• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Paraşüt’e 4. Kez "Yılın SaaS Girişimi" Ödülü
Paraşüt’e 4. Kez

Paraşüt’e 4. Kez "Yılın SaaS Girişimi" Ödülü

ICT Media ICT Media
17 Ocak 2019 00:00
Paylaş

Kazananların halka açık oylama ile belirlendiği Webrazzi Ödülleri’nde Paraşüt, bir kez daha 'Yılın Saas Girişimi' seçildi.

İnternet ve teknoloji sektöründe gelenek haline gelen Webrazzi Ödülleri'nin 2018 yılı kazananları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Paraşüt, 2018’de de Yılın SaaS Girişimi kategorisinde birincilik koltuğuna oturarak 4 yıl üst üste aynı ödülün sahibi oldu.

Her yıl oylamaya katılan kişi sayısının katlanarak arttığı Webrazzi ödüllerinin 2018 yılı oylamasında, 32 kategoride toplam 433 bin 491 oy kullanıldığı açıklandı. Bu yıl 5. yılını dolduran Paraşüt ise, "Yılın SaaS Girişimi" kategorisinde en fazla oy alarak birincilik ödülünün sahibi oldu.

Paraşüt Kurucu Ortağı Sean Yu, konuyla ilgili olarak şu sözleri aktardı: “Biz bu ödülü, bize güvenen ve Paraşüt’e gönüllerinde yer veren mutlu patronlarımız sayesinde aldık. Dördüncü kez bizi bu ödüle layık gören tüm kullanıcılarımıza ve Webrazzi okuyucularına tekrar teşekkür ederiz. Dört yıldır üst üste yeni yıla böylesine güzel bir ödülle başlamak tüm ekip için önemli bir motivasyon kaynağı. Aldığımız ödüller, tüm ekibin yoğun emeğinin bir karşılığı. En büyük hedefimiz teknolojiyi KOBİ’lerin ayağına götürmek. Bunun için de Paraşüt ekibi olarak 2018’de de çok çalıştık ve yılı, hedeflediğimiz abone sayısını aşarak kapattık. 2019 yılı bizim için bir atılım yılı olacak. Çok yakın zamanda, kullanıcılarımız ile birlikte geleceğe doğru bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu yolculukta ön muhasebeyi yapay zeka ile buluşturacak ve kendilerinin elle yaptıkları işleri en aza indirecek bir dizi yeniliği duyuracağız. İnanıyoruz ki 2019 yılında paylaşacağımız tüm bu yenilikler sonucunda yepyeni bir ön muhasebe deneyimini kullanıcılarımıza sunacağız.”

Paylaş
Paraşüt Sean Yu

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

TeklifimGelsin, Türkiye’nin kredi karnesini açıkladı
TeklifimGelsin, Türkiye’nin kredi karnesini açıkladı
9 Ocak 2026 15:36
Genç Yazılımcılar EU Code Week Türkiye Hackathonu’nda dijital çözümler üretti
Genç Yazılımcılar EU Code Week Türkiye Hackathonu’nda dijital çözümler üretti
9 Ocak 2026 14:52
Nu Teknoloji kırsal alanlarda kapsama sorununu uydu entegrasyonuyla çözüyor
Nu Teknoloji kırsal alanlarda kapsama sorununu uydu entegrasyonuyla çözüyor
9 Ocak 2026 14:50
TÜSİAD SD2 STEP etkinliği sanayi ve teknoloji ekosistemini bir araya getirdi
TÜSİAD SD2 STEP etkinliği sanayi ve teknoloji ekosistemini bir araya getirdi
9 Ocak 2026 14:40
Bosch, CES 2026’da yazılım ve yapay zeka odaklı geleceği tanıttı
Bosch, CES 2026’da yazılım ve yapay zeka odaklı geleceği tanıttı
8 Ocak 2026 12:53
AGON PRO AG276QSG2: E-Spor Dünyasında NVIDIA G-SYNC Pulsar Dönemi
AGON PRO AG276QSG2: E-Spor Dünyasında NVIDIA G-SYNC Pulsar Dönemi
8 Ocak 2026 12:51
ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.