• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Mikro Yazılım, yazılımda kiralama dönemini başlatıyor!
Mikro Yazılım, yazılımda kiralama dönemini başlatıyor!

Mikro Yazılım, yazılımda kiralama dönemini başlatıyor!

ICT Media ICT Media
6 Şubat 2019 00:00
Paylaş

Mikro Yazılım, her ölçekte firmanın kiralama modeli ile sahip olabileceği ticari yazılım programlarını, e-Dönüşüm ürünleri ile de paketleyerek Yazılım sektöründe yeni bir dönem başlatıyor.

Türkiye’nin önde gelen köklü yazılım şirketlerinden Mikro Yazılım, her ölçekte firmanın dijitalleşme sürecine başlamalarını kolaylaştırmak ve sağlıklı büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla; Yazılım sektöründe kiralama dönemini başlattığını açıkladı.

Mikro Yazılım, firmaların sağlıklı büyümelerini ve işlerini verimli yönetmelerini sağlayan kurumsal ve ticari yazılım programlarını kendi başlarına olduğu gibi e-Dönüşüm ürünleri dahil paketler de oluşturarak, bundan böyle satın alma modelinin yanı sıra kiralama modeli ile de kullanıcılarının hizmetine sunuyor. Her ölçekte işletmenin ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte kurumsal ve ticari yazılımlar üreten Mikro Yazılım; esnaf, serbest meslek sahibi ve küçük işletmelere yönelik geliştirdiği Mikro Run; KOBİ’lerin işlerini sağlıklı büyütmelerini sağlayan Mikro Jump ve ağırlıklı olarak 50 çalışanın üzerinde sahip kurumsal, üretim yapan ve çok lokasyonlu firmaların tercih ettiği yeni nesil ERP ürünü Mikro Fly’ı Türkiye’deki firmaların daha kolay dijital dönüşüm ve e-Dönüşüm süreçlerini tamamlamaları amacıyla satın alma seçeneğinin yanı sıra kiralama modeli ile de pazara sundu.

Mikro Yazılım, Mikro Run ve Mikro Jump programlarını giriş ve uzman seviyesinde e-Dönüşüm paketleri ile de birleştirdi. Böylece, firmaların uçtan uca dijital dönüşüm ve e-Dönüşüm süreçlerini kolaylaşmış oluyor. Bu şekilde; kurumsal ve ticari yazılım sahibi olmak isteyen bir firma; seçeceği e-Dönüşüm paketine de kiralama modeli ile sahip olabilecek.

Mikro Yazılım Genel Müdürü Alpaslan Tomuş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, firmaların ilk yatırım maliyetini büyük oranda düşüren ve rahatlatan kiralama seçeneği ile birlikte; Türkiye’de çok daha fazla firmanın dijital dönüşümünü tamamlayacağını öngördüklerini söyledi. Tomuş; “Bugün ülkemizde Dijital Dönüşüm ve e-Dönüşüm’ünü tamamlamak isteyen pek çok firma, ilk yatırım maliyetinden dolayı kurumsal ve ticari yazılım almakta çekimser davranıyor. Mikro Yazılım olarak hem ticari yazılım hem de e-Dönüşüm tarafında hazırladığımız ve kiralama modeli ile firmalara sunduğumuz paketlerle, Yazılım sektöründe bir ilki daha hayata geçiriyor ve firmalara uçtan uca sağlıklı büyümelerini sağlayacak önemli bir fırsat sunmuş oluyoruz. E-Dönüşüm’e geçip e-Fatura kullanan firmaların sayısı her yıl Devlet teşviki ile daha çok artarken, Mikro Yazılım olarak biz de bu süreci kiralama modeli ile daha da hızlandırmak istedik. Böylelikle Türk ekonomisinde önemli bir yer tutan KOBİ’lerin, daha rahat bir modelle işlerini sağlıklı büyütmelerine olanak tanımış olduğumuzu düşünmekteyiz.” dedi.

Paylaş
Mikro Yazılım e-Dönüşüm Mikro Fly

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Türkçe Doğal Dil İşleme Yarışması Finali Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirildi
Türkçe Doğal Dil İşleme Yarışması Finali Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirildi
16 Ağustos 2025 13:43
Resmî Gazete’de Yayımlandı: Hız Sınırları ve Trafik Levhaları Baştan Düzenlenecek
Resmî Gazete’de Yayımlandı: Hız Sınırları ve Trafik Levhaları Baştan Düzenlenecek
16 Ağustos 2025 13:19
Bilet.com'a Yeni Yatırım: Hedef
Bilet.com'a Yeni Yatırım: Hedef "Bilet Süper Uygulaması"
15 Ağustos 2025 13:46
“Fiber altyapımız ve mobildeki güçlü büyüme ile 5G ve ötesi için hazırız”
“Fiber altyapımız ve mobildeki güçlü büyüme ile 5G ve ötesi için hazırız”
14 Ağustos 2025 14:43
Trend Micro, Uç Nokta Korumada 20. Kez Gartner Lideri
Trend Micro, Uç Nokta Korumada 20. Kez Gartner Lideri
14 Ağustos 2025 14:18
Netaş, İkinci Çeyrekte Satış Gelirlerini Artırarak 5G ve Yerli Üretime Odaklandı
Netaş, İkinci Çeyrekte Satış Gelirlerini Artırarak 5G ve Yerli Üretime Odaklandı
14 Ağustos 2025 12:40
ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.