• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. ESET, Borussia Dortmund'un şampiyon ortağı oldu
ESET, Borussia Dortmund'un şampiyon ortağı oldu

ESET, Borussia Dortmund'un şampiyon ortağı oldu

ICT Media ICT Media
20 Ağustos 2019 00:00
Paylaş

Siber güvenlik kuruluşu ESET, Alman Bundesliga takımı Borussia Dortmund'un sponsorları arasına katıldı. ESET, ünlü futbol takımının "Şampiyon Ortağı" oldu.

Antivirüs ve internet güvenliği markası ESET, yeni futbol sezonunda Almanya'nın en heyecan verici takımlarından biri olan Borussia Dortmund ile işbirliği yapıyor. ESET, önümüzdeki üç sezon boyunca takımın yeni Şampiyon Ortağı (Champion Partner) oldu. ESET, sekiz defa Alman Şampiyonu olan takımın hayranlarını Bundesliga'daki maçlarında çeşitli etkinliklerle destekleyecek.

ESET gibi Dortmund'da tutkulu hayranlara sahip

"Borussia Dortmund, Avrupa kulüp futbolunun en popüler ve sevilen takımlarından biridir" diyen ESET CEO'su Richard Marko, "ESET'de tıpkı BVB gibi tutkulu hayranlara sahip. Borussia Dortmund'a sponsor olmak, futbolun tadını çıkarmak isteyen pek çok hevesli taraftar ile tanışmak ve onların ister sahada, ister siber dünyada güvende kalmalarını sağlamak için ideal bir tercihtir" açıklamasını yaptı.

Borussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke ise şunları kaydetti: "ESET ve BVB, uluslararası bir anlaşma ile birleşti. Burada, kendi alanlarında popüler iki marka buluşuyor. ESET; güven, tutku, cesaret ve dürüstlük gibi BVB'nin altına imzasını attığı değerleri temsil ediyor. ESET'i Şampiyon Ortakları ekibimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz."

Gerçek aşk gerçek güvenlikle buluşuyor

ESET, BVB ile güçlerini birleştirerek futbol ve internet güvenliği dünyasını daha da yakınlaştırıyor. Bu, özellikle mobil cihazlarda maç seyretmek, taraftarlarla çeşitli sosyal sitelerde bir araya gelmek ve artık oyunun bir parçası haline gelmiş koleksiyonları satın almak gibi yeni nesil etkinlikler söz konusu olunca önemli. Taraftarlar, BVB maçları sırasında siber güvenlik ve futbol konusunda hem çevrimiçi hem de çevrimdışı etkinlikler görecekler.

İlk maçta taraftarlar ESET bisikletleriyle taşındı

Borussia Dortmund'un 17 Ağustos'ta FC Augsburg takımıyla yaptığı ilk karşılaşmada, her iki kulüpten bin 500'ü aşkın taraftar, Dortmund'un ana tren istasyonundan stadyuma ESET'in 'rickshaw' bisikletleriyle ücretsiz ve tamamen çevreci bir yaklaşımla taşındı.

Paylaş
ESET Richard Marko futbol

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Teknolojik ürünlerin belgelendirilmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi
Teknolojik ürünlerin belgelendirilmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi
18 Aralık 2025 15:34
Fortinet, modelleri, verileri ve altyapıyı koruyan Güvenli AI Veri Merkezi çözümünü tanıttı
Fortinet, modelleri, verileri ve altyapıyı koruyan Güvenli AI Veri Merkezi çözümünü tanıttı
17 Aralık 2025 14:44
KOBİ’lerin Dijital Dönüşüm Çıkmazı:  Niyet Var, Bütçe Yok
KOBİ’lerin Dijital Dönüşüm Çıkmazı: Niyet Var, Bütçe Yok
17 Aralık 2025 14:43
212 NexT’ten yapay zekâ destekli üretim platformu Aibuild’e yatırım
212 NexT’ten yapay zekâ destekli üretim platformu Aibuild’e yatırım
17 Aralık 2025 11:33
Kurumların %78’i yapay zekâya güveniyor
Kurumların %78’i yapay zekâya güveniyor
15 Aralık 2025 16:59
Türkiye’nin Ar-Ge Haritasında Tarihi Dönüşüm: Yazılım Sektörü İlk Kez İmalatı Geride Bıraktı!
Türkiye’nin Ar-Ge Haritasında Tarihi Dönüşüm: Yazılım Sektörü İlk Kez İmalatı Geride Bıraktı!
15 Aralık 2025 15:06
ICT MEDIA DERGİSİ ARALIK 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ ARALIK 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.