• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Mynet’te üst düzey atama
Mynet’te üst düzey atama

Mynet’te üst düzey atama

ICT Media ICT Media
22 Mayıs 2018 00:00
Paylaş

Popüler internet platformu olan Mynet, kadrosuna deneyimli bir ismi dahil etti. Uzun yıllardır dijital pazarlama, oyun ve interaktif servisler konularında hem Türkiye hem de global internet sektöründe çeşitli çalışmalara imza atan Murat Kahraman “Chief Gaming Officer” unvanıyla Mynet çalışmaya başladı.

30’dan fazla içerik servisi ile aylık yaklaşık 40 milyon kişi tarafından ziyaret edilen Mynet’in oyun bölümündeki tüm süreçlerden sorumlu isim olarak kadroya katılan Murat Kahraman, oyun servislerinin yönetimi, yerel ve küresel büyüme stratejileri ile ilgili pazarlama süreçlerinin Mynet’teki en kıdemli ismi olacak.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Murat Kahraman, kariyer basamaklarına kurucu ortağı olduğu Trionet ile başladı. 2004 yılında ekolay.net bünyesine katılan Kahraman, daha sonra Doğuş Media Grubu ve Türk Telekom’da oyun başta olmak üzere internet servisleri ve interaktif medya departmanlarının yöneticiliğini yaptı. 8bit Dijital Ajans ve Upİstanbul Creative Digital Ajans’ta kurucu olarak girişimci yönünü de ortaya koyan Kahraman, edindiği tecrübeyi global arenaya taşıyarak 2015 yılı başında UPLONDON’ı kurdu. Kahraman burada Londra merkezli olarak küresel internet rekabetinde başarılı projelere imza attı.

Mayıs 2018 itibarıyla Mynet’te Chief Gaming Officer olarak görev alan Kahraman, 2010 yılında “Sosyal Medya 101” ile ilk kitabını yayımladı. Kahraman 2013 yılında ise değişen sosyal medya ve pazarlama tekniklerinin etkisiyle güncellediği “Sosyal Medya 101 2.0” başlıklı ikinci kitabını yayımlayarak bu alanlardaki tecrübesini geniş kesimlere ulaştırdı.

Paylaş
Mynet Murat Kahraman

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

TUA BAŞKANI YUSUF KIRAÇ’A ULUSLARARASI GÖREV
TUA BAŞKANI YUSUF KIRAÇ’A ULUSLARARASI GÖREV
29 Eylül 2025 19:57
TÜBİSAD Scale-Up Gelişim Programı’nın ilk mezunları yatırıma hazır
TÜBİSAD Scale-Up Gelişim Programı’nın ilk mezunları yatırıma hazır
29 Eylül 2025 12:16
Bakan Kacır Müjdeyi Verdi: 21 Milyon Liraya Kadar Tübitak Desteği
Bakan Kacır Müjdeyi Verdi: 21 Milyon Liraya Kadar Tübitak Desteği
27 Eylül 2025 15:53
Türk Telekom İmtiyaz Süresi Açıklamasına TELKODER'den hukuki süreç vurgusu
Türk Telekom İmtiyaz Süresi Açıklamasına TELKODER'den hukuki süreç vurgusu
26 Eylül 2025 10:30
Mplus Türkiye çeyrek asırlık yolculuğunu kutladı
Mplus Türkiye çeyrek asırlık yolculuğunu kutladı
26 Eylül 2025 10:22
Şirketlerin yüzde 62’si bulutu önceliklendiren stratejiler izliyor
Şirketlerin yüzde 62’si bulutu önceliklendiren stratejiler izliyor
25 Eylül 2025 13:35
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.