• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Mikro Yazılım, yazılımda kiralama dönemini başlatıyor!
Mikro Yazılım, yazılımda kiralama dönemini başlatıyor!

Mikro Yazılım, yazılımda kiralama dönemini başlatıyor!

ICT Media ICT Media
6 Şubat 2019 00:00
Paylaş

Mikro Yazılım, her ölçekte firmanın kiralama modeli ile sahip olabileceği ticari yazılım programlarını, e-Dönüşüm ürünleri ile de paketleyerek Yazılım sektöründe yeni bir dönem başlatıyor.

Türkiye’nin önde gelen köklü yazılım şirketlerinden Mikro Yazılım, her ölçekte firmanın dijitalleşme sürecine başlamalarını kolaylaştırmak ve sağlıklı büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla; Yazılım sektöründe kiralama dönemini başlattığını açıkladı.

Mikro Yazılım, firmaların sağlıklı büyümelerini ve işlerini verimli yönetmelerini sağlayan kurumsal ve ticari yazılım programlarını kendi başlarına olduğu gibi e-Dönüşüm ürünleri dahil paketler de oluşturarak, bundan böyle satın alma modelinin yanı sıra kiralama modeli ile de kullanıcılarının hizmetine sunuyor. Her ölçekte işletmenin ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte kurumsal ve ticari yazılımlar üreten Mikro Yazılım; esnaf, serbest meslek sahibi ve küçük işletmelere yönelik geliştirdiği Mikro Run; KOBİ’lerin işlerini sağlıklı büyütmelerini sağlayan Mikro Jump ve ağırlıklı olarak 50 çalışanın üzerinde sahip kurumsal, üretim yapan ve çok lokasyonlu firmaların tercih ettiği yeni nesil ERP ürünü Mikro Fly’ı Türkiye’deki firmaların daha kolay dijital dönüşüm ve e-Dönüşüm süreçlerini tamamlamaları amacıyla satın alma seçeneğinin yanı sıra kiralama modeli ile de pazara sundu.

Mikro Yazılım, Mikro Run ve Mikro Jump programlarını giriş ve uzman seviyesinde e-Dönüşüm paketleri ile de birleştirdi. Böylece, firmaların uçtan uca dijital dönüşüm ve e-Dönüşüm süreçlerini kolaylaşmış oluyor. Bu şekilde; kurumsal ve ticari yazılım sahibi olmak isteyen bir firma; seçeceği e-Dönüşüm paketine de kiralama modeli ile sahip olabilecek.

Mikro Yazılım Genel Müdürü Alpaslan Tomuş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, firmaların ilk yatırım maliyetini büyük oranda düşüren ve rahatlatan kiralama seçeneği ile birlikte; Türkiye’de çok daha fazla firmanın dijital dönüşümünü tamamlayacağını öngördüklerini söyledi. Tomuş; “Bugün ülkemizde Dijital Dönüşüm ve e-Dönüşüm’ünü tamamlamak isteyen pek çok firma, ilk yatırım maliyetinden dolayı kurumsal ve ticari yazılım almakta çekimser davranıyor. Mikro Yazılım olarak hem ticari yazılım hem de e-Dönüşüm tarafında hazırladığımız ve kiralama modeli ile firmalara sunduğumuz paketlerle, Yazılım sektöründe bir ilki daha hayata geçiriyor ve firmalara uçtan uca sağlıklı büyümelerini sağlayacak önemli bir fırsat sunmuş oluyoruz. E-Dönüşüm’e geçip e-Fatura kullanan firmaların sayısı her yıl Devlet teşviki ile daha çok artarken, Mikro Yazılım olarak biz de bu süreci kiralama modeli ile daha da hızlandırmak istedik. Böylelikle Türk ekonomisinde önemli bir yer tutan KOBİ’lerin, daha rahat bir modelle işlerini sağlıklı büyütmelerine olanak tanımış olduğumuzu düşünmekteyiz.” dedi.

Paylaş
Mikro Yazılım e-Dönüşüm Mikro Fly

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Türksat Model Uydu Yarışması’nda Final Heyecanı Başladı
Türksat Model Uydu Yarışması’nda Final Heyecanı Başladı
9 Eylül 2025 17:05
Tarım Sektörü Sosyal Medyaya Taşınıyor: Üreticiler Artık Birer Mikro-Influencer
Tarım Sektörü Sosyal Medyaya Taşınıyor: Üreticiler Artık Birer Mikro-Influencer
9 Eylül 2025 15:46
Aramadan Satışa: Yapay Zeka Alışverişin Kurallarını Nasıl Değiştiriyor
Aramadan Satışa: Yapay Zeka Alışverişin Kurallarını Nasıl Değiştiriyor
9 Eylül 2025 15:42
Trend Micro Zero Day Initiative, Sektördeki Liderliğinin 20. Yılını Kutluyor
Trend Micro Zero Day Initiative, Sektördeki Liderliğinin 20. Yılını Kutluyor
9 Eylül 2025 10:11
Türkiye’den Bir İlk: Yerli RSU, LEO Uydu Simülatörüne Başarıyla Entegre Edildi
Türkiye’den Bir İlk: Yerli RSU, LEO Uydu Simülatörüne Başarıyla Entegre Edildi
8 Eylül 2025 12:05
Türkiye’de Startup Yatırımları 2025’in 2. Çeyreğinde 858 Milyon Dolara Ulaştı
Türkiye’de Startup Yatırımları 2025’in 2. Çeyreğinde 858 Milyon Dolara Ulaştı
4 Eylül 2025 16:40
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.