• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Hepsiburada ile İzmir’de Dijital Dönüşüm Seferberliği
Hepsiburada ile İzmir’de Dijital Dönüşüm Seferberliği

Hepsiburada ile İzmir’de Dijital Dönüşüm Seferberliği

ICT Media ICT Media
6 Mart 2018 00:00
Paylaş

Hepsiburada’nın, Anadolu şehirlerindeki işletmelerin e-ticarete geçişlerini desteklemek üzere hayata geçirdiği e-ticaret toplantılarının yeni durağı İzmir oldu. 5 Mart 2018 Pazartesi günü İzmir Hilton Otel’de düzenlenen ‘İzmir E-Ticaret Zirvesi’nde Hepsiburada yöneticilerinin yanı sıra Horoz Lojistik, Ideasoft, eFinans, Ayen Software gibi teknoloji ve finans sektörlerinin önde gelen şirketlerinin yöneticileri, e-ticaret potansiyelini arttırma çözümlerini anlattı. Toplantıda sektör profesyonelleri bilgi ve deneyimlerini yerel marka sahipleriyle paylaştı.

İzmir ve çevre illerinden 1000’i aşkın işletme sahibinin katıldığı, yarım gün süren etkinlikte Türkiye’de ve dünyada e-ticaretin durumu, dijital dönüşümde e-ticaretin önemi, online ödeme ve çözüm odaklı lojistik konu başlıklarında oturumlar gerçekleşti. Eğitim seanslarının da yer aldığı etkinlikte İzmir’de e-ticaret yapan işletmelerin başarı hikayeleri de işletme sahipleri tarafından paylaşıldı. KOBİ’ler ve işletme sahipleri online satışa başladıktan sonra cirolarında önemli bir artış gözlemlediklerini belirtirken, yaşadıkları dijital dönüşüm süreciyle birlikte çevre illere de hizmet vermeye başlamanın işlerini geliştirmekte büyük fayda sağladıklarını belirtti.

Etkinlik kapsamında konuşan Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Emre Ekmekçi ülkemizde e-ticaretin gelişimini sürdürdüğüne dikkati çekerken e-ticaretin toplam perakende içindeki payının %3,5’larda olduğunu aktarırken dünyada ise bu oranın %8,5 olduğunu belirterek Türkiye’de erişilmemiş ciddi bir potansiyelin mevcut olduğunu belirtti.

İzmir’de faaliyet gösteren işletmelerin katılımıyla gerçekleşen etkinliğin ikinci bölümünde ise Hepsiburada iş ortakları ve iş ortağı olmaya karar veren katılımcılara pazaryeri eğitimi verildi. E-ticarete geçiş için yapılması gerekenlerin adım adım anlatıldığı eğitimde; online ödeme sistemleri, dijital pazarlama yöntemleri, çoklu kanal yönetimi, teslimat konularında detaylar aktarıldı.

Paylaş
Hepsiburada eFinans Emre Ekmekçi

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

TD SYNNEX, Avrupa'da Üst Üste Altıncı Kez 'Yılın Distribütörü' Seçildi
TD SYNNEX, Avrupa'da Üst Üste Altıncı Kez 'Yılın Distribütörü' Seçildi
13 Ekim 2025 15:23
Simya VC’den yapay zekâ destekli uyumluluk platformu Surveill’e yatırım
Simya VC’den yapay zekâ destekli uyumluluk platformu Surveill’e yatırım
13 Ekim 2025 13:05
Resmi Gazete'de Yayımlandı: Restoran ve Kafelere Dijital Fiyat Şeffaflığı Zorunluluğu!
Resmi Gazete'de Yayımlandı: Restoran ve Kafelere Dijital Fiyat Şeffaflığı Zorunluluğu!
11 Ekim 2025 14:57
Sahte VPN uygulamasıyla banka hesapları boşaltılıyor
Sahte VPN uygulamasıyla banka hesapları boşaltılıyor
11 Ekim 2025 12:07
ChatGPT artık alışveriş yaptıracak
ChatGPT artık alışveriş yaptıracak
10 Ekim 2025 11:21
ODTÜ Çıkışlı Türk Teknoloji Devi Picus Security, Juventus’a sponsor oldu
ODTÜ Çıkışlı Türk Teknoloji Devi Picus Security, Juventus’a sponsor oldu
10 Ekim 2025 11:18
ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.