• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Mağazalar kapalı ama online alışveriş tam gaz
Mağazalar kapalı ama online alışveriş tam gaz

Mağazalar kapalı ama online alışveriş tam gaz

ICT Media ICT Media
29 Nisan 2021 00:00
Paylaş

Tam kapanma sürecinde MediaMarkt online kanaldan talebi karşılayacak

Bugüne kadar hayata geçirdiği kampanyalarla pek çok üründe indirim ve avantaj sunan MediaMarkt Türkiye, tam kapanma sürecinde de mediamarkt.com.tr ve mobil uygulaması üzerinden tüketicinin teknolojik ürünlerle ilgili tüm ihtiyaçlarına cevap verecek.

MediaMarktSaturn Perakende Grubu COO’su ve MediaMarkt Türkiye CEO’su Yenal Gökyıldırım “Kısıtlama bize engel olmayacak. Önümüzdeki günlerde mediamarkt.com.tr ile tüketicilerimizin taleplerine cevap vererek güçlü çok kanallı yapımız ve lojistik altyapımızla bizi tercih edenlerin teknolojik ürün ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacağız” dedi.

Özel günlerde gerçekleştirdiği kampanyalarla teknoloji severlerin ihtiyaçlarına yönelik indirimler sunan MediaMarkt Türkiye, pandemi nedeniyle bir kez daha kapanma yaşadığımız bugünlerde teknolojiseverlere online kanalı mediamarkt.com.tr ile mobil uygulaması üzerinden hizmet verecek.

Pandemi sürecinde özellikle kapanmaların olduğu dönemde mediamarkt.com.tr ve mobil uygulamalarını etkili olarak kullandıklarını, çok kanallı yapılarının böyle süreçlerde avantaj sağladığını belirten MediaMarktSaturn Perakende Grubu COO’su ve MediaMarkt Türkiye CEO’su Yenal Gökyıldırım “3 haftaya yakın bir kapanma sürecinin içerisine giriyoruz. MediaMarkt bugün Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi fakat bizim çok kanallı bir yapımız bulunuyor. Mağazalarımız, e-ticaret, mobil uygulamamız ve Çağrı Merkezimizle vatandaşlara hizmet ederken portföyümüzde bulunan ürünlerimizle de onların hem evde iş, eğitim veya günlük ihtiyaçlarını gideriyor hem de geçirdikleri zamanı daha kaliteli ve eğlenceli hale getirmek için çalışıyoruz. Şimdi önümüzde hepimizin büyük bir heyecanla beklediği Anneler Günü var ve teknolojiseverlerin annelerine alacakları hediyeler için hem binlerce hediye seçeneği hem de bu hediyeleri diledikleri zaman diledikleri adreslerde olmasını sağlayacak teslimat seçenekleri sunuyoruz. Kısıtlama bize engel olmayacak, önümüzdeki günlerde özellikle mediamarkt.com.tr ile ön plana çıkacak ve güçlü ve yaygın lojistik ağımızla bizi tercih eden teknolojiseverlerin teknolojik ürün ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacağız” ifadelerini kullandı.

Paylaş
MediaMarkt Türkiye Yenal Gökyıldırım teknoloji gündemi bilişim gündemi

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Türkiye’de Startup Yatırımları 2025’in 2. Çeyreğinde 858 Milyon Dolara Ulaştı
Türkiye’de Startup Yatırımları 2025’in 2. Çeyreğinde 858 Milyon Dolara Ulaştı
4 Eylül 2025 16:40
TEKNOFEST Kuantum Teknolojileri Yarışması Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
TEKNOFEST Kuantum Teknolojileri Yarışması Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
4 Eylül 2025 11:30
SAP Genç Profesyoneller Programı 15. Dönemini Tamamladı
SAP Genç Profesyoneller Programı 15. Dönemini Tamamladı
3 Eylül 2025 11:26
TTGV'den Yeni Teknolojilere Yönelik Güdümlü Proje Programı
TTGV'den Yeni Teknolojilere Yönelik Güdümlü Proje Programı
1 Eylül 2025 12:35
Türkiye Bilişim Derneği'nden 5G İhalesi Çalıştayı
Türkiye Bilişim Derneği'nden 5G İhalesi Çalıştayı
1 Eylül 2025 12:33
EGİAD Başkanı Özhelvacı:
EGİAD Başkanı Özhelvacı: "Melek Yatırımcılık Toplumsal Bir Hizmettir"
1 Eylül 2025 12:24
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.