• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Hack for Good yarışmasının kazananı 4129Grey ekibi oldu
Hack for Good yarışmasının kazananı 4129Grey ekibi oldu

Hack for Good yarışmasının kazananı 4129Grey ekibi oldu

ICT Media ICT Media
9 Kasım 2018 00:00
Paylaş

Facebook’un sivil toplum kuruluşları ile reklam ajanslarını bir araya getirdiği yaratıcı fikir yarışması Hack for Good’un bu seneki kazananı 4129Grey ekibi oldu. Facebook’un bu sene Young Guru Akademi’nin (YGA) “Bilim Seferliği” projesine destek verdiği Hack for Good yarışması, Felis Ödülleri kapsamında gerçekleştirildi.

16 Ekim günü başlatılan yarışmaya katılan on altı kreatif ekip arasından kısa listeye kalan dört ekip, 25 Ekim’de Türkiye’deki tüm çocuklara bilimi sevdirmek için başlatılan “Bilim Seferliği” projesinin bilinirliğini ve kampanya bağışlarını artırmayı hedefleyen kampanya fikirlerini sundular.

Bu yılki Hack for Good yarışmasını kazanan ekip, “dezavantajlı bölgelerdeki çocuklara fırsat eşitliği sağlamak amacıyla yola çıkan Bilim Seferliği projesini duyurmayı ve beyaz yakalıları bağışa yönlendirmeyi” hedefleyen “Merak Sponsoru” projesiyle 4129Grey ekibi oldu.

Facebook Türkiye Ülke Direktörü Derya Matraş, dün gece gerçekleşen Felis Ödülleri’nde Merve Tohum (stratejist), Bilal Öztaş (metin yazarı) ve Ali Can Baytok’un (sanat yönetmeni) oluşturduğu ekibe ödülünü teslim etti. Facebook’un insanlara topluluk kurma gücü veren ve dünyayı birbirine yakınlaştıran kreatif fikirleri teşvik eden bir yer olmasını istediklerini belirten Matraş, sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’de de ilk olarak 2017 yılında başlattığımız Hack for Good ile görüyoruz ki, Facebook’un sunduğu araçlar ile kreatif fikirler bir araya geldiğinde, önemli sorunlarla ilgili farkındalık oluşturabilir ve dünyayı –özellikle çocuklar için– çok daha güzel bir yere dönüştürebiliriz.”

Ekip, ayrıca Facebook’un Londra ofisinde Creative Shop ekibiyle yapılacak bir günlük eğitime katılmaya da hak kazandı.

Paylaş
Facebook Hack for Good Felis Ödülleri

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

TTGV'den Yeni Teknolojilere Yönelik Güdümlü Proje Programı
TTGV'den Yeni Teknolojilere Yönelik Güdümlü Proje Programı
1 Eylül 2025 12:35
Türkiye Bilişim Derneği'nden 5G İhalesi Çalıştayı
Türkiye Bilişim Derneği'nden 5G İhalesi Çalıştayı
1 Eylül 2025 12:33
EGİAD Başkanı Özhelvacı:
EGİAD Başkanı Özhelvacı: "Melek Yatırımcılık Toplumsal Bir Hizmettir"
1 Eylül 2025 12:24
TBD'den Kritik Çalıştay: Telekomünikasyon Sektöründeki İmtiyazlar Masaya Yatırılıyor
TBD'den Kritik Çalıştay: Telekomünikasyon Sektöründeki İmtiyazlar Masaya Yatırılıyor
25 Ağustos 2025 15:49
Huawei Enterprise Roadshow Türkiye Turunu Tamamladı
Huawei Enterprise Roadshow Türkiye Turunu Tamamladı
23 Ağustos 2025 15:02
ODTÜ ve Yandex Türkiye’den Yapay Zekâda Dev İşbirliği: Türkiye’nin Teknoloji Geleceğine Tarihi Adım
ODTÜ ve Yandex Türkiye’den Yapay Zekâda Dev İşbirliği: Türkiye’nin Teknoloji Geleceğine Tarihi Adım
21 Ağustos 2025 20:02
ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.