• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. HAVELSAN’da Yeni Genel Müdür Yardımcıları Göreve Başladı
HAVELSAN’da Yeni Genel Müdür Yardımcıları Göreve Başladı

HAVELSAN’da Yeni Genel Müdür Yardımcıları Göreve Başladı

ICT Media ICT Media
22 Eylül 2020 00:00
Paylaş

Eğitim ve Simülasyon Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığına Muhittin Solmaz, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığına Ömer Özkan atandı.

HAVELSAN’da Yönetim Kurulu kararıyla Dr. Mehmet Akif Nacar’ın Genel Müdürlüğe atanmasının ardından, Nacar’dan boşalan Eğitim ve Simülasyon Teknolojileri (EST) Genel Müdür Yardımcılığına EST AR-GE ve Mühendislik Direktörü Muhittin Solmaz atandı.

Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden derece ile mezun olan Muhittin Solmaz, Koçbank’ta Sistem Analisti olarak başladığı profesyonel meslek hayatına; 2004 yılından beri farklı pozisyonlarda görev aldığı HAVELSAN’da devam ediyor.

Solmaz; Eğitim ve Simülasyon Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığı görevinden önce HAVELSAN’da Eğitim ve Simülasyon Teknolojileri AR-GE ve Mühendislik Direktörü, AR-GE ve Mühendislik Grup Müdürü, Programlar Grup Müdürü, Sistem Mühendisliği ve Entegrasyon Grup Lideri, AR-GE Proje Yöneticisi görevlerinde bulundu. Solmaz, Barış Kartalı Projesinde de görev aldı.

HAVELSAN’da Alper Şeker’den boşalan Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığı görevine de TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü Müdür Yardımcısı Ömer Özkan atandı.

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden mezun olan Ömer Özkan, özel sektörde ve kamuda farklı kademelerde çalıştı.

Garanti Teknoloji, Ziraat Teknoloji, Borsa İstanbul ve TÜRKSAT’ta çeşitli görevler alan Özkan, PTT A.Ş.’de yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2016 yılından itibaren TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü’nde Enstitü Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Özkan, yazılım geliştirme ve yaşam döngüsü, süreç iyileştirme, dijital dönüşüm, e-Devlet ve akıllı şehirler gibi alanlarda çalışmalarda bulundu. Özkan, 2017 ve 2020 yıllarında CMMI Seviye 5 kıymetlendirme çalışmalarında yönetişim görevini üstlendi.

Paylaş
HAVELSAN Muhittin Solmaz Ömer Özkan it haberleri bilişim gündemi bilişim haberleri teknoloji gündemi

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

TD SYNNEX, HPE tarafından 2025 Yılının Küresel Distribütörü seçildi
TD SYNNEX, HPE tarafından 2025 Yılının Küresel Distribütörü seçildi
14 Temmuz 2025 12:41
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dijital Dönüşümde Dev Adım: Türk Telekom ile Fiber Optik Protokolü İmzalandı
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dijital Dönüşümde Dev Adım: Türk Telekom ile Fiber Optik Protokolü İmzalandı
11 Temmuz 2025 13:57
Sabahattin Ali’nin Hücresi Sinop Cezaevi’nde dijital teknolojiyle canlanıyor
Sabahattin Ali’nin Hücresi Sinop Cezaevi’nde dijital teknolojiyle canlanıyor
11 Temmuz 2025 12:55
OBASE, Ar-Ge projelerini ticarileştirdi, gündeminde üretken yapay zeka var
OBASE, Ar-Ge projelerini ticarileştirdi, gündeminde üretken yapay zeka var
11 Temmuz 2025 12:51
KKTC’nin Dijital Geleceği Türk Telekom’a Emanet!
KKTC’nin Dijital Geleceği Türk Telekom’a Emanet!
11 Temmuz 2025 12:42
Şekerbank ve NarPOS iş birliğiyle  işletmelere ücretsiz e-adisyon yazılım hizmeti ayrıcalığı
Şekerbank ve NarPOS iş birliğiyle işletmelere ücretsiz e-adisyon yazılım hizmeti ayrıcalığı
10 Temmuz 2025 20:00
ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.