• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. ‘IT Strateji Günü’ teknoloji liderlerini bir araya getirdi
‘IT Strateji Günü’ teknoloji liderlerini bir araya getirdi

‘IT Strateji Günü’ teknoloji liderlerini bir araya getirdi

ICT Media ICT Media
14 Eylül 2018 00:00
Paylaş

Teknoloji şirketi Karel’in ev sahipliğinde 13 Eylül 2018 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi’nde bu sene ikincisi gerçekleşen IT Strateji Günü’nünde Aruba, Amazon, Force Point, Google, IBM, Invictus, IT Stack, Juniper Networks, Logo, Microsoft, Özgür Yazılım A.Ş. ve Trend Micro gibi IT sektörünün lider şirketleri bir araya geldi. Etkinlikte insan odaklı siber güvenlik çözümleri, veri merkezi evrimi, yapay zeka, hibrit bulut çözümleri ve bulut güvenliği ile önümüzdeki beş yılın teknolojik trendleri konuşuldu. Ayrıca Türkiye ekonomisinin bugünkü durumu IT sektörü bakış açısıyla mercek altına alındı.

Etkinliğin amacının 2019 yatırım planları öncesinde yeni teknoloji trendlerinin işletmelere sağlayacağı faydalarla, barındırdığı risklere dikkat çekmek olduğunu belirten Karel Stratejik Planlama ve Pazarlama Danışmanı Nurşen Yıldırım “Bugün burada IT sektörünün lider şirketleriyle birlikte yeni teknolojilerin tüm sektörlerin gelişiminde oynadığı önemli role dikkat çekerek, mevcut sistemlere entegre edilmesi sırasında karşılaşılabilecek zorluklara, güvenlik risklerine ve bunların nasıl yönetileceğine odaklandık. Yapay zeka, bulut ve hibrid sistemlerin IT yöneticileri tarafından kullanımı büyük sıçramalar yaratacak. Tüm bu değişim gerçekleşirken oluşan büyük verinin analizi, güvenle korunması, işlenmesi ve karar mekanizmalarında kullanılabilir hale gelmesi büyük önem taşıyor” dedi.

IT sektörüne yön veren lider firmaların, şartlar ne olursa olsun duraklamak gibi bir lüksü olmadığına vurgu yapan Nurşen Yıldırım sözlerine şöyle devam etti: “IT sektörünün hem lokomotif görevi görmesi hem de teknolojik döngü hızının yüksek olması nedeniyle ekonomik durgunluk dönemleri içinde çok cazip fırsatlar barındırıyor. Bu bilinçle ve bugün burada oluşan sinerji ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz”.

Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleşen ve tüm gün süren IT Strateji Günü’ne üç yüzün üzerinde şirket yöneticisi ile IT karar vericisi katıldı.

Paylaş
Kare Google IBM Invictus Nurşen Yıldırım

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
4 Haziran 2025 11:25
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
3 Haziran 2025 17:25
Yatırımda yapay zekâ dönemi
Yatırımda yapay zekâ dönemi
3 Haziran 2025 17:21
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
3 Haziran 2025 17:17
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
3 Haziran 2025 17:15
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
3 Haziran 2025 17:11
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.