• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Oniki E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı Konya'da gerçekleşti
Oniki E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı Konya'da gerçekleşti

Oniki E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı Konya'da gerçekleşti

ICT Media ICT Media
14 Eylül 2023 15:26
Paylaş

Oniki’nin yapay zeka destekli yenilikçi konsepti ile hayata geçirdiği E-Ticaret ve E-İhracat konferansı Konya Ticaret Odası öncülüğünde, Sovos ve ikas ana sponsorluğunda Bayır Diamond Otel Konya'da yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Oniki’nin Konya ve çevre illerdeki e-ticaret ve e-ihracat ekosisteminin önemli paydaşlarını bir araya getirdiği etkinlikte yapay zeka aracılığıyla çözüm arayan ve çözüm sunun tarafların bire bir bir araya getirilmesi ile çok değerli iş birlikleri doğdu. Etkinlikte sektörün birbirinden değerli isimleri konuşmalarını yaptılar.

ETİD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve PttAvm CEO'su Hakan Çevikoğlu, ticaret içerisinde e-ticaretin payının yüzde 20'yi bulduğunu ve bu oranın hızla büyüdüğünü söyledi. ''E-ticaretten ne satarız?'' sorusunun ''yurtdışına ne satabiliriz''e evrildiğinin altını çizen Çevikoğlu, e-ticaret ile ilgilenen kişilerin satış kanallarını arttırmalarının önemini de anlattı.

Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öztürk konuşmasına, Oniki'nin etkinliğinde yer almaktan duyduğu memnuniyeti belirterek başladı. Öztürk, e-ticaretin perakende içerisindeki payının yüzde 22'ye ulaştığını belirterek bu rakamın hızla yüzde 50'ye ulaşacağını söyledi. Dünyadaki 5.5 trilyon dolarlık pazar payının 2023 sonunda 7 trilyon dolara ulaşacağını belirten Öztürk, bu pazarda yer almak ve büyük başarılar elde etmek için farklılaşmanın öneminin altını çizdi. Konya'nın çok önemli bir sanayi üssü olduğunu vurgulayan Öztürk, e-ticaret ve e-ihracatla ilgilenenlerin bunu değerlendirmelerini istediğini söyleyerek sözlerini tamamladı.

Sovos Türkiye Kıdemli Satış Direktörü Ali Bulut, Türkiye’nin dünyada verginin dijitalleştirilmesini başarabilen ilk ülkelerden biri olduğunu vurgulayarak; bu konuyu Oniki Konya buluşmasında konuklarla değerlendirebilmekten, onların vergi ile ilgili yükümlülüklerini azaltabilecek çözümleri sunmak üzere yeni kapılar açabilmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi.

ikas CEO'su Mustafa Namoğlu konuşmasında kobiler ve girişimciler için ikas'ın satış arttırma konusunda tasarruf, kolaylık ve müşteri memnuniyeti ile nasıl bir katma değer sağladığını anlattı. Yeni nesil atyapı ve son teknolojiler ile hazırlanan altyapılarının kullanıcılarına daha fazla satış potansiyeli sağladığını örneklerle anlattı.

10.000 Üzeri İşbirliği Odaklı Görüşme

Oniki’nin E-Ticaret ve E-İhracat dikeyindeki hibrit konferans serisinin onuncu ayağına 500’e yakın fiziksel, 400’e yakın online olmak üzere 900’ün üzerinde katılım oldu. Gerek fiziksel gerek çevrimiçi yapılan B2B eşleşme seansları ile dünyanın dört bir yanından katılımcılar ile 10.000'in üzerinde katma değerli iş birliği odaklı görüşme yapıldı. Katılımcılar, daha önce katıldıkları konferanslarda böyle bir deneyimi yaşamadıklarını ve sektörün bu tarz etkinliklere ihtiyacı olduğunu dile getirdiler.

Oniki’nin E-Ticaret ve E-İhracat dikeyindeki etkinlik serisi 12 Ekim tarihinde İstanbul ayağı ile devam edecek.

Paylaş
Oniki e-ihracat Hakan Çevikoğlu Selçuk Öztürk

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

KKTC’de Dijital Devrim Başlıyor: Fiber Dönüşüm Protokolü Yürürlüğe Girdi!
KKTC’de Dijital Devrim Başlıyor: Fiber Dönüşüm Protokolü Yürürlüğe Girdi!
1 Ocak 2026 18:24
İşNet’ten değiştirilemez bulut yedekleme hizmeti
İşNet’ten değiştirilemez bulut yedekleme hizmeti
30 Aralık 2025 13:44
Türkiye’den Suriye’ye Siber Güvenlik Desteği
Türkiye’den Suriye’ye Siber Güvenlik Desteği
30 Aralık 2025 12:22
Siber Güvenlik Başkanlığına Tarihi Yetki Genişlemesi
Siber Güvenlik Başkanlığına Tarihi Yetki Genişlemesi
26 Aralık 2025 17:45
Vodafone Business ile ODAŞ’tan stratejik teknoloji hamlesi
Vodafone Business ile ODAŞ’tan stratejik teknoloji hamlesi
26 Aralık 2025 14:25
Türkiye’nin yapay zeka vizyonunda kurumsal yapılanma
Türkiye’nin yapay zeka vizyonunda kurumsal yapılanma
25 Aralık 2025 15:59
ICT MEDIA DERGİSİ ARALIK 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ ARALIK 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.