• Biz Kimiz
  • Künye
logo
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. EasyCep ve CARGOLOCKED iş birliğine imza attı
EasyCep ve CARGOLOCKED iş birliğine imza attı

EasyCep ve CARGOLOCKED iş birliğine imza attı

ICT Media ICT Media
22 Şubat 2024 11:05
Paylaş

Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketi EasyCep, CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemi ile iş birliğine giderek sektörde yeni bir taşıma hizmetine imza atıyor.

2018 yılında Türk tüketicisine başta cep telefonu olmak üzere yenilenmiş elektronik cihazları sevdiren EasyCep, iş ortaklarına verdiği hizmet kalitesini yukarı taşımak üzere CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemi ile iş birliğine imza atıyor. Bu iş birliği sayesinde EasyCep, tedarik zincirindeki partnerlerine gerçekleştirdiği elektronik cihaz gönderimlerinde güvenliği artırarak, risk yönetimini ileri taşıyacak. Mobil ve internet sitesinin yanında ülke genelindeki 127 fiziki noktasıyla tüketicilere ulaşan EasyCep, cep telefonlarının yanı sıra tablet, akıllı saat ve bilgisayar gibi geniş bir yenilenmiş ürün portföyü sunuyor.

Sürdürülebilir Güvenlik Artışı

EasyCep, eski telefon ve elektronik cihazların müşterilerden ve iş ortaklarından alınıp, şirketin Ticaret Bakanlığı lisanslı yenileme merkezinde yenilendikten sonra mağaza ve satış noktalarına ulaştırılması da dahil olmak üzere yüksek hacimli bir lojistik operasyonu yönetiyor.

CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemi ile birlikte, EasyCep çok kullanımlı akıllı kutular kullanarak ve tek kullanımlık ambalaj atıklarını azaltma stratejisiyle, lojistik operasyonunda güvenliği artırmayı hedefliyor. Ambalaj atıklarının azaltılması ise, sunduğu yenileme hizmeti sayesinde yeni elektronik cihaz üretiminden doğan karbon salınımını azaltan EasyCep’in sürdürülebilirlik yaklaşımıyla paralellik taşıyor.

Yenilenmiş Elektronik Cihaz Sektöründe Bir İlk

CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemi ile yenilenmiş elektronik cihaz pazarında bir ilke daha imza attıklarını vurgulayan EasyCep kurucu ortağı ve CEO’su Mehmet Akif Özdemir, “Ülkemizde teknoloji ürünlerinin tüketimine yönelik anlayışı dönüştürerek, tüketicilere avantajlı ürünler sunuyor, ithalat ihtiyacını azaltarak ekonomiye katkı sağlıyor ve yeni cihaz üretiminden doğan karbon salınımını engelliyoruz. CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri ile sektörümüzü yeni bir uygulamayla tanıştırmaktan memnunuz” ifadelerini kullandı.

Çift Katmanlı Doğrulama ile Yüksek Güvenlik

CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri kurucularından ve CEO’su Semih Üstün: “Akıllı kilitli kutularımız, çift katmanlı doğrulama sistemi ile yüksek seviyede güvenlik sağlayacak. Alıcıya özel üretilen tek kullanımlık kodlar ile online ya da offline olarak açılabilen akıllı kilitli kutuların açılış ve kapanış tarih ve saatleri takip ekranlarından raporlanabilecek” dedi.

CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri kurucularından Kürşat Kurt ise: ‘’Patent aşamasındaki Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri Teknolojisi ile Türkiye ve dünyada bir ilke imza atmaktan ve lojistik sektörüne katma değerli teknolojik yenilik getirmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Paylaş
EasyCep CARGOLOCKED Mehmet Akif Özdemir Semih Üstün Kürşat Kurt

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

MİA Teknoloji madencilikte Karma Gerçeklik ile tam güven dönemini başlatıyor
MİA Teknoloji madencilikte Karma Gerçeklik ile tam güven dönemini başlatıyor
30 Ocak 2026 13:55
Yandex Türkiye ve SBTÜ’den genç yeteneklere “Anadolu Hackathon” fırsatı
Yandex Türkiye ve SBTÜ’den genç yeteneklere “Anadolu Hackathon” fırsatı
29 Ocak 2026 12:18
Yapay Zekâda
Yapay Zekâda "Sistematik Entegrasyon" Dönemi: KPMG 2026 Raporu
29 Ocak 2026 12:13
KOBİ’lerin Finansal Süreçleri LucaNet One ile Dijitalleşiyor
KOBİ’lerin Finansal Süreçleri LucaNet One ile Dijitalleşiyor
29 Ocak 2026 12:11
fiCommerce 2025 Yılında Operasyonel Hacmini 9,5 Kat Artırdı
fiCommerce 2025 Yılında Operasyonel Hacmini 9,5 Kat Artırdı
28 Ocak 2026 14:36
Kobi AI, Yapay Zekayı KOBİ’lerin İş Süreçlerine Entegre Ediyor
Kobi AI, Yapay Zekayı KOBİ’lerin İş Süreçlerine Entegre Ediyor
28 Ocak 2026 14:34
ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.