• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Hürriyet Emlak yazılım şirketi satın aldı
Hürriyet Emlak yazılım şirketi satın aldı

Hürriyet Emlak yazılım şirketi satın aldı

ICT Media ICT Media
7 Mart 2019 00:00
Paylaş

Emlak sektörünü tek bir çatı altında buluşturan Hürriyet Emlak teknolojiye yatırımlarına devam ediyor. Hürriyet Emlak, web, mobil uygulamalar ve “nesnelerin interneti” gibi kategorilerde sonuç odaklı çözümler sunan veri analiz şirketi Innobil’i satın alarak hem teknoloji ekibini genişletti hem de kullanıcalarına ve müşterilerine daha fazla fayda sağlayacak ürünleri bünyesine kattı. Satın alma sonrasında 14 kişilik Innobil kadrosu Hürriyet Emlak ekibine katıldı. Innobil’in kurucusu olan ve yazılım sektörünün tanınmış isimlerinden Yıldırım Adıgüzel de Hürriyet Emlak’da CTO (Teknoloji Direktörü) görevine atandı.

2019’un Hürriyet Emlak için dijital dönüşümün en üst seviyeye çıkacağı yıl olacağının altını çizen Hürriyet Emlak CEO’su Theo Mseka, “Bünyemize kattığımız veri analiz şirketi Innobil ile teknoloji gücümüzü arttırdık. Dijitale odaklanarak iş ortaklarımızın Hürriyet Emlak üzerinden elde ettikleri gelirleri arttırmak ve kullanıcılarımızın aradıkları eve daha hızlı ve kolay ulaşmalarını sağlamak için ürün geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Dijital yol haritalarına odaklanmak için önümüzdeki dönemde teknoloji yatırımlarına devam edeceklerinin altını çizen Theo Mseka, “Kendimize koyduğumuz çıta Türkiye’nin her bölgesindeki – en güvenilir ve güncel olan - tüm ilanları yayınlamak. Kullanıcılarımıza, tüm farklı bütçe ve ihtiyaçlara uygun gayrimenkul arayışları için en geniş ve güvenilir seçeneği sunmak için gayret gösteriyoruz. Hürriyet Emlak, sektöründeki yeni yetenekleri de bünyesine dahil etmeyi sürdürerek, yenilikçi ürün ve hizmetlere yatırım yapmaya devam edecek.” şeklinde sözlerini sürdürdü.

Goldman Sachs ortaklığına Rekabet Kurulu’ndan onay

Dünyanın önde gelen yatırım bankası Goldman Sachs’ın, Türkiye’de gayrimenkul sektörüne yön veren Hürriyet Emlak’ın azınlık ortağı olmasını öngören anlaşma, Rekabet Kurulu tarafından onaylandı.

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkanı ve Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı, konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Goldman Sachs’ı Hürriyet Emlak’a ortak yapan anlaşmanın onaylanmasından mutluluk duyuyoruz. Türkiye, emlak alım satın alımında dünyanın en önde gelen pazarlarından biri. Bu durum, Goldman Sachs için de son derece cazipti. Çok iyi bir dönemde bu ortaklık gerçekleşti ve böyle bir yatırım ülkemiz ekonomisi için de önemli. Bu ortaklıktan aldığımız güçle, emlak alım satım ekosistemini büyütmeye devam edeceğiz. Platformumuza yatırımı da sürdüreceğiz. Hürriyet Emlak ile Goldman Sachs’ın deneyim ve bilgi birikimlerinin bir araya gelmesi, pazardaki şeffaflığın artmasını da sağlayacak. Bunun sonucunda da daha güvenli bir sektör ortaya çıkacak” dedi.

Paylaş
Hürriyet Emlak CTO Yıldırım Adıgüzel Theo Mseka

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Bosch, CES 2026’da yazılım ve yapay zeka odaklı geleceği tanıttı
Bosch, CES 2026’da yazılım ve yapay zeka odaklı geleceği tanıttı
8 Ocak 2026 12:53
AGON PRO AG276QSG2: E-Spor Dünyasında NVIDIA G-SYNC Pulsar Dönemi
AGON PRO AG276QSG2: E-Spor Dünyasında NVIDIA G-SYNC Pulsar Dönemi
8 Ocak 2026 12:51
HP, CES 2026’da işin geleceğine odaklanan yapay zeka çözümlerini tanıttı
HP, CES 2026’da işin geleceğine odaklanan yapay zeka çözümlerini tanıttı
8 Ocak 2026 12:50
TD SYNNEX ve Cloudflare’den Türkiye’de Stratejik İş Birliği
TD SYNNEX ve Cloudflare’den Türkiye’de Stratejik İş Birliği
8 Ocak 2026 12:47
Küresel e-ticaret pazarı 2026’da 8 trilyon dolarlık eşiği aşıyor
Küresel e-ticaret pazarı 2026’da 8 trilyon dolarlık eşiği aşıyor
7 Ocak 2026 14:36
KKTC’de Dijital Devrim Başlıyor: Fiber Dönüşüm Protokolü Yürürlüğe Girdi!
KKTC’de Dijital Devrim Başlıyor: Fiber Dönüşüm Protokolü Yürürlüğe Girdi!
1 Ocak 2026 18:24
ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.