• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Enerjisa Üretim 2019 yılının En İyi İşveren ödülünün sahibi oldu
Enerjisa Üretim 2019 yılının En İyi İşveren ödülünün sahibi oldu

Enerjisa Üretim 2019 yılının En İyi İşveren ödülünün sahibi oldu

ICT Media ICT Media
18 Ağustos 2020 00:00
Paylaş

Türkiye’nin lider elektrik üretim şirketi Enerjisa Üretim, Kincentric Best Employers 2019 programı kapsamında Türkiye’nin En İyi İşvereni seçildi.

50 farklı sektör ve 400 şirket arasından yaklaşık 200 şirketin değerlendirildiği çalışmada Enerjisa Üretim, çalışanları için en iyi çalışan deneyimi ve iş yeri ortamını yaratan şirketler arasında yer aldı ve kendi çalışanları tarafından En İyi İşveren ödülüne layık görüldü.

Enerjisa Üretim İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet R. Kumbasar: ‘’Kincentric tarafından gerçekleştirilen araştırmalar kapsamında 2019 yılında Türkiye’nin En İyi İşveren ödülüne sahip olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 2018 yılından bu yana şirketimizin içinde bulunduğu insan odaklı yaklaşım ve dijital dönüşüm çalışmaları, çalışanlarımız tarafından böylesine önemli bir ödüle layık görülmemize vesile oldu. Türkiye’nin lider elektrik üretim şirketi Enerjisa Üretim olarak, iyi bir şirketin mutlu ve başarılı çalışanlardan oluştuğu bilinciyle hareket ediyoruz. Merkezine insanı oturttuğumuz ve sürekli geliştirmeye devam ettiğimiz yaklaşımımız ile 2018’de başladığımız değişim sürecine departman ismimizi de değiştirerek devam ediyoruz. “İnsan ve Kültür” ekibi olarak birey odaklı uygulamalarla gelişim yolculuğumuzu sürdüreceğiz. Departmanımız, esnek, şeffaf ve çevik yaklaşımla yeni pratiklerini hayata geçirmeye devam edecek. Bizler için sürdürülebilirlik konusu ve her zaman daha iyisini yapmak en büyük hedef; her yıl en iyi işveren markası ödüllerini almaya devam etmek de en büyük öncelik oldu. Tüm çalışanlarımıza şirketimize olan yüksek bağlılıkları için teşekkür ediyoruz. Çalışan deneyimi neticesinde elde etmiş olduğumuz bu anlamlı ödül, bizlere ilerleyen dönem için hem referans hem de çalışan bağlılığını daha da artırmaya yönelik çalışmalar için motivasyon unsuru olacak.’’ dedi.

 

Paylaş
Enerjisa Kincentric Ahmet R. Kumbasar

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Yükselen yenilikçi teknolojilerde 39 milyar TL’lik 72 proje destekleniyor
Yükselen yenilikçi teknolojilerde 39 milyar TL’lik 72 proje destekleniyor
19 Temmuz 2025 15:09
INMerge 2025, Bakü’yü küresel inovasyon sahnesine taşıyacak
INMerge 2025, Bakü’yü küresel inovasyon sahnesine taşıyacak
18 Temmuz 2025 13:36
Türkiye’de Yapay Zekâ Kullanımı %5,5’te kaldı
Türkiye’de Yapay Zekâ Kullanımı %5,5’te kaldı
18 Temmuz 2025 13:33
“Netaş Academy” eğitimde yeni bir dönem başlatıyor
“Netaş Academy” eğitimde yeni bir dönem başlatıyor
17 Temmuz 2025 16:29
Virgosol’e Revo Capital’den 3,5 milyon dolar yatırım!
Virgosol’e Revo Capital’den 3,5 milyon dolar yatırım!
16 Temmuz 2025 11:28
TD SYNNEX, HPE tarafından 2025 Yılının Küresel Distribütörü seçildi
TD SYNNEX, HPE tarafından 2025 Yılının Küresel Distribütörü seçildi
14 Temmuz 2025 12:41
ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.