
Sistem Global, Proente ile KOBİ’lerin dijitalleşmesinin önünü açıyor. Prowmes isimli yerli ve milli yazılım ve donanım ürünü ile KOBİ’ler dijitalleşme yolunda atacağı adımları eksiksiz şekilde yerine getirebilecek.
KOBİ’lerin dijitalleşme serüveninde Sistem Global Danışmanlık ve Proente olarak büyük heyecan duyacak bir adım attıklarını ifade eden Sistem Global Danışmanlık Ar-Ge Grup Başkanı Erhan Küçüksüleymanoğlu, “Teknoloji ile gelen değişimi bütün KOBİ’lerin iliklerine kadar anlaması gerekiyor. Sadece İstanbul değil, Anadolu’daki işletmelerin de dijital dönüşüm çağrısına kulak vereceklerine inanıyoruz. Bunun için Sistem Global Danışmanlık’ın 200 kişiye yakın nitelikli çalışan ordusu ve Proente’nin geliştirdiği Prowmes ile yerli ve milli yazılımı sunmaktan büyük gurur duyuyoruz” diye konuştu.
Yüzde Yüz Yerli Yazılım
KOBİ’lerin global rekabetteki güçlerini Prowmes ile artıracakları için oldukça mutlu olduğunu da sözlerine ekleyen Erhan Küçüksüleymanoğlu şöyle dedi: “Yüzde 100 yerli bir ürün ile sonuç odaklı bir çözüm sunuyoruz. Üstelik bu hizmeti uluslararası rakiplere göre çok daha uygun maliyetlerde, çok daha bizden bir dil ve değerler üreterek KOBİ’lere sunuyoruz. Sistem Global Danışmanlık, hem sorunu, hem de çözümü gerçek ve net algılayarak ortaya bir çözüm önerisi koydu. KOBİ’lerin sorunlarını biliyoruz. Çünkü biz de büyüyen ve uluslararası rekabet eden bir KOBİ’yiz.”
Ülkemizdeki KOBİ’lerin daha fazlasını başarabilecek güçlerini olduğuna inandıklarını ifade eden Erhan Küçüksüleymanoğlu, “Bu kapsamda doğru bir iş ortağı ile yola çıktığımızı düşünüyoruz. KOBİ’lerin ayağına kadar götüreceğimiz uçtan uca otomasyon ile üretim yapan işletmelerin temel eksikliklerini gidereceğiz” diye konuştu.