• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. EY Türkiye, 300 mezunu bünyesine kattı
EY Türkiye, 300 mezunu bünyesine kattı

EY Türkiye, 300 mezunu bünyesine kattı

ICT Media ICT Media
24 Ekim 2018 00:00
Paylaş

EY Türkiye, 2018’de de yeni mezunlara iş fırsatları yaratıyor. EY Türkiye, yeni dönemde 300 yeni mezunu bünyesine katarak ülke ekonomisine ve istihdama sağladığı desteği sürdürüyor. Bu yıl 6.300 yeni mezun EY ailesine katılmak için başvuruda bulunurken, EY Türkiye’nin çalışan sayısı, kadrosuna dâhil olan yeni mezunlarla birlikte 1.500 kişi oldu.

Konuyla ilgili olarak EY Türkiye Ülke Başkanı Metin Canoğulları; “Genç yeteneklerin EY Türkiye’yi tercih etmesinde, çalışanlarımıza sunduğumuz kariyer fırsatları, ufuklarını genişletmelerine destek olan global ağımız ve köklü kurum kültürümüzün büyük payı bulunuyor. Her yıl yaklaşık 300 yeni mezunu EY Türkiye bünyesine katarak tüm iş kollarımızda kaydettiğimiz dinamik büyüme çizgimizi korurken, ülke ekonomisine ve kalkınmaya katkı sağlıyoruz. Gençlerimizin kariyer yaşamlarının başından itibaren en doğru adımları atmalarına destek olmanın, şirket olarak Türkiye ekonomisine katacağımız en büyük değer olduğuna yürekten inanıyorum. İşletme ve mühendislik öğrencilerinin görüşlerini yansıtan Universum araştırmasında, EY’nin dünyanın en iyi işveren markaları arasında yer alması çalışanlarımızın hem profesyonel hem de kişisel olarak potansiyellerine ulaşmalarını destekleyen bir çalışma ortamı sunduğumuzu gösteriyor” dedi.

Oryantasyon süreci hakkında

Bu yıl Ocak ve Mayıs ayları arasında EY Türkiye web sitesinde yayınlanan ilana yapılan başvurular arasında yapılan ön eleme sonucu adaylar genel yetenek ve yabancı dil sınavlarına girmeye hak kazandı. Bu aşamaları da başarıyla tamamlayan adaylardan sorumlu ortaklar ve yöneticilerle gerçekleştirilen mülakatlar sonucunda 300 yeni mezun EY Türkiye’de çalışmaya hak kazandı.1 – 2 Ekim tarihlerinde aldıkları genel oryantasyon eğitimi ile EY’deki kariyerlerine ilk adımlarını atan yeni mezunlara, 3 - 15 Ekim tarihleri arasında ise her sene olduğu gibi kıdemli danışmanlar tarafından teknik eğitimler verildi Yeni mezunlar eğitimlerini tamamlamalarının ardından EY Türkiye ailesinin en yeni üyeleri olarak, EY’nin İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa ofislerinde danışmanlık, denetim, vergi ve kurumsal finansman gibi birçok farklı alanda görevlerine başladılar.

Paylaş
EY Türkiye Metin Canoğulları

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

NVIDIA’dan Fiziksel Yapay Zekâ Atağı: Robotlar ve Otonom Araçlar İçin Üç Yeni Model
NVIDIA’dan Fiziksel Yapay Zekâ Atağı: Robotlar ve Otonom Araçlar İçin Üç Yeni Model
5 Haziran 2026 16:37
Onlayer, Deloitte Teknoloji EMEA Fast 500 Listesine Girdi
Onlayer, Deloitte Teknoloji EMEA Fast 500 Listesine Girdi
5 Haziran 2026 15:11
Tesla’dan Otonom Sürüşe Yeni Destek: Kamera Temizleme Sistemi Patentlendi
Tesla’dan Otonom Sürüşe Yeni Destek: Kamera Temizleme Sistemi Patentlendi
5 Haziran 2026 13:31
Perakende Sektöründe Satış Süreçleri Reyona Taşınıyor
Perakende Sektöründe Satış Süreçleri Reyona Taşınıyor
5 Haziran 2026 12:06
Happy Place to Work’ten Karnaval’a “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” Sertifikası
Happy Place to Work’ten Karnaval’a “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” Sertifikası
5 Haziran 2026 10:32
Casper’dan Öğrencilere Üretkenlik Odaklı Yeni Tablet: PAD M10 Pro
Casper’dan Öğrencilere Üretkenlik Odaklı Yeni Tablet: PAD M10 Pro
4 Haziran 2026 18:19
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.