• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Ofisim’den KOBİ’lere Yeni Çözüm: “Ön Muhasebe”
Ofisim’den KOBİ’lere Yeni Çözüm: “Ön Muhasebe”

Ofisim’den KOBİ’lere Yeni Çözüm: “Ön Muhasebe”

ICT Media ICT Media
15 Ekim 2018 00:00
Paylaş

Ofisim, CRM (Satış Gücü Otomasyonu ve Müşteri İlişkileri Yönetimi) uygulamasına ön muhasebe özelliği eklediğini duyurdu. Bu yeni özellikle KOBİ'lerin ön muhasebe yükünü azaltmak istediklerini söyleyen Ofisim’in Kurucusu ve CEO'su Serdar Turan, şirketlerin dijital dönüşümlerine katkı sağlamaya devam edeceklerini vurguladı. Serdar Turan, Ofisim’in çalışmalarını şöyle değerlendirdi: “Müşterilerimizden, uygulamalarımızı nasıl daha verimli kullanılabileceklerine dair sürekli geri bildirimler alıyoruz. Bu geri bildirimleri dikkate alarak, satış gücü ve müşteri yönetimi uygulamamız olan Ofisim CRM’i, ön muhasebe fonksiyonlarıyla zenginleştirdik.”

Ofisim’in Ön Muhasebe modülü ile şirketler, cari, fatura, stok, ödeme/tahsilat ve kasa/banka gibi finansal süreçlerini kolayca yönetebilecekler.

TÜBİTAK tarafından da desteklenen Ofisim, CRM uygulamasını ön muhasebe fonksiyonlarıyla güçlendirdi. Kasa ve banka modüllerinin de yer aldığı bu özellik sayesinde kullanıcılar birden fazla kasa oluşturup hesaplarını yönetebilirken, gelir-giderlerini de kolayca kayıt altına alabiliyor. Finansal hareketlerin de yönetilebildiği bu modüller, aynı zamanda, manuel işlemlerle maaş, avans, vergi, SGK ödeme süreçlerinin de esnek bir şekilde yürütülmesini sağlıyor.

Ön muhasebe entegrasyonu ile şirketler cari hesap takibi de yapabiliyor. Böylece her türlü alım satım işlemi, tahsilat ve ödemeler, borç ve alacaklar takip edilebiliyor. Fatura takibine de imkan veren bu özellikle alış ve satış işlemlerine ait faturalar düzenli tutulabiliyor. Çek ve senetle alışveriş yapan şirketlerin ödeme ve tahsilat işlemlerinin kolayca yapılabildiği CRM uygulaması ile nakit akışı da rahatlıkla kontrol edilebiliyor.

Paylaş
Ofisim CRM Serdar Turan

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Türk Bilişim Dünyasının Duayenleri Aranıyor: 2024 Yaşam Boyu Hizmet Ödülü İçin Aday Süreci Başladı
Türk Bilişim Dünyasının Duayenleri Aranıyor: 2024 Yaşam Boyu Hizmet Ödülü İçin Aday Süreci Başladı
12 Ağustos 2025 17:11
TUSAŞ, YKS şampiyonu genç yeteneklere kapılarını açtı
TUSAŞ, YKS şampiyonu genç yeteneklere kapılarını açtı
12 Ağustos 2025 13:58
ARF Technologies'ten Milli Güvenliğe Kritik Destek: Yerli Zaman Sunucusu
ARF Technologies'ten Milli Güvenliğe Kritik Destek: Yerli Zaman Sunucusu
12 Ağustos 2025 13:55
Türkiye ve Macaristan, otonom mobilitenin geleceğini planlıyor
Türkiye ve Macaristan, otonom mobilitenin geleceğini planlıyor
12 Ağustos 2025 13:19
Sarıtaş, Dijitalleşme ile Endüstri 5.0'a Geçiyor
Sarıtaş, Dijitalleşme ile Endüstri 5.0'a Geçiyor
12 Ağustos 2025 13:12
"Tomorrow: Now" Temasıyla Türkiye İnovasyon Haftası Başlıyor
12 Ağustos 2025 13:10
ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.