• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Medeniyet Teknopark Dubai’de global teknoloji fırsatları yakaladı
Medeniyet Teknopark Dubai’de global teknoloji fırsatları yakaladı

Medeniyet Teknopark Dubai’de global teknoloji fırsatları yakaladı

ICT Media ICT Media
24 Ekim 2024 10:00
Paylaş

Medeniyet Teknopark heyeti, Dubai’de düzenlenen GITEX ve NORTH STAR fuarlarına katılarak global teknoloji fırsatlarını yakaladı. Medeniyet Teknopark Genel Müdürü Ali Ramazan Tak, 'Girişimcilerimiz, projelerini global pazarda geliştirme fırsatı buldu' diyerek ziyaretin önemini vurguladı. Yapılan B2B görüşmeler ve Dubai Silicon Oasis ile başlatılan işbirlikleri, girişimcilerin projelerini uluslararası arenada konumlandırmalarına olanak tanıdı.

Medeniyet Teknopark Genel Müdürü Ali Ramazan Tak başkanlığındaki 15 teknoloji girişimcisinden oluşan heyet, ticari bir ziyaret kapsamında Dubai’ye gitti. Heyet, dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından olan GITEX ve NORTH STAR fuarlarına katılım sağladı ve global arenada güçlü bağlantılar kurma fırsatı elde etti.

B2B görüşmeler ve işbirlikleri

Ziyaret boyunca 30'dan fazla B2B görüşme gerçekleştirildi ve resmi kurum ziyaretlerinde bulunularak iş birliklerinin temelleri atıldı. Ayrıca, uluslararası networking etkinliklerinde farklı sektörlerden profesyonellerle yeni iş fırsatları ve güçlü ilişkiler kuruldu. Medeniyet Teknopark heyeti yaklaşık 10 kurumsal işbirliği görüşmesi yaparak, Türkiye Cumhuriyeti Dubai Başkonsolosluğu, Hazine ve Ticaret Bakanlıkları müşavirlikleri başta olmak üzere 6 kurumsal ziyaret gerçekleştirdi. 

Girişimciler ve yatırımcıların buluşması

Heyet, girişimcilerle yatırımcıları buluşturan Wamda Capital ile yaptığı görüşmelerde, yatırım gruplarının bakış açısını analiz etme ve bağlantılar oluşturma şansı buldu.

Medeniyet Teknopark Genel Müdürü Ali Ramazan Tak, ziyaretin girişimciler için sunduğu fırsatları vurgulayarak şunları söyledi: "Girişimcilerimiz, yürüttükleri projeleri burada nasıl geliştirebileceklerini, rakiplerini nasıl konumlandıracaklarını ve projelerinin global pazardaki yerini analiz etme fırsatına sahip oldular. Sadece fuar ziyaretleriyle sınırlı kalmadık; Dubai Silicon Oasis ile önemli bir işbirliği süreci başlattık.

Global networking çalışmaları yapıldı

Bu işbirliği çerçevesinde, dünyadan gelen girişimcilerle bir araya gelerek geniş çaplı bir networking etkinliği düzenledik. Katılımcılar, kendi projelerini ve teknolojik yeniliklerini birbirleriyle paylaştılar. Karşılıklı bilgi alışverişi ve tecrübe paylaşımı, hepimiz için büyük bir kazanım oldu.”

Milli teknolojiyi global pazara taşıma fırsatı

Medeniyet Teknopark, fiziki mekanın çok ötesinde, girişimcilerimizi global pazara hazırlayan ve onları o pazarda büyütme imkanı sunan bir ekosistem sunmakta. Teknolojiye meraklı ve küresel pazarda yer almak isteyen tüm girişimcilerimizi bu fırsatı değerlendirmeye davet ediyoruz."

Verimli bir ziyaret gerçekleştirdiklerinin altını çizen girişimciler, uluslararası pazarlara açılmak ve Türkiye’nin teknoloji sektöründeki gücünü global arenada tanıtmak adına benzer küresel etkinlikleri heyecanla beklediklerini vurguladılar.

Paylaş
Medeniyet Teknopark GITEX NORTH STAR Ali Ramazan Tak

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Finans Dünyasında Mobil Devrim: 2026’ya Kadar Sektöre Yön Verecek 5 Kritik Gelişme
Finans Dünyasında Mobil Devrim: 2026’ya Kadar Sektöre Yön Verecek 5 Kritik Gelişme
19 Aralık 2025 10:14
Bilişim Vadisi Hackathon Serisi’nin ilk aşaması tamamlandı
Bilişim Vadisi Hackathon Serisi’nin ilk aşaması tamamlandı
19 Aralık 2025 10:10
Teknolojik ürünlerin belgelendirilmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi
Teknolojik ürünlerin belgelendirilmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi
18 Aralık 2025 15:34
Fortinet, modelleri, verileri ve altyapıyı koruyan Güvenli AI Veri Merkezi çözümünü tanıttı
Fortinet, modelleri, verileri ve altyapıyı koruyan Güvenli AI Veri Merkezi çözümünü tanıttı
17 Aralık 2025 14:44
KOBİ’lerin Dijital Dönüşüm Çıkmazı:  Niyet Var, Bütçe Yok
KOBİ’lerin Dijital Dönüşüm Çıkmazı: Niyet Var, Bütçe Yok
17 Aralık 2025 14:43
212 NexT’ten yapay zekâ destekli üretim platformu Aibuild’e yatırım
212 NexT’ten yapay zekâ destekli üretim platformu Aibuild’e yatırım
17 Aralık 2025 11:33
ICT MEDIA DERGİSİ ARALIK 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ ARALIK 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.