• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. PİAR İletişim’e, teknoloji sektörünün tecrübeli ismi Ozan İnan katıldı
PİAR İletişim’e, teknoloji sektörünün tecrübeli ismi Ozan İnan katıldı

PİAR İletişim’e, teknoloji sektörünün tecrübeli ismi Ozan İnan katıldı

ICT Media ICT Media
15 Kasım 2021 00:00
Paylaş

BT sektörünün deneyimli isimlerinden Ozan İnan, markaları dijital çağın iletişim dinamikleriyle tanıştıran PİAR İletişim’e Stratejik Dijital Dönüşüm Danışmanı olarak atandı.

Teknoloji sektöründeki uzmanlığıyla etkili, sonuç odaklı ve uçtan uca iletişim danışmalığı sunan PİAR İletişim, dijital dönüşüm süreçlerini BT sektörünün deneyimli isimlerinden Ozan İnan’a emanet etti. İnan, PİAR İletişim’de yeni dönemde Stratejik Dijital Dönüşüm Danışmanı olarak görev yapacak.

ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümü mezunu olan Ozan İnan, çalışma hayatına Yapı Kredi Bankası’nda yazılım uzmanı olarak başladı. Yapı Kredi’den sonra sırasıyla Avaya, Alcatel, Alcatel-Lucent Enterprise, RFS ve Alcatel-Lucent’teki 28 ülkeyi kapsayan üst düzey küresel görevlerinin ardından; IBM Türkiye’de önce satış direktörlüğü ve sonrasında yine IBM Türkiye’de genel müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. Ozan İnan, 2016 yılında Veeam Türkiye’ye yeni Ülke Müdürü olarak atandı. BT sektöründe yaklaşık 25 yıllık tecrübesi bulunan İnan, PİAR İletişim ekibine katılmadan önce Hitay Holding bünyesinde Teknoser Grup Genel Müdürü olarak görev yaptı. Özellikle Consultative (Sales) Satış, katma değerli Bayi Ağı, Verimli yazılım ekosistemi kurulumu, Start-up & iş dünyası entegrasyonu, Kamu ve özel sektör entegrasyonu, verimli bulut bilişim kullanımı, IoT destekli üretim ve Blockchain ile entegre bilişim altyapıları ve yeni nesil siber güvenlik adaptasyonu konularında tecrübe ve analizlerini PİAR İletişim çatısı altında paylaşacak.

PİAR İletişim, teknoloji sektörünün önde gelen yeni nesil danışman şirketi olarak çok kanallı iletişim çalışmaları, stratejik lider iletişimi, dijital medya iletişimi, sosyal medya iletişimi, kurumsal iletişim, kriz iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk ve network iletişimi gibi alanlarda markalarına hizmet veriyor. Ajans, sektördeki deneyimi ve uzmanlığı ile geleneksel PR'ın ötesinde yaratıcı ve 365 derece düşünen markalarına, doğru proje ve partnerlerle çözümler sunan bir yapıda hizmet sunuyor.

Ozan İnan kimdir?

ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümü mezunu olan Ozan İnan, çalışma hayatına Yapı Kredi Bankası’nda yazılım uzmanı olarak başladı. Yapı Kredi’den sonra sırasıyla Avaya, Alcatel, Alcatel-Lucent Enterprise, RFS ve Alcatel-Lucent’teki 28 ülkeyi kapsayan üst düzey küresel görevlerinin ardından; IBM Türkiye’de önce satış direktörlüğü ve sonrasında yine IBM Türkiye’de genel müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. Ozan İnan, 2016 yılında Veeam Türkiye’ye yeni Ülke Müdürü olarak atandı. BT sektöründe yaklaşık 25 yıllık tecrübesi bulunan İnan, PİAR İletişim ekibine katılmadan önce Hitay Holding bünyesinde Teknoser Grup Genel Müdürü olarak görev yaptı.

Paylaş
Ozan İnan PİAR İletişim teknoloji gündemi bilişim gündemi teknoloji haberleri bilişim haberleri

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dijital Dönüşümde Dev Adım: Türk Telekom ile Fiber Optik Protokolü İmzalandı
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dijital Dönüşümde Dev Adım: Türk Telekom ile Fiber Optik Protokolü İmzalandı
11 Temmuz 2025 13:57
Sabahattin Ali’nin Hücresi Sinop Cezaevi’nde dijital teknolojiyle canlanıyor
Sabahattin Ali’nin Hücresi Sinop Cezaevi’nde dijital teknolojiyle canlanıyor
11 Temmuz 2025 12:55
OBASE, Ar-Ge projelerini ticarileştirdi, gündeminde üretken yapay zeka var
OBASE, Ar-Ge projelerini ticarileştirdi, gündeminde üretken yapay zeka var
11 Temmuz 2025 12:51
KKTC’nin Dijital Geleceği Türk Telekom’a Emanet!
KKTC’nin Dijital Geleceği Türk Telekom’a Emanet!
11 Temmuz 2025 12:42
Şekerbank ve NarPOS iş birliğiyle  işletmelere ücretsiz e-adisyon yazılım hizmeti ayrıcalığı
Şekerbank ve NarPOS iş birliğiyle işletmelere ücretsiz e-adisyon yazılım hizmeti ayrıcalığı
10 Temmuz 2025 20:00
OpenAI ve Perplexity’den Google’a büyük rekabet: Yapay zekâ destekli yeni nesil web tarayıcıları geliyor
OpenAI ve Perplexity’den Google’a büyük rekabet: Yapay zekâ destekli yeni nesil web tarayıcıları geliyor
10 Temmuz 2025 13:28
ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.