• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. OPPO Ve Google’dan yenilikçi kamera teknolojilerinde iş birliği
OPPO Ve Google’dan yenilikçi kamera teknolojilerinde iş birliği

OPPO Ve Google’dan yenilikçi kamera teknolojilerinde iş birliği

ICT Media ICT Media
20 Eylül 2019 00:00
Paylaş

OPPO, Google’la da önemli iş birliklerine imza atıyor. OPPO son olarak, Google’ın kamera uygulaması geliştirmek için devreye aldığı yeni Android Jetpack destek kütüphanesi CameraX platformunu desteklediğini açıkladı.

Şangay’da 11 Eylül’de düzenlenen “Google Developer Days China 2019” (GDD China 2019) etkinliğinde, Reno 10x Zoom modeli üzerinden OPPO’nun görüntüleme teknolojisi ve CameraX’in desteklediği özellikler paylaşıldı. Yeni çözümlerin, Reno 10x Zoom ile birlikte OPPO Reno2 gibi bir dizi OPPO modeli tarafından destekleneceği açıkladı. CameraX ürünü, yazılımcıların kamera deneyimlerini ve özelliklerini geliştirmelerini sağlayan bir Android çözümü olarak dikkat çekiyor. Yazılımcılar, CameraX'in OPPO akıllı telefonlara entegrasyonu ile iki satırdan daha az kod satırı uygulayarak OPPO’nun önde gelen görüntüleme teknolojilerinden faydalanabiliyor. Yazılımcılar, CameraX sayesinde, akıllı telefon modellerine özgü kodlara gerek duymadan uygulama deneyimlerini sorunsuz bir şekilde geliştirebiliyor ve OPPO’nun en gelişmiş “HDR” veya “Güzelleştirme” yeteneklerini kullanabiliyor.

"Google ile ortaklık kurmaktan mutluluk duyuyoruz"

Etkinlikte konuşan OPPO Yazılım Mühendisliği Başkan Yardımcısı Andy Wu şunları söyledi: “OPPO olarak, her zaman yenilikçi ürünlerle daha iyi kullanıcı deneyimleri yaratmaya kendimizi adadık. Yazılımcıları güçlendirmek, sağlıklı ve açık bir ekosistem oluşturmak, görüntüleme teknolojilerinde daha fazla çözüm keşfetmek için Google ile CameraX ürününde ortaklık kurmaktan mutluluk duyuyoruz. Akıllı bağlantı çağında en yenilikçi uygulamaların geliştirilmesini ve dünyadaki kullanıcılarımız için daha iyi bir yaşam yaratmayı hedefliyoruz.” CameraX'in ilk uygulayıcısı olan OPPO, yenilikçi görüntüleme teknolojilerini tüm yazılım geliştiricilere açarak, uygulama deneyimlerinin daha iyi uyarlanmasını sağlıyor.

OPPO, GDD China 2019'da Reno 10X Zoom akıllı telefonun yeni özelliklerinin tanıtımını yaptı. OPPO standını ziyaret eden kullanıcılar, CameraX özelliğinin yanı sıra OPPO’nun Beauty Mode ve HDR gibi gelişmiş kamera özelliklerinden de yararlanarak yüksek kaliteli fotoğraflar çekme deneyimi yaşadı. Kamera yeteneklerini CameraX aracılığıyla yazılımcılara açan OPPO, daha fazla geliştiricinin çeşitli uygulamalar oluşturmasını sağlıyor. Yazılım geliştiriciler, daha profesyonel ve kullanışlı bir fotoğrafçılık deneyimi yaratmak için OPPO’nun lider kamera teknolojisinden yararlanma imkânı buluyor.

 

Paylaş
OPPO Google kamera

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

TeklifimGelsin, Türkiye’nin kredi karnesini açıkladı
TeklifimGelsin, Türkiye’nin kredi karnesini açıkladı
9 Ocak 2026 15:36
Genç Yazılımcılar EU Code Week Türkiye Hackathonu’nda dijital çözümler üretti
Genç Yazılımcılar EU Code Week Türkiye Hackathonu’nda dijital çözümler üretti
9 Ocak 2026 14:52
Nu Teknoloji kırsal alanlarda kapsama sorununu uydu entegrasyonuyla çözüyor
Nu Teknoloji kırsal alanlarda kapsama sorununu uydu entegrasyonuyla çözüyor
9 Ocak 2026 14:50
TÜSİAD SD2 STEP etkinliği sanayi ve teknoloji ekosistemini bir araya getirdi
TÜSİAD SD2 STEP etkinliği sanayi ve teknoloji ekosistemini bir araya getirdi
9 Ocak 2026 14:40
Bosch, CES 2026’da yazılım ve yapay zeka odaklı geleceği tanıttı
Bosch, CES 2026’da yazılım ve yapay zeka odaklı geleceği tanıttı
8 Ocak 2026 12:53
AGON PRO AG276QSG2: E-Spor Dünyasında NVIDIA G-SYNC Pulsar Dönemi
AGON PRO AG276QSG2: E-Spor Dünyasında NVIDIA G-SYNC Pulsar Dönemi
8 Ocak 2026 12:51
ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.