• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Natro, Belçika merkezli şirkete satıldı
Natro, Belçika merkezli şirkete satıldı

Natro, Belçika merkezli şirkete satıldı

ICT Media ICT Media
22 Haziran 2020 00:00
Paylaş

Türkiye'de yerleşik web hosting şirketi Natro hisselerinin tamamının Avrupa'da faaliyet gösteren hosting şirketlerinden team.blue'ya satışı için anlaşma imzalandı.

Natro'nun finansal danışmanlığını üstlenen Ventura Partners yönetici ortaklarından Kerim Kotan işlem sonrası yaptığı yazılı açıklamada, Natro'nun %100 hisselerinin team.blue tarafından alındığını belirtti.

İşlemin büyüklüğü ile ilgili bir bilgi ise açıklamada yer almadı.

Kotan, "Salgın sonrasında da yabancı yatırımcının ilgisi sürüyor, Natro'nun blue.team'e satışı ve yine aynı dönemde bitirme aşamasına getirdiğimiz 5 farklı proje de bunun en büyük kanıtı" dedi.

1999’da kurulan ve Türkiye web hosting sektörünün önde gelen markalarından biri olanNatro’nun 120.000’den fazla aktif müşterisi ve 500.000’den fazla kayıtlı alan adı bulunmakta. Natro, sunduğu alan adı kaydı, web hosting, e-mail hosting, cloud sunucu ve çeşitli güvenlik çözümleri gibi yenilikçi internet hizmetleriyle tüketicileri ve şirketleri dijitalleştirmeye odaklı hizmetler vermeyi sürdürüyor.

Genel merkezi Belçika'da yer alan team.blue ise bünyesinde Combell, TransIP, Register Group, UnoEuro, Hosting Ireland ve DanDomain gibi birçok farklı markayı barındırıyor. Avrupa’da toplam 10 farklı ülkede hizmet vermeye devam eden grup, 2 milyondan fazla KOBİ, küçük/ev ofis ve yazılım geliştiricilerine destek veriyor. team.blue, yazılım ve hizmet sektöründe yatırım yapan ve yönetimi altındaki varlıkların değeri 12 milyar ABD Doları’ndan fazla olan özel sermaye fonu Hg Capital’ın portföy şirketlerinden birisi.

Paylaş
Natro web hosting

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

"5G'de abone başı en yüksek kapasite kullanım hakkına sahip olduk"
16 Ekim 2025 15:35
MongoDB, Mobil Desteğini Sona Erdirdi: Couchbase’e Geçme Zamanı
MongoDB, Mobil Desteğini Sona Erdirdi: Couchbase’e Geçme Zamanı
16 Ekim 2025 14:44
TCL ve F-Secure İşbirliği: Bağlantı Çözümlerine İleri Düzey Siber Güvenlik Entegre Ediliyor
TCL ve F-Secure İşbirliği: Bağlantı Çözümlerine İleri Düzey Siber Güvenlik Entegre Ediliyor
16 Ekim 2025 14:41
Türk Girişimi AirCar’dan Rekor: Uçan Arabaya Bir Haftada 100 Ön Sipariş
Türk Girişimi AirCar’dan Rekor: Uçan Arabaya Bir Haftada 100 Ön Sipariş
16 Ekim 2025 14:39
SAP ve Wtech İşbirliğiyle 34 Genç Kadın Yapay Zeka Uzmanı Yetişti
SAP ve Wtech İşbirliğiyle 34 Genç Kadın Yapay Zeka Uzmanı Yetişti
16 Ekim 2025 14:36
İzometri, Dijital İmzada Yerliliği ve Güveni Birleştiriyor
İzometri, Dijital İmzada Yerliliği ve Güveni Birleştiriyor
16 Ekim 2025 14:34
ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.