• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Kampanyalarıyla ünlü kasım ayı Mobilexpress'e rekor getirdi
Kampanyalarıyla ünlü kasım ayı Mobilexpress'e rekor getirdi

Kampanyalarıyla ünlü kasım ayı Mobilexpress'e rekor getirdi

ICT Media ICT Media
7 Aralık 2020 00:00
Paylaş

Mobilexpress, kampanyalarıyla ünlü kasım ayında toplam 3.4 milyar TL tutarında 25,6 milyon adet işleme aracılık etti. Bu işlemlerin yüzde 61'i kayıtlı kredi kartları üzerinden gerçekleşirken, Mobilexpress dakikada 12.800 işleme aracılık ederek bu alandaki rekorunu tazeledi. 2011 yılından bu yana finansal teknolojiler alanında faaliyet gösteren ve aylık 10 milyona yakın işlem adedi ve platformunda kayıtlı 25 milyon kart ile Türkiye'nin en büyük online ödeme platformları arasında yer alan Mobilexpress, kasım ayı işlem adetlerini açıkladı.

Pandemi etkisi ve kasım ayı boyunca gerçekleştirilen indirim kampanyalarının birleşimiyle kendi işlem hacmi rekorunu kıran Mobilexpress'in verilerine göre, bu dönemde yapılan alışverişlerin toplam tutarı 3.4 milyar TL oldu. Mobilexpress'in aracılık ettiği toplam 25,6 milyon adet işlemin yüzde 61'i, kayıtlı kredi kartları üzerinden gerçekleşti. Mobilexpress donanımlı altyapısı sayesinde bu dönemde dakikada 12.800 işleme, yüzde 99,99'luk sorunsuz çalışma oranıyla aracılık etti.

Mobilexpress CTO'su Murat Tural konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:"Türkiye'nin en büyük e-ticaret markalarının dahil olduğu kasım ayı kampanyaları boyunca, üye işyerlerimizin bankalarda yaşanan kesintileri hissetmeden ödeme almasını sağladık. Mobilexpress'te kurduğumuz altyapımızın akıllı yönlendirme mekanizması, böyle yoğun bir dönemde bile üyelerimize sorunsuz hizmet sunma avantajı sağlıyor. Ölçeklenebilir altyapımız, Türkiye'nin tüm dijital ödemelerini işleme alabilecek kadar güçlü.”

Mobilexpress CPO'su Erhan Ula da konu hakkında şöyle konuştu: “Mobilexpress olarak her yıl olduğu gibi, tüm zamanların en yüksek hacimlerinin yaşandığı 2020 kampanya dönemini başarıyla tamamladık, işletmelerimizin bu süreçte ödemelerini pürüzsüz ve sorunsuz biçimde almalarını sağladık. Uzun yıllardır güvenlik ve güvenilirlik eksenlerinde taviz vermeksizin, Türkiye'nin en büyük markalarına benzersiz ve sorunsuz ödeme çözümleri ve iş sürekliliği sağlıyoruz.”

Paylaş
Mobilexpress Murat Tural Erhan Ula teknoloji gündemi bilişim gündemi

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

NVIDIA’dan Fiziksel Yapay Zekâ Atağı: Robotlar ve Otonom Araçlar İçin Üç Yeni Model
NVIDIA’dan Fiziksel Yapay Zekâ Atağı: Robotlar ve Otonom Araçlar İçin Üç Yeni Model
5 Haziran 2026 16:37
Onlayer, Deloitte Teknoloji EMEA Fast 500 Listesine Girdi
Onlayer, Deloitte Teknoloji EMEA Fast 500 Listesine Girdi
5 Haziran 2026 15:11
Tesla’dan Otonom Sürüşe Yeni Destek: Kamera Temizleme Sistemi Patentlendi
Tesla’dan Otonom Sürüşe Yeni Destek: Kamera Temizleme Sistemi Patentlendi
5 Haziran 2026 13:31
Perakende Sektöründe Satış Süreçleri Reyona Taşınıyor
Perakende Sektöründe Satış Süreçleri Reyona Taşınıyor
5 Haziran 2026 12:06
Happy Place to Work’ten Karnaval’a “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” Sertifikası
Happy Place to Work’ten Karnaval’a “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” Sertifikası
5 Haziran 2026 10:32
Casper’dan Öğrencilere Üretkenlik Odaklı Yeni Tablet: PAD M10 Pro
Casper’dan Öğrencilere Üretkenlik Odaklı Yeni Tablet: PAD M10 Pro
4 Haziran 2026 18:19
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.