• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Koronavirüs ile değişen alışveriş tercihleri online CEO Club’da konuşuldu
Koronavirüs ile değişen alışveriş tercihleri online CEO Club’da konuşuldu

Koronavirüs ile değişen alışveriş tercihleri online CEO Club’da konuşuldu

ICT Media ICT Media
15 Nisan 2020 00:00
Paylaş

Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde, Vodafone Business sponsorluğunda düzenlenen iş dünyasının geleneksel buluşma noktası Online CEO Club Summit, tepe yöneticilerini dijitalleşmenin gücüyle biraraya getirmeye devam ediyor.Online CEO Club toplantılarının ikincisinde perakende sektörü ve koronavirüs salgını döneminde sektörde yaşanan değişim ve dönüşüm ele alındı.

Ekonomist Dergisi Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan Online CEO Club Summit, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin ve Migros Ticaret A.Ş. İcra Başkanı Özgür Tort’un “Yeni Dünyada İş Yapış Şekillerimiz ve Perakendenin Geleceği” temalı online sohbeti ile devam etti. Meltem Bakiler Şahin ve Özgür Tort, koronavirüs salgını nedeniyle işlerin uzaktan yönetildiği, ticaretin online platformlara kaydığı yeni dönemde perakende sektöründe dijitalleşmenin önemi, tüketicinin alışveriş tercihlerindeki değişim ve bu sürec sonrasında sektöre ilişkin beklenti ve öngörüler başta olmak üzere birçok konuda değerlendirmelerde bulundu.

Meltem Bakiler Şahin: İşletmelere dijital pazarlamada yeni fırsatlar yaratıyoruz

Koronavirüs salgınının tüm dünyada hayatı ve iş yapış şekillerini derinden etkilediğini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, bu olağanüstü dönemde işletmelerin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunduklarını söyledi. Milli birlik ruhuyla bu süreci en az hasarla ve en kısa sürede atlatılacağına inandıklarını kaydeden Meltem Bakiler Şahin, şöyle konuştu:

“Koronavirüs salgını öncesinde ihtiyaçlar rekabet tarafında bir adım öne çıkmak şeklinde konumlanırken bugün uzaktan erişim ve yönetişim ile iş sürekliliği ihtiyacı öncelikli hale geldi. Müşterilerimizle sürekli iletişim halindeyiz. Onların ihtiyaçlarını doğru anlayıp doğru şekilde çözümler üretiyoruz. İşletmeleriz bu dönemde evden çalışırken güvenli ve kesintisiz bağlantı istiyor. İşletmelerin verilerine herhangi bir lokasyondan istediği zaman erişim sağlaması ve tüm verilerini farklı bölgelere yedekleyebilmesi için esnekveri merkezi hizmetleri de sunarakek fiziksel yatırım ve teknik personel maliyeti olmadan operasyonları buluta taşıyoruz. Bulut Santral Mobil Uygulaması sayesinde, binlerce çalışanı olan çağrı merkezlerini dahi uzaktan çalışma sistemine geçirebildik. Çalışanlar evlerinden arama yapmaya ve çağrı yapmaya devam ediyor. Vodafone Business’ın SSL VPN teknolojisiyle işletme kaynaklarına uzaktan güvenli bir şekilde ulaşılabilirken çalışanlar ofis dışındayken internet üzerinden güvenli bir şekilde kritik iş uygulamalarına erişebiliyor. Telekonferans Çözümümüz ise çok sayıda katılımcı ile sesli konferans yapma ihtiyacı olan iş ortaklarımıza yönelik olarak sunduğumuz bir hizmet.Telekonferans özelliğine ek olarak ses kaydı yapmak da mümkün. Bunların yanında Red Kontrol çözümümüzü de sürece adapte ettik. Minimum personelle de olsa üretime devam etmesi gereken tesislerde çalışanların 1.5 metrelik sosyal mesafeyi korumasını sağlıyor, diğer yandan işletmelerin verimlilik ve maliyetlerini uzaktan kontrol altında tutabilmelerine imkan tanıyoruz. Vodafone olarak her zaman olduğu gibi bu süreçte de işletmelerin yanında olmaya, uzaktan çalışma modeliyle faaliyetlerini sürdürebilmelerini sağlamaya ve ihtiyaçlarına uygun terzi usulü çözümler geliştirmeye devam edeceğiz.”

Paylaş
Vodafone Business Online CEO Club Summit Özgür Tort Meltem Bakiler Şahin

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Mplus Türkiye 2025 yılında yapay zekâ odaklı büyümesini sürdürdü
Mplus Türkiye 2025 yılında yapay zekâ odaklı büyümesini sürdürdü
21 Ocak 2026 14:49
212 liderliğinde yapay zekâ girişimi Qrambo’ya yatırım yapıldı
212 liderliğinde yapay zekâ girişimi Qrambo’ya yatırım yapıldı
21 Ocak 2026 14:46
TD SYNNEX, 2025 AWS İş Ortağı Ödülleri’nde birden fazla ödülün sahibi oldu
TD SYNNEX, 2025 AWS İş Ortağı Ödülleri’nde birden fazla ödülün sahibi oldu
20 Ocak 2026 12:06
KKTC’de Akıllı Ulaşım Dönemi: Yerli Teknolojiyle Trafikte Yeni Sayfa
KKTC’de Akıllı Ulaşım Dönemi: Yerli Teknolojiyle Trafikte Yeni Sayfa
17 Ocak 2026 13:17
Dijital finansta müşteri deneyimi güvenli orkestrasyonla dönüşüyor
Dijital finansta müşteri deneyimi güvenli orkestrasyonla dönüşüyor
16 Ocak 2026 14:56
TD SYNNEX, 2025 mali yılı dördüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı
TD SYNNEX, 2025 mali yılı dördüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı
16 Ocak 2026 12:21
ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.