• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Index Grup, 2023 Lenovo İş Ortakları Ödül Töreninde dört ödülün sahibi oldu
Index Grup, 2023 Lenovo İş Ortakları Ödül Töreninde dört ödülün sahibi oldu

Index Grup, 2023 Lenovo İş Ortakları Ödül Töreninde dört ödülün sahibi oldu

ICT Media ICT Media
22 Mart 2024 15:48
Paylaş

Türkiye bilişim sektöründe “geleceğin teknoloji dağıtım grubu” vizyonuyla hareket eden Index Grup şirketlerinden Index ve Netex, Lenovo'nun düzenlediği İş Ortakları Ödül Töreni'nde toplam dört ödülü almaya hak kazandı. Index AŞ Yılın En Yüksek Kurumsal Segmentte Ciro Yapan Distribütörü ve Yılın En Yüksek Ciro Yapan Distribütörü ödülünü, Netex AŞ ise ISG - Yılın En Fazla Ciro Yapan Distribütörü ödülünün sahibi oldu. Index AŞ, bu ödülle Yılın En Yüksek Ciro Yapan Distribütörü ödülünü üst üste sekizinci kez kazanmış oldu. Lenovo tarafından hem PC kategorisinde hem de ISG kategorisinde birlikte en fazla ciro yapan distribütöre bu yıl ilk defa verilen Lenovo 360 Yılın Distribütörü ödülünün sahibi de Index Grup oldu.

Portföyündeki 200'ü aşkın teknoloji markasının dağıtımını üstlenen ve ülke genelindeki 8000'i aşkın iş ortağı ile Türkiye'nin lider bilişim teknolojileri dağıtım grubu olan Index Grup şirketlerinden Index AŞ ve Netex AŞ, Lenovo'nun İş Ortakları Ödül Töreni'nde dört ödül kazandı. Index AŞ Yılın En Yüksek Kurumsal Segmentte Ciro Yapan Distribütörü ve Yılın En Yüksek Ciro Yapan Distribütörü olmak üzere iki tane ödül alırken Netex AŞ ise ISG - Yılın En Fazla Ciro Yapan Distribütörü ödülünün sahibi oldu. Lenovo tarafından hem PC kategorisinde hem de ISG kategorisinde birlikte en fazla ciro yapan distribütöre bu yıl ilk defa verilen Lenovo 360 Yılın Distribütörü ödülünün sahibi de Index Grup oldu.

Index AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Bilecik, ödüllerle ilgili şunları söyledi: “Lenovo tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de alanında çok güçlü bir marka. Index Grup olarak birlikte elde ettiğimiz her başarı bize mutluluk ve gurur veriyor. İki şirketimizle toplamda dört ödül kazanmaya ek olarak Yılın En Yüksek Ciro Yapan Distribütörü ödülünün üst üste sekizinci kez sahibi olmak, yapılan çalışmaların ne kadar doğru ve verimli olduğunu kanıtlıyor. Bu yıl ayrıca hem PC kategorisinde hem de ISG kategorisinde birlikte en fazla ciro yapan distribütöre verilen Lenovo 360 Yılın Distribütörü ödülünün sahibi olmaktan da büyük bir gurur ve memnuniyet duyuyoruz. Bu motivasyonla bu başarılarımızı daha da yukarıya taşıyacak adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.

Paylaş
Netex AŞ Index AŞ Index Grup Netex Lenovo İş Ortakları Ödül Töreni Index AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Bilecik İSG

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Kurumların %78’i yapay zekâya güveniyor
Kurumların %78’i yapay zekâya güveniyor
15 Aralık 2025 16:59
Türkiye’nin Ar-Ge Haritasında Tarihi Dönüşüm: Yazılım Sektörü İlk Kez İmalatı Geride Bıraktı!
Türkiye’nin Ar-Ge Haritasında Tarihi Dönüşüm: Yazılım Sektörü İlk Kez İmalatı Geride Bıraktı!
15 Aralık 2025 15:06
Üretken yapay zekâ finansı dönüştürüyor
Üretken yapay zekâ finansı dönüştürüyor
15 Aralık 2025 14:39
Yandex Türkiye'den Mobil Uygulama Büyümesi İçin Yeni Çözüm: CPI Plus Kampanyaları Kullanıma Sunuldu
Yandex Türkiye'den Mobil Uygulama Büyümesi İçin Yeni Çözüm: CPI Plus Kampanyaları Kullanıma Sunuldu
13 Aralık 2025 12:28
Naberise, 'Yılın Yükselen Sosyal Medya Uygulaması' seçildi
Naberise, 'Yılın Yükselen Sosyal Medya Uygulaması' seçildi
13 Aralık 2025 12:22
Dijital Reklamcılıkta Çifte Başarı: Daha Az Karbon, Yüksek Erişim
Dijital Reklamcılıkta Çifte Başarı: Daha Az Karbon, Yüksek Erişim
12 Aralık 2025 11:05
ICT MEDIA DERGİSİ ARALIK 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ ARALIK 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.