• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Kuluçka Merkezi-Nar, ilk eğitim programını tamamladı
Kuluçka Merkezi-Nar, ilk eğitim programını tamamladı

Kuluçka Merkezi-Nar, ilk eğitim programını tamamladı

ICT Media ICT Media
5 Eylül 2019 00:00
Paylaş

Ankara Kalkınma Ajansı’nın katkısıyla Ankara Teknokent-Kuluçka Merkezi’nde düzenlenen Nar Dikey Hızlandırıcı ve Ticarileşme Programı’nın 1. sunumu 5 Eylül’de gerçekleşti.

İleri teknoloji ürünleri üreten startupların ticarileşmelerini, sürdürülebilir iş modeli geliştirmelerini ve altyapı ihtiyaçlarını gidermek amacıyla Teknopart Ankara tarafından yürütülen Nar Dikey Hızlandırıcı ve Ticarileşme Programı’nın 6 aylık ilk döngüsü tamamlandı. Program kapsamında 32 saatlik ilk eğitimi tamamlayan katılımcılar, 1. Sunumda katılım sertifikalarını aldı. Bir yıllık program tamamlandığında; Hızlandırıcı Program, Kuluçka Programı, Startup B2B Etkinlikleri, B2B Ticarileşme Etkinlikleri, Tanıtım Günleri, Melek Yatırımcı Ağı Kurulumu, Mentor Havuzu Oluşturulması, Dikey Hızlandırıcı ve Ticarileşme Programı gerçekleşmiş olacak.

İvedik OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gültekin açılış konuşmasında, Kuluçka Merkezlerinin girişimcilerin fikirlerinin şekillenmesi ve ticarileşmesi için her türlü yardımda bulunduğunu belirtti. Gültekin, “Kuluçka Merkezlerini hazırlarken, düşük düzeyde üretim yapanların aslında bir teknoloji ürettiklerinin farkında olmadığını gördük. Bunun üzerine Ankara’da atılan en büyük adım Ankara Teknokent’ i kurmak oldu. Teknokent’i kurmamız Ankara’da girişimcileri ve sanayicileri bir araya getirdi. Bu süreçte problemlerle karşılaşan girişimcilerin sorunlarını çözmek amacıyla Narco Merkezini kurarak çözüm üretmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Kuluçka Merkezi’ndeki çalışmalarının yanında İnovasyon Merkezi için çalışmalar yürütüldüğünü açıklayan Hasan Gültekin, İnovasyon Merkezi ile girişimciler yatırımcı konumuna da geçebileceğini ve İnovasyon Merkezlerine yeni katılımcıların olabileceği gibi Kuluçka Merkezi’nde fikirlerinin geliştirmiş girişimciler de yatırımcı olabileceğini söyledi.

Devletin girişimcileri desteklediğini ifade eden İvedik OSB Yönetim Kurulu Başkanı ”Devlet girişimcilere 50 milyon liraya kadar yatırım imkanı sunuyor. TÜBİTAK projeleriyle de küçük-büyük herkese destekte bulunuyor.”dedi. Hasan Gültekin, bu alanda 2.döngü ile çalışmalara devam edeceklerini söyleyerek sözlerini bitirdi.

Paylaş
Hasan Gültekin Kuluçka Merkezi Ankara Teknokent

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

TeklifimGelsin, Türkiye’nin kredi karnesini açıkladı
TeklifimGelsin, Türkiye’nin kredi karnesini açıkladı
9 Ocak 2026 15:36
Genç Yazılımcılar EU Code Week Türkiye Hackathonu’nda dijital çözümler üretti
Genç Yazılımcılar EU Code Week Türkiye Hackathonu’nda dijital çözümler üretti
9 Ocak 2026 14:52
Nu Teknoloji kırsal alanlarda kapsama sorununu uydu entegrasyonuyla çözüyor
Nu Teknoloji kırsal alanlarda kapsama sorununu uydu entegrasyonuyla çözüyor
9 Ocak 2026 14:50
TÜSİAD SD2 STEP etkinliği sanayi ve teknoloji ekosistemini bir araya getirdi
TÜSİAD SD2 STEP etkinliği sanayi ve teknoloji ekosistemini bir araya getirdi
9 Ocak 2026 14:40
Bosch, CES 2026’da yazılım ve yapay zeka odaklı geleceği tanıttı
Bosch, CES 2026’da yazılım ve yapay zeka odaklı geleceği tanıttı
8 Ocak 2026 12:53
AGON PRO AG276QSG2: E-Spor Dünyasında NVIDIA G-SYNC Pulsar Dönemi
AGON PRO AG276QSG2: E-Spor Dünyasında NVIDIA G-SYNC Pulsar Dönemi
8 Ocak 2026 12:51
ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.