• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. KPMG & FINTR tarafından düzenlenen yarışma tamamlandı: İşte Türkiye’nin dijital finans öncüleri
KPMG & FINTR tarafından düzenlenen yarışma tamamlandı: İşte Türkiye’nin dijital finans öncüleri

KPMG & FINTR tarafından düzenlenen yarışma tamamlandı: İşte Türkiye’nin dijital finans öncüleri

ICT Media ICT Media
18 Nisan 2023 12:29
Paylaş

“KPMG & FINTR – Dijital Finansın Öncüleri” ödül programının kazananları Finansal İnovasyon ve Teknoloji Derneği’nin (FINTR) ana destekçisi olduğu ve KPMG’nin sponsor olarak destek verdiği “Istanbul Fintech Week” kapsamında yapılan törende ödüllerini aldı.

KPMG Türkiye ile Finansal İnovasyon ve Teknoloji Derneği’nin (FINTR), Türkiye’nin fintech ekosistemini destekleyerek finans ve teknolojiler bağlamında bölgedeki ve dünyadaki rolünü güçlendirmek amacıyla düzenlediği "KPMG & FINTR – Dijital Finansın Öncüleri” ödülleri kazananlarla buluştu. Ödüller, FINTR’nin ana destekçisi olduğu ve KPMG’nin sponsor olarak desteklediği, Türkiye’nin ilk ve en büyük küresel finansal teknoloji etkinliği “Istanbul Fintech Week” etkinliğinde yapılan törende sahiplerine verildi.

Finans teknolojileri alanında yenilikçi ürünler veya hizmetler sunan 3 banka ve 4 girişime 7 kategoride verilen "KPMG & FINTR – Dijital Finansın Öncüleri” ödüllerinin sahipleri ve kazandıkları kategoriler şunlar: Banka kategorisinde; Türkiye İş Bankası “Öncü Banka”, Yapı Kredi Bankası “Vizyoner Banka” ve Fibabanka “İşbirliğine En Açık Banka” seçildi. Fintech kategorisinde de United Payment “Küresel Öncü Fintech”; Fimple, “Yükselen Fintech” ve Agrio “Yenilikçi Fintech” seçilirken, Papara “Finansal Kapsayıcılık” ödülünü kazandı. Kazanan fintech’lere IFW’da kendilerini tanıtma imkânı sunulurken kitlesel fon toplamalarına da destek verilecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan KPMG Türkiye Fintech ve Dijital Finans Lideri Sinem Cantürk; “KPMG Türkiye olarak pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığımız global fintech yarışmalarına bu yıl, ekosistemdeki en güçlü sivil toplum kuruluşlarından biri olan FINTR ile birlikte yepyeni bir yarışmayla başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’de inovasyon ve finansın geleceği için yapılan çalışmalara, dijital finansa yapılan önemli katkılara dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu yarışmaya gösterilen yoğun ilgi bizleri gelecekte çok daha iyisini yapma konusunda motive ediyor. Kıymetli jüri üyelerimizin yoğun mesai altında titizlikle yaptığı değerlendirmeler neticesinde ödüle layık görülen güzide şirketlerimizi tebrik ediyor, ülkemize ve sektörlerine gelecekte çok büyük gururlar yaşatacaklarına olan inancımı bir kez daha vurgulamak istiyorum” dedi.

FINTR Yönetim Kurulu Başkanı Demet Zübeyiroğlu ise “Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Istanbul Fintech Week ile sektördeki son gelişmelere ışık tutarken, girişim ekosistemini yatırımcılarla buluşturan bir büyük network ortamı sunmayı amaçladık. Dolu dolu geçen iki günlük etkinliğimiz boyunca, Türkiye’nin finans ve fintech alanında ulaştığı başarıları hep birlikte gururla takip ettik. Türk startup’ların global paydaşlarla buluşmaları ve yurtdışına açılmaları noktasında önemli fırsatlar elde ettiği bu organizasyonun bir parçası olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Seneye, bir sonraki organizasyonda startup’larımızı yeni başarı hikayelerini bu platformda dinleyeceğimize yürekten inanıyorum. Pek çok ilki gerçekleştirme fırsatı bulduğumuz Istanbul Fintech Week’in son gününde sektöre yön verecek önemli bir ödül programını da gerçekleştirdik. Ödül kazanan sektör temsilcilerini kutluyor, onların açtığı bu yolda çok daha güzel işleri yine birlikte kutlamayı diliyorum. Son olarak büyük hayallerle başladığımız bu yolda bizlere inanan ve destek veren tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.  

Ödüller için başvuruları değerlendiren jüri üyeleri ise şu isimlerden oluştu: KPMG Türkiye Fintech ve Dijital Finans Lideri Sinem Cantürk, FINTR Yönetim Kurulu Başkanı Demet Zübeyiroğlu, CCW Teknoloji Yatırımları A.Ş. ve Bosfor Angels Kurucusu Adem Duman, Brighton Üniversitesi İşletme ve Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ceylan Onay ve İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. C. Coşkun Küçüközmen.

Paylaş
KPMG FINTR Dijital Finansın Öncüleri İstanbul Fintech Week Sinem Cantürk Demet Zübeyiroğlu

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Türkiye’de Startup Yatırımları 2025’in 2. Çeyreğinde 858 Milyon Dolara Ulaştı
Türkiye’de Startup Yatırımları 2025’in 2. Çeyreğinde 858 Milyon Dolara Ulaştı
4 Eylül 2025 16:40
TEKNOFEST Kuantum Teknolojileri Yarışması Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
TEKNOFEST Kuantum Teknolojileri Yarışması Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
4 Eylül 2025 11:30
SAP Genç Profesyoneller Programı 15. Dönemini Tamamladı
SAP Genç Profesyoneller Programı 15. Dönemini Tamamladı
3 Eylül 2025 11:26
TTGV'den Yeni Teknolojilere Yönelik Güdümlü Proje Programı
TTGV'den Yeni Teknolojilere Yönelik Güdümlü Proje Programı
1 Eylül 2025 12:35
Türkiye Bilişim Derneği'nden 5G İhalesi Çalıştayı
Türkiye Bilişim Derneği'nden 5G İhalesi Çalıştayı
1 Eylül 2025 12:33
EGİAD Başkanı Özhelvacı:
EGİAD Başkanı Özhelvacı: "Melek Yatırımcılık Toplumsal Bir Hizmettir"
1 Eylül 2025 12:24
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.