• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Fazla Gıda, Create@Alibaba Cloud Startup Yarışması’nda birinci oldu
Fazla Gıda, Create@Alibaba Cloud Startup Yarışması’nda birinci oldu

Fazla Gıda, Create@Alibaba Cloud Startup Yarışması’nda birinci oldu

ICT Media ICT Media
13 Ağustos 2018 00:00
Paylaş

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın seçtiği 9 girişimden biri olan teknoloji girişimi Fazla Gıda, Alibaba Cloud tarafından 12 ülkede düzenlenen uluslararası Create@Alibaba Cloud Start-Up Yarışması’nın kazananı oldu. Start-up’lar için uluslararası alanda önemli bir yere sahip olan Cloud Start-Up Yarışması’nı kazanan Fazla Gıda, yarışmanın Çin’de düzenlenecek ikinci etabına katılmaya da hak kazandı.

Alibaba Cloud tarafından 12 ülkede düzenlenen uluslararası Create@Alibaba Cloud Start-Up Yarışması’nın Orta Doğu ve Afrika bölgesi ayağı İstanbul’da gerçekleştirildi. Fazla Gıda, yarışmanın birincisi seçilirken, Çin’de düzenlenecek ikinci etaba da katılmaya hak kazandı.

Yarışmanın İstanbul’da gerçekleştirilen Orta Doğu ve Afrika bölgesi ayağında, jüri üyeleri arasında Arzuhan Doğan Yalçındağ, Suzan Sabancı Dinçer, Murat Özyeğin, Arda Ermut, Serra Akçaoğlu, Cansen Başaran Symes, Rabih I. Khoury gibi isimler de yer aldı.

Alibaba Grubu bünyesinde yer alan bulut bilişim şirketi Alibaba Cloud’un, Türkiye’deki iş ortağı TRADEFIVE ile birlikte düzenlediği start-up’lar için uluslararası alanda önemli bir yere sahip olan Create@Alibaba Cloud Start-Up Yarışması’nı kazanan Fazla Gıda, Ekim 2018’de Hangzhou’da gerçekleştirilecek dünya finaline katılarak Alibaba Grubu’nun yeni unicorn’u olmak için yarışacak.

Dünyanın en inovatif ve dönüşümsel teknoloji şirketlerini biraraya getiren Create@Alibaba Cloud Start-Up Yarışması, 200 bin dolar değerinde bulut kaynağı ve destek programlarının yanı sıra, Çin’den önemli yatırım fırsatları kazanma şansı da sunuyor.

Fazla Gıda Kurucu Ortağı ve CEO’su Olcay Silahlı, “Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin ardından Alibaba Cloud’un düzenlediği Create@Alibaba Cloud Start-Up yarışmasında da birinci olmamız dijital atık yönetimi konusunda büyüme planımızı yerel değil bölgesel ve küresel düşünmemiz için bizi teşvik ediyor” dedi.

Paylaş
Create@Alibaba Start-Up Fazla Gıda

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Türkiye telekomünikasyon sektörü büyüklüğü 407,4 milyar TL’ye ulaştı
Türkiye telekomünikasyon sektörü büyüklüğü 407,4 milyar TL’ye ulaştı
2 Ekim 2025 16:25
Ruanda’nın en büyük bankasının dijital dönüşümü,  GTECH’e emanet
Ruanda’nın en büyük bankasının dijital dönüşümü, GTECH’e emanet
2 Ekim 2025 14:32
PwC, Tüketicinin Sesi Küresel Araştırması 2025’i yayınladı
PwC, Tüketicinin Sesi Küresel Araştırması 2025’i yayınladı
2 Ekim 2025 14:31
KVKK'dan Veri Sorumlularına Yeni Muafiyet Düzenlemesi: Kapsam Genişledi
KVKK'dan Veri Sorumlularına Yeni Muafiyet Düzenlemesi: Kapsam Genişledi
2 Ekim 2025 10:54
Sektörün Bölgesel Zirvesi: Veri Merkezleri Yol Haritası Çiziliyor
Sektörün Bölgesel Zirvesi: Veri Merkezleri Yol Haritası Çiziliyor
2 Ekim 2025 10:13
Yandex, Türkiye’nin kahve arama trendlerini açıkladı
Yandex, Türkiye’nin kahve arama trendlerini açıkladı
1 Ekim 2025 15:42
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.