• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Kolay İK, yurt dışına açılmanın ilk adımını attı!
Kolay İK, yurt dışına açılmanın ilk adımını attı!

Kolay İK, yurt dışına açılmanın ilk adımını attı!

ICT Media ICT Media
5 Eylül 2018 00:00
Paylaş

Kolay İK, personel yönetim yazılımının İngilizce versiyonunu hizmete sundu. İnsan kaynakları çalışanlarına kolaylıklar dünyasının kapısını aralayan şirket, ilk aşamada kullanıcılarının Türkçe dışındaki dillerde de kendilerini rahat hissetmelerini sağlarken, yakın dönemde 3 yeni ülkede faaliyete geçmeyi hedefliyor.

Araştırmalara göre dünya üzerinde 7 ila 8 bin arasında dil bulunuyor. Yaklaşık 360 milyonu anadili olmak üzere toplam 1,5 milyar kişi İngilizce konuşuyor. Türkiye’nin dışındaki 3 pilot ülkede faaliyet göstermeyi hedefleyen Kolay İK, ülkemizdeki çok uluslu şirketlerde çalışanların hayatını kolaylaştırmak ve sistemi kullanırken kendilerini rahat hissetmelerini sağlamak hedefiyle, ikinci dil seçeceği olarak İngilizce’yi uygulamasına taşıdı. Eylül ayından itibaren kolayik.com adresinden sisteme giriş yapanlar, tüm uygulamaları İngilizce olarak da kullanabiliyor. Türkiye’deki şirketlerin personel yönetimi alanında hayatını kolaylaştıran çözümler sunan şirket, yeni dil seçeneğiyle yurt dışı hedeflerinin de ilk adımını attı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye’nin ilk bulut tabanlı personel yönetim yazılımı Kolay İK’nın Kurucu Ortağı Efecan Erdur, “2014’te temellerini attığımız Kolay İK, sektörünün en verimli ve ulaşılabilir personel yönetim aracı olma vizyonu doğrultusunda hızla büyüyor. Şu anda Kolay İK’ya haftada en az bir kez giriş yapan kullanıcı sayısı 160 bini aştı. Sisteme kayıtlı 14 binden fazla şirket ve 180 binin üzerinde çalışan bulunuyor. Öncelikli planlarımız arasında Türkiye’de büyümek ve daha fazla şirkete hizmet vermek yer alıyor. Ancak gerek yurt içindeki çok uluslu firmalardan aldığımız taleplerdeki hızlı artış, gerekse yurt dışı pazarların büyüklüğü, atılacak adımlarda daha hızlı olmamızı sağladı. Bu doğrultuda Eylül ayı itibarıyla ikinci dil seçeceği olarak İngilizce’yi kullanıcılarımızın hizmetine sunduk. Öncelikli hedefimiz, birlikte çalıştığımız Nike, Penti, Decathlon gibi ülkemizdeki küresel müşterilerimizin çok uluslu çalışanlarının da sistemi rahatça kullanabilmesini sağlamak. Takibinde ise Kolay İK’yı dünyanın farklı bölgelerinden belirlediğimiz 3 pilot ülkede peyder pey hayata geçirmek…” dedi.

İK ve personel yönetiminin her ülkeye göre farklılık gösterdiğini, yerelleştirilmesi gereken birçok unsuru barındırdığını belirten Efecan Erdur, "Farklı ülkelerin süreçlerini izliyor, uluslararası danışmanlık firmalarıyla birlikte raporlar hazırlıyoruz. Türkiye’nin dışında 3 ülkede daha İK çalışanlarına kolaylıklar dünyasının kapılarını aralamak istiyoruz. Bu doğrultuda hedeflerimizi gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Paylaş
​​​​​​​Kolay İK Efecan Erdur

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Sağlıkta yeni ufuklar açacak  10 yenilikçi girişim AZ Lab Sahnesi’nde
Sağlıkta yeni ufuklar açacak 10 yenilikçi girişim AZ Lab Sahnesi’nde
28 Haziran 2025 10:29
Ankara’da bilişim rüzgarları esti, TEDÜ öğrencileri yine zirveye yerleşti
Ankara’da bilişim rüzgarları esti, TEDÜ öğrencileri yine zirveye yerleşti
28 Haziran 2025 10:24
Yapay Zeka, Pazarlamanın Yeni Beyni: Kararlar Daha Hızlı, Stratejiler Daha Akıllı
Yapay Zeka, Pazarlamanın Yeni Beyni: Kararlar Daha Hızlı, Stratejiler Daha Akıllı
27 Haziran 2025 15:18
Vodafone’dan tüm kullanıcılara yapay zeka destekli “Wi-Fi Asistanı
Vodafone’dan tüm kullanıcılara yapay zeka destekli “Wi-Fi Asistanı
27 Haziran 2025 15:15
Felaket Kurtarma Planı Olmayan Şirketler İçin Büyük Tehdit: Veri Kaybı ve Finansal Zarar
Felaket Kurtarma Planı Olmayan Şirketler İçin Büyük Tehdit: Veri Kaybı ve Finansal Zarar
27 Haziran 2025 14:02
Trend Micro Ürünlerini Kullanmak Çözüme Giden Yolu Kolaylaştırıyor
Trend Micro Ürünlerini Kullanmak Çözüme Giden Yolu Kolaylaştırıyor
26 Haziran 2025 15:27
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.