• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Hepsiburada’dan Ramazan Dayanışma Seferberliği
Hepsiburada’dan Ramazan Dayanışma Seferberliği

Hepsiburada’dan Ramazan Dayanışma Seferberliği

ICT Media ICT Media
28 Nisan 2020 00:00
Paylaş

e-ticaret platformu Hepsiburada, tüm dünyanın ve Türkiye’nin içinden geçtiği bu zorlu günlerde, ihtiyaç sahiplerine destek olacak Ramazan dayanışma seferberliğini hayata geçirdi. Hepsiburada, Biz Bize Yeteriz Türkiyem milli dayanışma anlayışıyla, T.C. İçişleri Bakanlığı koordinasyonu ile gerçekleştirilen seferberliğin ilk adımında, 10 bin Ramazan Dayanışma Paketini tedarik ederek ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Ramazan Dayanışma Paketleri’nden satın alarak müşterilerinin de dahil olabileceği projede, Hepsiburada Türkiye genelinde tüm lojistik desteği de sağlayacak. Böylece Hepsiburada müşterileri Ramazan ayı boyunca, Türkiye’nin neresinde olurlarsa olsun evlerinden çıkmadan, Hepsiburada aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine destek olabilecek.

Ramazan Dayanışma Paketleri’nin dağıtımı, T.C. İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda, ilgili valilik ve kaymakamlıklar tarafından Türkiye geneli için oluşturulan ihtiyaç sahipleri listesine göre yapılacak. Müşterilerin online olarak satın aldığı erzak paketleri, Gebze’de bulunan Hepsiburada Akıllı Operasyon Merkezi’nden tüm Türkiye’ye dağıtılacak. Hepsiburada tarafından tedarik edilen ilk 10 bin Ramazan Dayanışma Paketi dağıtımı 27 Nisan Pazartesi günü başladı. İlk teslimatlar Isparta, Erzurum, Erzincan, Kırıkkale, Çankırı, Bayburt, Batman, Şanlıurfa, Uşak il ve ilçelerindeki T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından belirlenen ailelere gönderildi.

Projeye özel hazırlanan web sayfasında, destek amacıyla, satın alınan paket sayısı, dağıtılan toplam paket sayısı, gibi projeye ait bilgiler takip edilebilecek.

Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ içinden geçtiğimiz süreç ve kampanya ile ilgili şunları dile getirdi: “Türkiye’nin Hepsiburada’sı olarak toplum sağlığımızı, milli dayanışmayı ve yardımlaşmayı her şeyin önüne koyuyoruz. Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçte biz bize yeteriz diyerek ihtiyaç sahibi ailelerimize hem Hepsiburada olarak ulaşmak hem de yardımsever müşterilerimizi onlarla buluşturmak istiyoruz. Müşterilerimiz arasında yardım etmek isteyen ancak desteğini ihtiyaç sahiplerine nasıl ulaştıracağını bilmeyenler için hazırladığımız Ramazan Dayanışma Paketleri ile evlerinden çıkmadan güvenle yardım elini uzatabilecekleri şeffaf bir sistem oluşturduk. Böylece İçişleri Bakanlığımızın koordinasyonunda, valilik ve kaymakamlıklarımızın gözetiminde belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ulaşabileceğiz. Müşterilerimizle birlikte sürdürdüğümüz dayanışma ve yardımlaşma seferberliğine destek olmak isteyen veya detaylı bilgi almak isteyen herkesi Hepsiburada Ramazan Dayanışma Seferberliği sayfasına davet ediyoruz. Sayfa üzerinden dilerlerse ihtiyaç sahibi bir ailenin yüzünü güldürebilir, yardımların kaç aileye ulaştığını anlık takip edebilirler. Bu zorlu dönemde böyle bir el birliğine vesile olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

Paylaş
​​​​​​​e-ticare Hepsiburada Murat Emirdağ

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Teknolojik ürünlerin belgelendirilmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi
Teknolojik ürünlerin belgelendirilmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi
18 Aralık 2025 15:34
Fortinet, modelleri, verileri ve altyapıyı koruyan Güvenli AI Veri Merkezi çözümünü tanıttı
Fortinet, modelleri, verileri ve altyapıyı koruyan Güvenli AI Veri Merkezi çözümünü tanıttı
17 Aralık 2025 14:44
KOBİ’lerin Dijital Dönüşüm Çıkmazı:  Niyet Var, Bütçe Yok
KOBİ’lerin Dijital Dönüşüm Çıkmazı: Niyet Var, Bütçe Yok
17 Aralık 2025 14:43
212 NexT’ten yapay zekâ destekli üretim platformu Aibuild’e yatırım
212 NexT’ten yapay zekâ destekli üretim platformu Aibuild’e yatırım
17 Aralık 2025 11:33
Kurumların %78’i yapay zekâya güveniyor
Kurumların %78’i yapay zekâya güveniyor
15 Aralık 2025 16:59
Türkiye’nin Ar-Ge Haritasında Tarihi Dönüşüm: Yazılım Sektörü İlk Kez İmalatı Geride Bıraktı!
Türkiye’nin Ar-Ge Haritasında Tarihi Dönüşüm: Yazılım Sektörü İlk Kez İmalatı Geride Bıraktı!
15 Aralık 2025 15:06
ICT MEDIA DERGİSİ ARALIK 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ ARALIK 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.