• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Ofisim’den KOBİ’lere Yeni Çözüm: “Ön Muhasebe”
Ofisim’den KOBİ’lere Yeni Çözüm: “Ön Muhasebe”

Ofisim’den KOBİ’lere Yeni Çözüm: “Ön Muhasebe”

ICT Media ICT Media
15 Ekim 2018 00:00
Paylaş

Ofisim, CRM (Satış Gücü Otomasyonu ve Müşteri İlişkileri Yönetimi) uygulamasına ön muhasebe özelliği eklediğini duyurdu. Bu yeni özellikle KOBİ'lerin ön muhasebe yükünü azaltmak istediklerini söyleyen Ofisim’in Kurucusu ve CEO'su Serdar Turan, şirketlerin dijital dönüşümlerine katkı sağlamaya devam edeceklerini vurguladı. Serdar Turan, Ofisim’in çalışmalarını şöyle değerlendirdi: “Müşterilerimizden, uygulamalarımızı nasıl daha verimli kullanılabileceklerine dair sürekli geri bildirimler alıyoruz. Bu geri bildirimleri dikkate alarak, satış gücü ve müşteri yönetimi uygulamamız olan Ofisim CRM’i, ön muhasebe fonksiyonlarıyla zenginleştirdik.”

Ofisim’in Ön Muhasebe modülü ile şirketler, cari, fatura, stok, ödeme/tahsilat ve kasa/banka gibi finansal süreçlerini kolayca yönetebilecekler.

TÜBİTAK tarafından da desteklenen Ofisim, CRM uygulamasını ön muhasebe fonksiyonlarıyla güçlendirdi. Kasa ve banka modüllerinin de yer aldığı bu özellik sayesinde kullanıcılar birden fazla kasa oluşturup hesaplarını yönetebilirken, gelir-giderlerini de kolayca kayıt altına alabiliyor. Finansal hareketlerin de yönetilebildiği bu modüller, aynı zamanda, manuel işlemlerle maaş, avans, vergi, SGK ödeme süreçlerinin de esnek bir şekilde yürütülmesini sağlıyor.

Ön muhasebe entegrasyonu ile şirketler cari hesap takibi de yapabiliyor. Böylece her türlü alım satım işlemi, tahsilat ve ödemeler, borç ve alacaklar takip edilebiliyor. Fatura takibine de imkan veren bu özellikle alış ve satış işlemlerine ait faturalar düzenli tutulabiliyor. Çek ve senetle alışveriş yapan şirketlerin ödeme ve tahsilat işlemlerinin kolayca yapılabildiği CRM uygulaması ile nakit akışı da rahatlıkla kontrol edilebiliyor.

Paylaş
Ofisim CRM Serdar Turan

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dijital Dönüşümde Dev Adım: Türk Telekom ile Fiber Optik Protokolü İmzalandı
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dijital Dönüşümde Dev Adım: Türk Telekom ile Fiber Optik Protokolü İmzalandı
11 Temmuz 2025 13:57
Sabahattin Ali’nin Hücresi Sinop Cezaevi’nde dijital teknolojiyle canlanıyor
Sabahattin Ali’nin Hücresi Sinop Cezaevi’nde dijital teknolojiyle canlanıyor
11 Temmuz 2025 12:55
OBASE, Ar-Ge projelerini ticarileştirdi, gündeminde üretken yapay zeka var
OBASE, Ar-Ge projelerini ticarileştirdi, gündeminde üretken yapay zeka var
11 Temmuz 2025 12:51
KKTC’nin Dijital Geleceği Türk Telekom’a Emanet!
KKTC’nin Dijital Geleceği Türk Telekom’a Emanet!
11 Temmuz 2025 12:42
Şekerbank ve NarPOS iş birliğiyle  işletmelere ücretsiz e-adisyon yazılım hizmeti ayrıcalığı
Şekerbank ve NarPOS iş birliğiyle işletmelere ücretsiz e-adisyon yazılım hizmeti ayrıcalığı
10 Temmuz 2025 20:00
OpenAI ve Perplexity’den Google’a büyük rekabet: Yapay zekâ destekli yeni nesil web tarayıcıları geliyor
OpenAI ve Perplexity’den Google’a büyük rekabet: Yapay zekâ destekli yeni nesil web tarayıcıları geliyor
10 Temmuz 2025 13:28
ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.