• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Logo Yazılım, 5 kategoride birinci
Logo Yazılım, 5 kategoride birinci

Logo Yazılım, 5 kategoride birinci

ICT Media ICT Media
5 Temmuz 2019 00:00
Paylaş

Kuruluşunun 35. yılını kutlayan Logo Yazılım, bilişim sektöründeki öncü rolünü Bilişim 500 Ödülleri’nde 5 kategoride aldığı ödülle bir kez daha teyit etti.

Türkiye’nin en değerli bilişim markası Logo Yazılım, BT Haber tarafından bu yıl 20.’si düzenlenen “Bilişim 500 Plus – Türkiye İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması”nda 5 kategoride birincilik ödülünün sahibi oldu.

Köklü bir şirket olarak ülkeye sağladığı katma değer ile “Türkiye Ekonomisine Katkı Özel Ödülleri” kapsamında “Ar-Ge Yatırımı” kategorisinde birincilik ödülünü alan Logo Yazılım, “Kocaeli Şirketleri” kategorisinde de birinci oldu.

Türkiye Merkezli Üretici kategorisinde ise Logo Yazılım “ERP Yazılım”, “e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv Yazılımı”, “Kurulum Bakım Destek Hizmeti” birincilik ödüllerinin sahibi oldu.

Ayrıca, Logo Yazılım Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Tuğrul Tekbulut bugün 35 yılı geride bırakarak sektörde önemli bir başarıya imza attı ve Bilişim 500 Plus Ödülleri’nde “Türkiye Bilişim Sektöründe 35 Yıl Emek Ödülü”ne layık görüldü.

Türkiye bilişim sektöründe ciroları bakımından en büyük 500 şirketin, genel ve faaliyet gösterdiği alt kategoriler itibarıyla sıralayan, pazar hakkında öngörü ve özellikleri belirleyen detaylı bir çalışmayı içeren Bilişim 500 Plus Araştırması, bilişim şirketlerinin yanı sıra kamu ve özel sektör alımlarında ve yabancı yatırımcılar nezdinde bir referans olarak kabul ediliyor.

Paylaş
Logo Yazılım bilişim sektörü Tuğrul Tekbulut

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Türkiye’de Startup Yatırımları 2025’in 2. Çeyreğinde 858 Milyon Dolara Ulaştı
Türkiye’de Startup Yatırımları 2025’in 2. Çeyreğinde 858 Milyon Dolara Ulaştı
4 Eylül 2025 16:40
TEKNOFEST Kuantum Teknolojileri Yarışması Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
TEKNOFEST Kuantum Teknolojileri Yarışması Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
4 Eylül 2025 11:30
SAP Genç Profesyoneller Programı 15. Dönemini Tamamladı
SAP Genç Profesyoneller Programı 15. Dönemini Tamamladı
3 Eylül 2025 11:26
TTGV'den Yeni Teknolojilere Yönelik Güdümlü Proje Programı
TTGV'den Yeni Teknolojilere Yönelik Güdümlü Proje Programı
1 Eylül 2025 12:35
Türkiye Bilişim Derneği'nden 5G İhalesi Çalıştayı
Türkiye Bilişim Derneği'nden 5G İhalesi Çalıştayı
1 Eylül 2025 12:33
EGİAD Başkanı Özhelvacı:
EGİAD Başkanı Özhelvacı: "Melek Yatırımcılık Toplumsal Bir Hizmettir"
1 Eylül 2025 12:24
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.