandığımız ödüller bize büyük bir motivasyon sağlarken; ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu da gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde farklı alanlarda üç ödülün daha sahibi olarak başarılarla dolu 2023 yılını taçlandırmış olduk. Önümüzdeki dönemde de ilk günkü heyecan ve motivasyonumuzla müşterilerimizi yeniliklerle tanıştırmayı ve öncüsü olduğumuz sektörü ileri taşımayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Paylaş
elektronik cihaz EasyCep İstanbul Marketing Awards LIFT AWARDS 2023 Samet Ensar Sarı

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

TBD'den Kritik Çalıştay: Telekomünikasyon Sektöründeki İmtiyazlar Masaya Yatırılıyor
TBD'den Kritik Çalıştay: Telekomünikasyon Sektöründeki İmtiyazlar Masaya Yatırılıyor
25 Ağustos 2025 15:49
Huawei Enterprise Roadshow Türkiye Turunu Tamamladı
Huawei Enterprise Roadshow Türkiye Turunu Tamamladı
23 Ağustos 2025 15:02
ODTÜ ve Yandex Türkiye’den Yapay Zekâda Dev İşbirliği: Türkiye’nin Teknoloji Geleceğine Tarihi Adım
ODTÜ ve Yandex Türkiye’den Yapay Zekâda Dev İşbirliği: Türkiye’nin Teknoloji Geleceğine Tarihi Adım
21 Ağustos 2025 20:02
Otel yönetim sistemlerinde teknolojinin önemini artıyor
Otel yönetim sistemlerinde teknolojinin önemini artıyor
21 Ağustos 2025 11:49
Linux Topluluğu Öğrenci Bursları İçin İstanbul'da Buluşuyor
Linux Topluluğu Öğrenci Bursları İçin İstanbul'da Buluşuyor
20 Ağustos 2025 13:46
Yerli Yapay Zeka Şirketi SmartAlpha'dan Amerika'da Büyük Başarı
Yerli Yapay Zeka Şirketi SmartAlpha'dan Amerika'da Büyük Başarı
20 Ağustos 2025 13:00
ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.