• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Netmarble’dan mobil oyun geliştiricilere 250 bin TL’lik davet
Netmarble’dan mobil oyun geliştiricilere 250 bin TL’lik davet

Netmarble’dan mobil oyun geliştiricilere 250 bin TL’lik davet

ICT Media ICT Media
28 Şubat 2019 00:00
Paylaş

Netmarble ve StartersHub işbirliği ile hazırlanan ve Kanal D tarafından yayınlanan “Abbas Güçlü ile Büyük Oyun” isimli yarışma programına mobil oyunlarıyla katılan oyun geliştiriciler 250 bin TL kazanma şansına sahip olacak.

Her hafta canlı yayınlanacak programa katılan oyunlar, jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek ve seyircilerin vereceği oylarla her haftanın birincisi seçilecek. Yarışma sonunda dereceye giren ilk 3 oyun Netmarble tarafından tüm dünyada yayınlanacak.

Dünyanın en büyük 5 mobil oyun firması arasında olan Netmarble ve erken aşama teknoloji girişimlerini hızla büyüyen başarılı şirketlere dönüştürmek için gerekli yatırım, strateji ve iş geliştirme desteği sunan StartersHub işbirliğiyle, mobil oyun geliştiriciler 250 bin TL’lik destek alma şansına sahip olacak. Kanal D’de canlı olarak yayınlanacak “Abbas Güçlü ile Büyük Oyun” isimli yarışma programında dereceye girecek oyun geliştiricilere hem finansman desteği hem de global yayıncı desteği verilecek.

Jüri ve izleyici oy verecek

Gençlerin büyük ilgi ile takip ettiği eğitimci Abbas Güçlü tarafından hazırlanan ve sunulan “Abbas Güçlü ile Büyük Oyun” 6 Mart 2019 Çarşamba günü yayınlanmaya başlayacak ve her hafta canlı yayında mobil oyun geliştiricileri konuk edecek. Programda yarışan mobil oyun projelerine jüri üyeleri ve izleyici tarafından oy verilecek. Her hafta birinci olan oyunlara sezon sonunda tekrar oy verilecek ve dereceye giren 3 mobil oyun belirlenecek.

Yarışma programına katılmak için gerekli başvurular www.kanald.com.tr adresi üzerinden başladı. 1 yıl içerisinde yayınlanmış ya da yayınlanmaya hazır durumdaki mobil oyunların katılabileceği yarışma için yaş sınırı bulunmuyor. Başvurular program yayınlandığı süre boyunca devam edecek. Yarışmaya katılacak oyunlar yapılacak ön eleme sonrasında belirlenecek.

Paylaş
Netmarble StartersHub

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Sağlıkta yeni ufuklar açacak  10 yenilikçi girişim AZ Lab Sahnesi’nde
Sağlıkta yeni ufuklar açacak 10 yenilikçi girişim AZ Lab Sahnesi’nde
28 Haziran 2025 10:29
Ankara’da bilişim rüzgarları esti, TEDÜ öğrencileri yine zirveye yerleşti
Ankara’da bilişim rüzgarları esti, TEDÜ öğrencileri yine zirveye yerleşti
28 Haziran 2025 10:24
Yapay Zeka, Pazarlamanın Yeni Beyni: Kararlar Daha Hızlı, Stratejiler Daha Akıllı
Yapay Zeka, Pazarlamanın Yeni Beyni: Kararlar Daha Hızlı, Stratejiler Daha Akıllı
27 Haziran 2025 15:18
Vodafone’dan tüm kullanıcılara yapay zeka destekli “Wi-Fi Asistanı
Vodafone’dan tüm kullanıcılara yapay zeka destekli “Wi-Fi Asistanı
27 Haziran 2025 15:15
Felaket Kurtarma Planı Olmayan Şirketler İçin Büyük Tehdit: Veri Kaybı ve Finansal Zarar
Felaket Kurtarma Planı Olmayan Şirketler İçin Büyük Tehdit: Veri Kaybı ve Finansal Zarar
27 Haziran 2025 14:02
Trend Micro Ürünlerini Kullanmak Çözüme Giden Yolu Kolaylaştırıyor
Trend Micro Ürünlerini Kullanmak Çözüme Giden Yolu Kolaylaştırıyor
26 Haziran 2025 15:27
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.