• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Philips TV 2018 koleksiyonunu tanıttı
Philips TV 2018 koleksiyonunu tanıttı

Philips TV 2018 koleksiyonunu tanıttı

ICT Media ICT Media
17 Nisan 2018 00:00
Paylaş

Philips TV, Must Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği özel bir etkinlikle yeni Ambilight televizyon modellerini görücüye çıkardı

Philips TV, Must Nişantaşı’nda gözler önüne serdiği yeni Ambilight serisi ile tüm tüketicileri, cesur ve güzel bir seyre davet ediyor. Eşsiz bir renk odağıyla görkemli Ambilight deneyimi sunan Philips TV, 2018 koleksiyonundan OLED 873, 7503 ve 8503 serileriyle büyüledi. Her zaman tüketicilerine en mükemmel izleme keyfini sunmak için çalışan Philips TV, ilhamını tasarım tutkusundan alıyor.

Hem manuel ayarlanabilen, hem de ekrandaki görüntüye uyum sağlayan Ambilight özelliğiyle konuklardan büyük ilgi gören yeni koleksiyon için TP Vision Pazarlama Direktörü Can Göver; “Philips TV’nin ilhamı, tasarıma olan tutkusundan geliyor. Kaliteli malzemeler aracılığıyla dayanıklılığı temsil eden ürünlerimizde, gösterişten uzak bir tasarım ihtiyacı esas alındı. Ürünler, moda ve trendlerin üstünde olan bir tasarım ve kalite anlayışını ifade ediyor” dedi.

“2018 elegan bir tasarımın yılı”

Philips TV etkinliğinde trendsetter Alexander Kokoskeriya da 2018 trendlerine dikkat çeken bir konuşma yaptı. 2018’de parlak renklerin öne çıktığını, kırmızıların, turuncuların, sarıların evleri aydınlattığını vurgulayan Kokoskeriya, “Philips TV’nin gösterişten uzak, elegan tasarımı 2018 trendleriyle birebir örtüşüyor. Philips TV gözlere, ruha ve beyne hitap eden özellikleriyle bir televizyondan çok daha fazlasını sunuyor” dedi.

Must Nişantaşı’nda gerçekleşen etkinlikte Işın Görmüş, Zeynep Soylu, Oben Budak, Gizem Barlak gibi isimlerin yanı sıra; sosyal medya dünyasının ünlü simaları da vardı. Philips TV’nin yeni koleksiyon etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Paylaş
Philips TV Ambilight Can Göver

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

TD SYNNEX, İklim Hedefine Erken Ulaştı: Emisyonlar Yüzde 43 Azaldı
TD SYNNEX, İklim Hedefine Erken Ulaştı: Emisyonlar Yüzde 43 Azaldı
21 Ekim 2025 15:55
ARF süper bilgisayarı TRUBA altyapısını zirveye taşıyor
ARF süper bilgisayarı TRUBA altyapısını zirveye taşıyor
21 Ekim 2025 12:19
Azerion ve Huawei yapay zekâ uygulamalarında  güçlerini birleştirdi
Azerion ve Huawei yapay zekâ uygulamalarında güçlerini birleştirdi
21 Ekim 2025 12:10
BTK’dan Fatura Zammına Fren: 5G Öncesi Mobil İletişim Ücretlerine Tavan Fiyat
BTK’dan Fatura Zammına Fren: 5G Öncesi Mobil İletişim Ücretlerine Tavan Fiyat
21 Ekim 2025 12:06
E-Ticarette ayakkabı, oyuncak ve çanta ithalatına kısıtlama getirdi
E-Ticarette ayakkabı, oyuncak ve çanta ithalatına kısıtlama getirdi
21 Ekim 2025 12:03
Amazon Arızası Küresel İnterneti Çökertti: Milyonlarca Kullanıcı Etkilendi
Amazon Arızası Küresel İnterneti Çökertti: Milyonlarca Kullanıcı Etkilendi
21 Ekim 2025 11:58
ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.