• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Monster Notebook’a Dijital CMO Ödülleri’nden Ödül
Monster Notebook’a Dijital CMO Ödülleri’nden Ödül

Monster Notebook’a Dijital CMO Ödülleri’nden Ödül

ICT Media ICT Media
27 Ekim 2021 00:00
Paylaş

Fast Company Türkiye’nin düzenlediği Dijital CMO Ödülleri, 26 Ekim’de Wyndham Grand Levent’te gerçekleştirilen ödül töreniyle sahiplerini buldu. Dijital CMO Zirvesi kapsamında düzenlenen ödül töreninde Monster Notebook CMO’su Göktuğ Okan Oğuz Türkiye’nin en iyi 50 CMO’su listesine seçilerek Dijital CMO Ödülü’nü kazandı.

Pazarlama teknolojilerinin kullanımı ve dijital stratejiler konusunda fark yaratan şirketlerin pazarlama liderlerinin aday gösterildiği 50 Dijital Lider listesi, ön jüri seçiminin ardından yapılan Büyük Jüri değerlendirmesi ile belirlendi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Monster Notebook CMO’su Göktuğ Okan Oğuz, “Monster Notebook’ta tüm faaliyetlerimizi kullanıcılarımıza en iyi deneyimi sunma gayretiyle yürütüyoruz. Ürünlerimizin performansıyla, satış sonrası hizmetlerimizle, teknik destek hizmetlerimizle ve marka duruşumuzla teknoloji ve oyun tutkunlarıyla ömür boyu sürecek bir gönül bağını hedefliyoruz. Bu sayede hayata geçirdiğimiz daha önce benzeri görülmemiş çalışmalar ekosistemimize de yön veriyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki kullanıcılarımızla birebir yüz yüze buluşabildiğimiz Monster Notebook Dijital Mağazası, her sene oyun ve teknoloji dünyasına dair keşiflerimizi kullanıcılarımızla paylaştığımız geleneksel etkinliğimiz Monster #WASD, içerik üreticilerini desteklemek üzere hayata geçirdiğimiz influencer marketing projemiz Monster Ambassador Program; Monster Notebook’u küresel bir teknoloji markası olma yolunda güçlendiren çalışmalarımızın yalnızca birkaçı. Bu çalışmaları böyle değerli bir ödül ile taçlandıran Dijital CMO Ödülleri’nin çok kıymetli jüri üyelerine tüm Monster Notebook ailesi adına teşekkür ederim” dedi.

 

Paylaş
​​​​​​​Fast Company Dijital CMO Göktuğ Okan Oğuz Monster Notebook

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
4 Haziran 2025 11:25
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
3 Haziran 2025 17:25
Yatırımda yapay zekâ dönemi
Yatırımda yapay zekâ dönemi
3 Haziran 2025 17:21
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
3 Haziran 2025 17:17
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
3 Haziran 2025 17:15
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
3 Haziran 2025 17:11
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.