• Biz Kimiz
  • Künye
logo
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
    • Etkinlik Haberleri
  • Haberler
    • Gündem
    • Bilişim
    • Telekom
    • Savunma
    • Enerji
    • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. “Gelecek farkını dijitalleşmeyle ortaya koyabilenlerin olacak“
“Gelecek farkını dijitalleşmeyle ortaya koyabilenlerin olacak“

“Gelecek farkını dijitalleşmeyle ortaya koyabilenlerin olacak“

9 Mart 2018 00:00
Paylaş

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şirketlere dijitalleşme alanında yardımcı olduklarını belirterek, "Gelecek farkını dijitalleşmeyle ortaya koyabilenlerin olacak." dedi.

Şahin, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), ICT Medya ve Harput Ajans iş birliğiyle Mavera Salonu'nda düzenlenen "2. Anadolu Bilişim Buluşmaları" programı kapsamındaki "İş Dünyasında Sayısallaşma ve Çözümlemeler" oturumuna katıldı.

Şahin, dijital bağlantılı yeni dünya düzeninde, veriye her yerden gerçek zamanlı ve güvenli olarak erişebilmeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu belirterek hemen her sektörde rekabetin biçiminin dijitalleşme ölçüsünde yeniden şekillendiğini belirtti.

Vodafone olarak Türkiye'nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonları doğrultusunda, ülkedeki tüm işletmelerin dijitalleşmenin neresinde olduğunu "Yarına Hazırım Platformu" üzerinden dijitalleşme endekslerini hesaplayarak yakından takip ettiklerini belirten Şahin, şunları kaydetti: "Endeks, Türkiye'nin en büyük şirketlerinin dijital karne notunun 61 olduğunu ortaya koydu. Dördüncü endüstri devrimini gerçekleştirmek için ülkece notumuzu 90-100'lere çıkarmamız gerekiyor. Dijitalleşme sürecindeki şirketlerin yaşadığı temel zorlukların ise hızlı karar alma süreçleri, regülasyonlar, şirket kültürü ve finansal kaynak tahsisi alanlarında olduğunu gözlemliyoruz. İş liderlerinin alması gereken ilk aksiyon ise hangi aşamada olduklarını tespit ederek, dijitalleşme stratejilerini oluşturmaları. Vodafone olarak biz de bu yol haritasını izleyerek, teknolojik gelişmelere paralel olarak olası ihtiyaçları saptıyor ve şirketlerin dijitalleşmesine katkı sağlayacak projeler geliştiriyoruz. İşletmelerin dijital iş ortağı olarak sunduğumuz teknoloji çözümleriyle maliyetleri azaltmaya, verimlilikleri artırmaya ve başka iş hedeflerine odaklanmalarını sağlamaya devam edeceğiz. Gelecek farkını dijitalleşmeyle ortaya koyabilenlerin olacak. Gelecek iş yapış biçimlerini hızla dönüştürebilen, uzmanlık alanlarını ve bakış açılarını hızla bu değişime entegre edebilenlerin olacak."

Paylaş
Vodafone Meltem Bakiler Şahin GAÜN ICT Medya Harput Ajans

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

TÜBİSAD, “İşin Kitabını Yazanlar” video serisini başlattı
TÜBİSAD, “İşin Kitabını Yazanlar” video serisini başlattı
13 Ekim 2026 15:58
Bulut yatırımlarında doğru maliyet için toplam sahip olma maliyetine bakılmalı
Bulut yatırımlarında doğru maliyet için toplam sahip olma maliyetine bakılmalı
13 Ekim 2026 15:57
Yenilenen Virgosol, deneyimden doğan ürünlerle dünyaya açılıyor
Yenilenen Virgosol, deneyimden doğan ürünlerle dünyaya açılıyor
13 Ekim 2026 15:52
VARTA Tüketici Pilleri Bağımsız Şirket Olarak Faaliyetlerini Sürdürecek
VARTA Tüketici Pilleri Bağımsız Şirket Olarak Faaliyetlerini Sürdürecek
13 Ekim 2026 13:40
C-Prot, Deloitte Technology Fast 50 Türkiye 2026 listesine girdi
C-Prot, Deloitte Technology Fast 50 Türkiye 2026 listesine girdi
13 Ekim 2026 12:47
DDoS saldırıları abonelik modeliyle yaygınlaşıyor
DDoS saldırıları abonelik modeliyle yaygınlaşıyor
12 Ekim 2026 18:04
ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. ICT Media

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.