• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Netahsilat, 2017’de, 7 Milyar TL tahsilat ile %103 büyüdü
Netahsilat, 2017’de, 7 Milyar TL tahsilat ile %103 büyüdü

Netahsilat, 2017’de, 7 Milyar TL tahsilat ile %103 büyüdü

ICT Media ICT Media
3 Nisan 2018 00:00
Paylaş

Eçözüm Bilgi Teknolojileri A.Ş. tarafından sunulan, Türkiye’nin öncü online tahsilat sistemi Netahsilat, 2017 yılı sonuçlarını açıkladı. Türkiye’de sanal pos hizmeti veren 21 bankanın sanal pos entegrasyonunu tek ekrandan sağlayan, yenilikçi Netahsilat, 2017 yılında 7 milyar TL tahsilat hacmine ulaşarak %103 büyüdü.

Web üzerinden hem taksitli hem tek çekim kredi kartı tahsilatı yapılabilmesini sağlayan Netahsilat, 2017’de müşteri sayısını da 716’ya yükseltti. Bu dönemde 3D sistemi ile ödeme işlemlerinde önemli bir artış yakalandı ve 3D ödemeleri %54,6’lık artışla 3.86 Milyar TL’ye ulaştı.

Netahsilat ekosisteminin e-ticaret ve ödeme sistemlerinde Türkiye’nin en kritik ihtiyaçlarına çözüm sunduğunu belirten Eçözüm Bilgi Teknolojileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Akif Şimşek; “Netahsilat, iş birliği yaptığı bankalarla uyum içinde çalışarak müşterilerine hızlı, kolay ve güvenilir tahsilat yapabilme imkânı sunuyor. Yenilikçi ve yüksek güvenlik ile korunan altyapısı sayesinde müşterileri, bayi, tüketici ve abone ilişkilerini çok daha güçlü bir şekilde yönetebiliyor. SMS ve e-posta ile tahsilat, farklı döviz cinsleri üzerinden ödeme, 3D güvenlikli ödeme ve çok dilli sistem gibi pek çok özelliği bir arada barındıran Netahsilat, her bir müşterisi için özel çözümler sağlıyor. Bu özellikleriyle kendini kanıtlayan Netahsilat, 2017 yılında bir önceki yıla göre tahsilat hacmini ikiye katladı. Hedefimiz yakaladığımız bu başarıyı yeni nesil teknolojimiz ve deneyimli kadromuzla sürdürmek ve 2018’de 1.100 Netahsilat müşterisine ve 12 Milyar TL işlem hacmine ulaşmak” şeklinde konuştu.

Netahsilat 2017 verilerine göre; Türkiye’de tüketiciler taksitli ödemeye ilgi göstermeye devam ediyor. Bununla birlikte, hizmet, güvenlik, servis vb. alanlarda faaliyet yürüten şirketlerin online tahsilata geçmeleri ve her ay otomatik kart tahsilatı yapmaları dolayısıyla tek çekim işlemler de artıyor.

Öte yandan ödemeler için mobil cihaz kullanımında da artış yaşandı. 2017’de Netahsilat üzerinden yapılan işlemlerde desktop cihaz kullanımı %73,7; mobil cihaz kullanımı ise %26,3 oldu.

Paylaş
Eçözüm Netahsilat Akif Şimşek

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Yükselen yenilikçi teknolojilerde 39 milyar TL’lik 72 proje destekleniyor
Yükselen yenilikçi teknolojilerde 39 milyar TL’lik 72 proje destekleniyor
19 Temmuz 2025 15:09
INMerge 2025, Bakü’yü küresel inovasyon sahnesine taşıyacak
INMerge 2025, Bakü’yü küresel inovasyon sahnesine taşıyacak
18 Temmuz 2025 13:36
Türkiye’de Yapay Zekâ Kullanımı %5,5’te kaldı
Türkiye’de Yapay Zekâ Kullanımı %5,5’te kaldı
18 Temmuz 2025 13:33
“Netaş Academy” eğitimde yeni bir dönem başlatıyor
“Netaş Academy” eğitimde yeni bir dönem başlatıyor
17 Temmuz 2025 16:29
Virgosol’e Revo Capital’den 3,5 milyon dolar yatırım!
Virgosol’e Revo Capital’den 3,5 milyon dolar yatırım!
16 Temmuz 2025 11:28
TD SYNNEX, HPE tarafından 2025 Yılının Küresel Distribütörü seçildi
TD SYNNEX, HPE tarafından 2025 Yılının Küresel Distribütörü seçildi
14 Temmuz 2025 12:41
ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.