• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Influencer buluşması İstanbul'da gerçekleşecek
Influencer buluşması İstanbul'da gerçekleşecek

Influencer buluşması İstanbul'da gerçekleşecek

ICT Media ICT Media
30 Eylül 2019 00:00
Paylaş

INFLOW Global Summit&Awards'19 tarafından 22 Ekim 2019 tarihinde Four Seasons Hotel Bosphorus'ta gerçekeleşecek olan etkinlikte, dijital fikir liderleri, bloggerlar, sosyal medya içerik üreticilerinin katılımı ile paneller düzenlenecek. INFLOW Global Summit&Awards'19 için 25 farklı ülkeden katılım sağlayacak influencer'lar İstanbul'u ve Türkiye'yi de tanıma fırsatı bulacak.

Amerika, Rusya, Almanya, Hindistan, İsveç, Danimarka, İtalya, İspanya'nın da aralarında bulunduğu 25 farklı ülkeden 80'den fazla influencer katılım sağlayacağı etkinlikte, 100'ü aşkın yerli influencer da yer alacak. INFLOW, bu yıl da yaklaşık 200 influencer aracılığıyla ülkemizi dünyaya tanıtacak. INFLOW Kurucu Ortağı Afşın Avcı, Twitch Yaratıcı Pazarlama Uzmanı Ryan Lee, Facebook Dikey Strateji Lideri Irmak Emekdaş ve Kişisel Marka Uzmanı Leonard Kim'in de aralarında bulunduğu kendi alanında profesyonel isimler, 22 Ekim Salı günü gerçekleşecek konferanslarda katılımcılara sektördeki gelişmelerden ve kendi deneyimlerinden bahsedecek.

Markalarla Influencer'ların buluşma noktası

INFLOW, Brand to Influencer (B2I) sistemi ile sektörünün önde gelen markalarını ve dünyaca ünlü influencerlarla bir araya getirecek. Markalar, influencerlara stratejilerini, bakış açılarını anlatma fırsatı bulacak, influencerlar ise markalar için yaratabilecekleri içerik fikirlerinden bahsetme şansına sahip olacak. INFLOW Global Summit&Awards'19 kapsamında markalar ve influencer'lar bu sistem sayesinde işbirliği yapma fırsatı elde edecekler.

INFLOW Global Summit'18, 500 milyon kişiye erişim sağladı

Geçtiğimiz yıl dünyanın dört bir yanından gelen güzellik, bakım, moda gibi konularda yüksek takipçili 100'e yakın yabancı ve çok sayıda yerli influencer, İstanbul'da ağırlandı. Influencer Pazarlaması alanındaki fikir liderleri, sektör profesyonelleri, yerli ve yabancı influencer'ları buluşturan zirve boyunca Instagram, Facebook, Twitter, Youtube kanallarında toplam 1.184 paylaşım yapıldı. 13 Milyon Dolar medya değerine sahip paylaşımlarla, dünya çapında yaklaşık 500 milyon kişiye erişim sağlamış oldu.

Paylaş
INFLOW Influencer Sosyal medya

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Türk Bilişim Dünyasının Duayenleri Aranıyor: 2024 Yaşam Boyu Hizmet Ödülü İçin Aday Süreci Başladı
Türk Bilişim Dünyasının Duayenleri Aranıyor: 2024 Yaşam Boyu Hizmet Ödülü İçin Aday Süreci Başladı
12 Ağustos 2025 17:11
TUSAŞ, YKS şampiyonu genç yeteneklere kapılarını açtı
TUSAŞ, YKS şampiyonu genç yeteneklere kapılarını açtı
12 Ağustos 2025 13:58
ARF Technologies'ten Milli Güvenliğe Kritik Destek: Yerli Zaman Sunucusu
ARF Technologies'ten Milli Güvenliğe Kritik Destek: Yerli Zaman Sunucusu
12 Ağustos 2025 13:55
Türkiye ve Macaristan, otonom mobilitenin geleceğini planlıyor
Türkiye ve Macaristan, otonom mobilitenin geleceğini planlıyor
12 Ağustos 2025 13:19
Sarıtaş, Dijitalleşme ile Endüstri 5.0'a Geçiyor
Sarıtaş, Dijitalleşme ile Endüstri 5.0'a Geçiyor
12 Ağustos 2025 13:12
"Tomorrow: Now" Temasıyla Türkiye İnovasyon Haftası Başlıyor
12 Ağustos 2025 13:10
ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.