• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Medianova Yazılım ekibinin ilk SaaS Projesi: Wezone.io
Medianova Yazılım ekibinin ilk SaaS Projesi: Wezone.io

Medianova Yazılım ekibinin ilk SaaS Projesi: Wezone.io

ICT Media ICT Media
13 Şubat 2020 00:00
Paylaş
Türk teknoloji şirketi Medianova’nın, İzmir 9 Eylül Üniversitesi Teknopark’ta kurduğu yazılım ekibinin ilk SaaS projesi olan Wezone.io, hayata geçiyor.

Internet üzerinden yapılan canlı yayınların Türkiye’deki ilk sağlayıcısı konumunda olan Medianova, yurtdışı pazarına açılmaya yönelik attığı global adımların yanına bir de SaaS webinar platformu ekledi. Bu hedef doğrultusunda kurulan Wezone, freemium iş modelinde ücretsiz kullanım fırsatı da sunuyor.

Şirketlere büyük kolaylık sağlıyor

Sunum veya eğitim gibi konularda internet üzerinden canlı yayın yapmak isteyen herkesin kullanabileceği Wezone, ücretsiz olma ve anlık aktivasyon gibi özelliklere sahip. Beta olarak hayatına başlayan Wezone, büyük kurumlarda şirket içi network altyapısına entegre edilerek özellikle telekom, finans ve sağlık gibi sektörlerde kurum içi canlı yayın yapma olanağı da sağlıyor. Wezone ile ilk yılın sonunda 10.000 kullanıcıya ulaşılması bekleniyor.

‘’Wezone.io ile global dünyada fark yaratmayı amaçlıyoruz’’

Medianova’nın global pazardaki hedeflerine yönelik açıklama yapan şirketin CEO’su Serkan Sevim, “Medianova olarak yıllardır, global pazarda büyümek ve alanımızda birçok proje yürüterek iddialı bir noktaya gelmek için çalışıyoruz. Hem global alanda satış olarak, hem de yıllardır Ar-Ge merkezimizde gelişen CDN platformu ile Gartner ve Frost&Sullivan’ın global araştırma raporlarında yer aldıktan sonra ilerleyen dönemlere yönelik planlarımızıdaha da geliştirdik. Bu yöndeki çalışmalarımızın ilki, dünyada hızlı büyüyen web seminer (webinar) sektörüne yönelik platform oldu. www.wezone.ioadresinden ulaşılan Wezone’nun BETA sürümü ile global dünyada fark yaratacağımız bir ürünün ilk adımını hayata geçirmiş olduk. Önümüzdeki dönemde de global ölçekte yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.
Paylaş
Wezone.io Medianova

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Türkiye’de Startup Yatırımları 2025’in 2. Çeyreğinde 858 Milyon Dolara Ulaştı
Türkiye’de Startup Yatırımları 2025’in 2. Çeyreğinde 858 Milyon Dolara Ulaştı
4 Eylül 2025 16:40
TEKNOFEST Kuantum Teknolojileri Yarışması Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
TEKNOFEST Kuantum Teknolojileri Yarışması Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
4 Eylül 2025 11:30
SAP Genç Profesyoneller Programı 15. Dönemini Tamamladı
SAP Genç Profesyoneller Programı 15. Dönemini Tamamladı
3 Eylül 2025 11:26
TTGV'den Yeni Teknolojilere Yönelik Güdümlü Proje Programı
TTGV'den Yeni Teknolojilere Yönelik Güdümlü Proje Programı
1 Eylül 2025 12:35
Türkiye Bilişim Derneği'nden 5G İhalesi Çalıştayı
Türkiye Bilişim Derneği'nden 5G İhalesi Çalıştayı
1 Eylül 2025 12:33
EGİAD Başkanı Özhelvacı:
EGİAD Başkanı Özhelvacı: "Melek Yatırımcılık Toplumsal Bir Hizmettir"
1 Eylül 2025 12:24
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.