• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. İşNet ve HPE’den İş Grubu İştirakleri Teknoloji Buluşması
İşNet ve HPE’den İş Grubu İştirakleri Teknoloji Buluşması

İşNet ve HPE’den İş Grubu İştirakleri Teknoloji Buluşması

ICT Media ICT Media
4 Temmuz 2025 12:32
Paylaş

HPE GreenLake ve Hibrit Bulut Çözümleri’ni İş Grubu İştiraklerine TanıttI

İşNet’in her ay farklı bir teknoloji iş ortağıyla düzenlediği  “İş Grubu BT Buluşmaları” serisinin bu ayki konuğu, global teknoloji lideri Hewlett Packard Enterprise (HPE) oldu. İş Grubu iştiraklerinin BT profesyonellerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, yeni nesil sunucu sistemlerinden hibrit bulut mimarisine uzanan geniş bir yelpazede İşNet’in güvenilir altyapısı ile HPE’nin yenilikçi çözümleri ve uygulamaları tanıtıldı. Katılımcılar, hem güncel teknolojiler hakkında bilgi edinme hem de HPE ile İşNet’in sunduğu entegre hizmetleri yakından tanıma fırsatı buldu. Etkinliğin açılış konuşmasını İşNet Pazarlama Müdürü İsrafil Coşkun gerçekleştirdi. Etkinlikte HPE uzmanları, ürünlere ilişkin kapsamlı bilgiler paylaştı.


HPE Çözüm Mimarı Erol Uysal, "HPE ile Geleceğe Yön Veren Çözümler" sunumunda; yeni nesil ve yapay zekâya optimize edilmiş HPE ProLiant Gen12 sunucuların yanı sıra HPE Morpheus VM Essentials sanallaştırma çözümü hakkında bilgi verirken, HPE Teknoloji Mimarı Emir Erdoğdu  “Verinin Gücünü Keşfedin: HPE Depolama ve Yedekleme Çözümleri” başlıklı sunumuyla markanın yeni nesil depolama ürünlerine ilişkin bilgiler aktardı. HPE GreenLake Satış Uzmanı Değer Hatipoğlu ise; HPE GreenLake ürününün hem maliyet hem de fayda açısından sunduğu  katma değeri katılımcılarla paylaştı. Son sunumu gerçekleştiren HPE Profesyonel ve Yönetilen Hizmetler Uzmanı ve Çözüm Mimarı Erdem Öztürk HPE Morpheus ile Hibrit Bulutta Otomasyon uygulamalarını anlattı.

Bulut çözümleri odaklı toplantıda, özellikle HPE GreenLake çözümüyle katılımcılara, şirket içi altyapılar üzerinde bulut esnekliği ve kontrolü sağlayan yeni nesil hibrit bulut mimarisi tanıtıldı. Aynı zamanda HPE Morpheus platformuyla kurumların hibrit ortamlarda kaynak yönetimini nasıl daha hızlı ve otomatik hale getirebileceği uygulamalı örneklerle anlatıldı.

İşNet, sunduğu güvenilir ve ölçeklenebilir altyapı hizmetlerini, HPE gibi güçlü iş ortaklarının teknolojileriyle entegre ederek İş Grubu iştiraklerinin dijital dönüşümüne katkı sağlamaya devam ediyor.

 

Paylaş
HPE Erol Uysal Değer Hatipoğlu Erdem Öztürk

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

KKTC’de Akıllı Ulaşım Dönemi: Yerli Teknolojiyle Trafikte Yeni Sayfa
KKTC’de Akıllı Ulaşım Dönemi: Yerli Teknolojiyle Trafikte Yeni Sayfa
17 Ocak 2026 13:17
Dijital finansta müşteri deneyimi güvenli orkestrasyonla dönüşüyor
Dijital finansta müşteri deneyimi güvenli orkestrasyonla dönüşüyor
16 Ocak 2026 14:56
TD SYNNEX, 2025 mali yılı dördüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı
TD SYNNEX, 2025 mali yılı dördüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı
16 Ocak 2026 12:21
Türkiye’nin Mobilite Odaklı Girişimleri Bilişim Vadisi’nde sahne aldı
Türkiye’nin Mobilite Odaklı Girişimleri Bilişim Vadisi’nde sahne aldı
16 Ocak 2026 10:54
“Bulut Hazırdı, Yapay Zekâ Oyunu Hızlandırdı”
“Bulut Hazırdı, Yapay Zekâ Oyunu Hızlandırdı”
14 Ocak 2026 11:59
Empa Electronics CEE, TE Connectivity İş Birliğiyle Avrupa’daki Faaliyet Alanını Genişletiyor
Empa Electronics CEE, TE Connectivity İş Birliğiyle Avrupa’daki Faaliyet Alanını Genişletiyor
14 Ocak 2026 11:52
ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.