• Biz Kimiz
  • Künye
logo
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
    • Etkinlik Haberleri
  • Haberler
    • Gündem
    • Bilişim
    • Telekom
    • Savunma
    • Enerji
    • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Genç Girişimciler İtalya’da Türkiye’yi Temsil Edecek
Genç Girişimciler İtalya’da Türkiye’yi Temsil Edecek

Genç Girişimciler İtalya’da Türkiye’yi Temsil Edecek

1 Temmuz 2024 11:28
Paylaş

Gen-E 2024 Avrupa Girişimcilik Festivali İçin Coover ve Leaktrak.Ai Heyecanı Başladı

Genç Başarı Eğitim Vakfı’nın düzenlediği ‘GençBizz Lise Girişimcilik Programı’nın Türkiye finalinde birinci olan Coover ve JA StartUp Türkiye Finali birincisi  Leaktrak.Ai , 2-4 Temmuz’da İtalya’da gerçekleşecek Gen-E 2024 Avrupa Girişimcilik Festivali’nde Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanıyor.  Festival geçen sene Türkiye’de düzenlenmişti.

Avrupa’nın 15-24 yaş arası gençlere yönelik en büyük girişimcilik etkinliği olan    Gen-E Avrupa Girişimcilik Festivali 2024, Junior Achievement Avrupa liderliğinde 43 ülkenin katılımıyla, 02 - 04 Temmuz tarihlerinde İtalya’da gerçekleştirilecek.

İlkokuldan liseye kadar öğrencileri girişimci zihin yapısıyla yetiştirmeyi hedef alan Genç Başarı Eğitim Vakfı’nın düzenlediği GençBizz Lise Girişimcilik Programı’nda birinci olan Arnavutköy Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu Coover Gençbizz Şirketi ve JA StartUp Türkiye Finali ile ülke birincisi seçilen Leaktrak.Ai, Avrupa’nın En büyük girişimcilik Festivali olan Gen-E 2024 Avrupa Girişimcilik Festivali’nde Türkiye’yi temsil edecek.

Festival, 02 Temmuz günü açılış törenlerinin ardından başlayacak. Festivalde 71 girişim sahne sunumlarını yapacak ve iş fikirlerini jüriye sunacak. 04 Temmuz günü ise Türkiye Girişimcilik ve Eğitim Ekosistemine, öğrenci ve öğretmenlere açık olarak,  StartUp Fuarı gerçekleştirilecek. Aynı günün sonunda Avrupa Lideri takımlarının da açıklanacağı Ödül Töreni ve Gala Yemeği yapılacak.  GEN-E Avrupa Girişimcilik Festivali kapsamında bu yıl da medya temsilcileri, TV, basın ve köşe yazarları yer alırken, etkinlik Youtube'dan canlı olarak da yayınlanacak.

İtalya’da Türkiye’yi temsil edecek olan Coover ekibi, ürünleri Coover ile eğitimde verimliliği arttırma hedefi ile havalandırması yetersiz kapalı ortamlardaki sağlık sorunlarına çözüm olmayı ve öğrencilerin etkili öğrenmesini artırmayı hedefliyor.

JA StartUp Türkiye Finali’nde İstanbul’dan birinciliği kazanan Leaktrak.Ai ise; sürdürülebilir bir gelecek vizyonu ile hayata geçirilen, yapay zeka ile enerji kayıplarını önlemek ve enerji kaçaklarını tespit etmek üzere çalışıyor.

Genç Başarı Eğitim Vakfı: 1999 yılında kurulan Genç Başarı Eğitim Vakfı, kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur. Genç Başarı Eğitim Vakfı, gençlerin girişimci zihin yapısına sahip olması ve iş yaşamına aktif katılımlarını sağlamak amacıyla, iş dünyası ile eğitim arasında köprü kurmaktadır. Vakıf, ilköğretimden üniversite son sınıfa kadar farklı yaş gruplarına yönelik, yaparak öğrenme temelli eğitim programları tasarlamakta ve uygulamaktadır. İş Dünyası, Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından geliştirilen ve uygulanan programlar içerisinde yer almakta, yapılandırılmış çalışmalar doğrultusunda öğrencilerle tecrübelerini, bilgilerini paylaşmakta ve öğrencilere mentorluk yapmaktadır.

 

Paylaş
Gen-E Coover Leaktrak.Ai Genç Başarı Eğitim Vakfı GençBizz Lise Girişimcilik Programı

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

TÜBİSAD, “İşin Kitabını Yazanlar” video serisini başlattı
TÜBİSAD, “İşin Kitabını Yazanlar” video serisini başlattı
13 Ekim 2026 15:58
Bulut yatırımlarında doğru maliyet için toplam sahip olma maliyetine bakılmalı
Bulut yatırımlarında doğru maliyet için toplam sahip olma maliyetine bakılmalı
13 Ekim 2026 15:57
Yenilenen Virgosol, deneyimden doğan ürünlerle dünyaya açılıyor
Yenilenen Virgosol, deneyimden doğan ürünlerle dünyaya açılıyor
13 Ekim 2026 15:52
VARTA Tüketici Pilleri Bağımsız Şirket Olarak Faaliyetlerini Sürdürecek
VARTA Tüketici Pilleri Bağımsız Şirket Olarak Faaliyetlerini Sürdürecek
13 Ekim 2026 13:40
C-Prot, Deloitte Technology Fast 50 Türkiye 2026 listesine girdi
C-Prot, Deloitte Technology Fast 50 Türkiye 2026 listesine girdi
13 Ekim 2026 12:47
DDoS saldırıları abonelik modeliyle yaygınlaşıyor
DDoS saldırıları abonelik modeliyle yaygınlaşıyor
12 Ekim 2026 18:04
ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. ICT Media

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.