• Biz Kimiz
  • Künye
logo
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
    • Etkinlik Haberleri
  • Haberler
    • Gündem
    • Bilişim
    • Telekom
    • Savunma
    • Enerji
    • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. LinkedIn’den Sestek’e ödül!
LinkedIn’den Sestek’e ödül!

LinkedIn’den Sestek’e ödül!

8 Kasım 2018 00:00
Paylaş

Türkiye genelinde 200'den fazla kuruluşu yetenek yönetimi ve işveren markası çalışmaları kapsamında değerlendiren LinkedIn Yetenek Ödülleri’nde, ses teknolojileri şirketi Sestek, “En Başarılı İşe Alım Ekibi” ödülüne layık görüldü.

LinkedIn tarafından bu sene ikincisi düzenlenen “LinkedIn Yetenek Ödülleri” İstanbul Çırağan Kempinski Otel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. LinkedIn Insight ekipleri tarafından şirketlerin LinkedIn Yetenek Çözümleri’ni kullanarak yetenek çekme, işe alma ve işte tutma performanslarının ölçümlendiği 5 farklı kategoride en iyiler belirlendi. Yapay zeka tabanlı ses teknolojileri geliştiren Sestek, işe alım ekiplerinin performanslarının ölçümlendiği 500’den az çalışana sahip “En Başarılı İşe Alım Ekibi” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Sestek İnsan Kaynakları Müdürü Funda Tüz, şunları aktardı: “LinkedIn sunmuş olduğu gelişmiş işe alım araçları sayesinde iş ilanlarını kolayca yönetebilmenin ve optimize etmenin ötesinde yetenekleri keşfetmemizi de sağlıyor. Şirketimizi en iyi şekilde tanıtma imkanlarını da sunan LinkedIn, bünyemizde görmek istediğimiz potansiyel yeteneklerin bizden haberdar olmalarını, bizimle bağlantıya geçmelerini de destekliyor ve kazan – kazan ilişkisi çerçevesinde iş birliği yapmamıza katkıda bulunuyor. Beklentilerimizle birebir örtüşen adaylar, başarılı işe alım süreçlerine zemin hazırlıyor ve Sestek ekibi her geçen gün daha da büyüyor. Etkin kullandığımız LinkedIn tarafından 200 şirket arasından bu ödüle layık görülmek, insan kaynakları stratejimizin doğruluğunu da bir kez daha teyit etti.”

Paylaş
Sestek LinkedIn Funda Tüz

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

TÜBİSAD, “İşin Kitabını Yazanlar” video serisini başlattı
TÜBİSAD, “İşin Kitabını Yazanlar” video serisini başlattı
13 Ekim 2026 15:58
Bulut yatırımlarında doğru maliyet için toplam sahip olma maliyetine bakılmalı
Bulut yatırımlarında doğru maliyet için toplam sahip olma maliyetine bakılmalı
13 Ekim 2026 15:57
Yenilenen Virgosol, deneyimden doğan ürünlerle dünyaya açılıyor
Yenilenen Virgosol, deneyimden doğan ürünlerle dünyaya açılıyor
13 Ekim 2026 15:52
VARTA Tüketici Pilleri Bağımsız Şirket Olarak Faaliyetlerini Sürdürecek
VARTA Tüketici Pilleri Bağımsız Şirket Olarak Faaliyetlerini Sürdürecek
13 Ekim 2026 13:40
C-Prot, Deloitte Technology Fast 50 Türkiye 2026 listesine girdi
C-Prot, Deloitte Technology Fast 50 Türkiye 2026 listesine girdi
13 Ekim 2026 12:47
DDoS saldırıları abonelik modeliyle yaygınlaşıyor
DDoS saldırıları abonelik modeliyle yaygınlaşıyor
12 Ekim 2026 18:04
ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. ICT Media

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.