• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. May Siber Teknoloji’de yeni yapılanma
May Siber Teknoloji’de yeni yapılanma

May Siber Teknoloji’de yeni yapılanma

ICT Media ICT Media
15 Şubat 2018 00:00
Paylaş

May Siber Teknoloji, 2018 yılına, yeniden yapılanarak başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, şirketin tüm hisselerini (%100)19 Ocak 2018 tarihinde devralarak tek hissedar oldu. Ayrıca uzun dönem stratejilerini gerçekleştirmek amacıyla şirketin kurumsal yapısında da değişikliğe gidildi.

Bu değişiklik çerçevesinde, May Siber Teknoloji Genel Müdürlüğü’ne sektörün önemli isimlerinden İlkem Özar getirilirken, Şirket Yönetim Kurulu ise Mehmet Ali Yalçındağ’ın başkanlığında yeniden oluşturuldu. Yönetim kurulu üyeliklerine Mali İşler Grup Başkanı Serdar Sarı ve İcra Kurulu Üyesi Haydar Şar getirildi.

Yazılım sektöründe başka bir yazılım şirketinde hissedarlığı bulunmadığını belirten, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Türkiye’de ve dünyada siber güvenlik gibi stratejik bir alanda, yerel çözüm üretiyor olmak çok kritik bir öneme sahip. Bununla beraber, hedefimiz sadece yerel kalmayıp, uluslararası bir marka olarak dünyaya açılmaktır. Şirketimizdeki yeni yapılanma bu yolda atılan adımlardır.” dedi.

May Siber Genel Müdürü İlkem Özar da açıklamasında, “Gerek devlet ve kamu gerek ise özel sektörde bilginin bu kadar değerli olduğu bir dönem olmamıştır. Siber atakların çoğunluğunu artık şirketlerin ve kişilerin özel bilgilerine yönelik ataklar oluşturuyor. Bilginin korunması ve güvenliğinin sağlanması, gelecek yılların en önemli ve kritik konularından biri olacak. May Siber Teknoloji olarak hem Türkiye’de hem de yurtdışında kurumların lider güvenlik firması olmak için yatırımlarımız artarak devam edecektir” dedi.

Yeniden yapılanma çerçevesinde May Siber Teknoloji Genel Müdürlüğü görevini üstlenen İlkem Özar, sektörde 20 yılı aşkın ulusal ve bölgesel deneyime sahip bir isim. Özar, bankacılık ile başladığı kariyerine, Unilever’de pazarlama ile devam etti. 1998 yılında bilişim teknolojileri (BT) sektörüne transfer olarak, Microsoft bünyesinde yaklaşık 13 yıl Türkiye’de ve Ortadoğu’da çeşitli yöneticilik kademelerinde görev aldı. 2010 yılında CA Technologies Türkiye Genel Müdürlüğü’ne atanan Özar, son 5 yıldır McAfee Türkiye ve Azerbaycan Bölge Direktörü olarak görev yapıyordu. Özar, Şubat 2018 itibarıyla May Siber Teknoloji Genel Müdürlüğü görevini üstlendi.

Paylaş
May Siber Mehmet Ali Yalçındağ İlkem Özar

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

NVIDIA’dan Fiziksel Yapay Zekâ Atağı: Robotlar ve Otonom Araçlar İçin Üç Yeni Model
NVIDIA’dan Fiziksel Yapay Zekâ Atağı: Robotlar ve Otonom Araçlar İçin Üç Yeni Model
5 Haziran 2026 16:37
Onlayer, Deloitte Teknoloji EMEA Fast 500 Listesine Girdi
Onlayer, Deloitte Teknoloji EMEA Fast 500 Listesine Girdi
5 Haziran 2026 15:11
Tesla’dan Otonom Sürüşe Yeni Destek: Kamera Temizleme Sistemi Patentlendi
Tesla’dan Otonom Sürüşe Yeni Destek: Kamera Temizleme Sistemi Patentlendi
5 Haziran 2026 13:31
Perakende Sektöründe Satış Süreçleri Reyona Taşınıyor
Perakende Sektöründe Satış Süreçleri Reyona Taşınıyor
5 Haziran 2026 12:06
Happy Place to Work’ten Karnaval’a “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” Sertifikası
Happy Place to Work’ten Karnaval’a “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” Sertifikası
5 Haziran 2026 10:32
Casper’dan Öğrencilere Üretkenlik Odaklı Yeni Tablet: PAD M10 Pro
Casper’dan Öğrencilere Üretkenlik Odaklı Yeni Tablet: PAD M10 Pro
4 Haziran 2026 18:19
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.