• Biz Kimiz
  • Künye
logo
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Pixa, TechOne'dan yatırım aldı
Pixa, TechOne'dan yatırım aldı

Pixa, TechOne'dan yatırım aldı

ICT Media ICT Media
9 Aralık 2020 00:00
Paylaş

E-ticaret satıcıları için tedarik, satış, sipariş ve stok süreçlerinin tek bir platform üzerinden yönetilmesini analiz edilmesini sağlayan Pixa, 6.2M TL değerleme ile TechOne'dan tohum yatırım aldı. Bilal Büyükdere ve Emre Bostan tarafından kurulan Pixa, bulut tabanlı ve modüler yapısı ile e-ticaret sipariş ve depo yönetiminin daha akıllı, hızlı ve verimli yönetilmesine imkan sunuyor.

E-ticaret operasyonlarınızı yönetmenin en kolay yolu

Pixa, çok yönlü ve kullanışlı E-ticaret entegrasyonları ile e-ticaret site, muhasebe, pazaryeri, ERP ve kargo entegrasyonlarını gerçekleştirme ve tek panelden yönetme imkanı sunar. E-ticarete tam entegre ürünü ile stokları kolayca yönetmeye ve depo operasyonlarını verimli bir şekilde yönetmeyi sağlar. Sipariş yönetim kurguları ve otomasyonları ile siparişleri sorunsuz bir şekilde yönetim kabiliyetini firmalara kazandırır. Envanterinize tam hakim şekilde, raf sayım, depo sayım, ürün transfer, mal kabul , iade yönetimi ve diğer tüm özellikleriyle e-ticaret deponuzda 360 derece yönetim kabiliyetine sahiptir. ürünlerin depoda hangi rafta veya bölümde bulunduğu detaylıca görülebilir, bu sayede maliyetler düşerken karlılık artar. Pixa 360 derece entegrasyon platformu ile; Ürünler tüm satış kanallarında kolayca listelenebilir tüm siparişleri tek bir ekrandan yönetilebilir. Kargo ve muhasebe entegrasyonları ile siparişlerin tüm fatura ve lojistik süreçleri tam entegre bir şekilde yönetilebilir ve süreç verimliliği arttırılabilir.

Pixa modüler platform yapısı sayesinde; diğer satıcıların ürünleri hangi fiyatlarda sattığını tespit eder, e-ticaret operasyonu verilerini analiz eder, depo yönetimi ile verimliliği ve karlılığı artırır. Ayrıca; müşteri alışkanlıklarını ve davranışlarını analiz ederek satış ve pazarlama stratejisi verileri sunar.

"Global pazarda lider e-ticaret yönetim platformu olmak istiyoruz"

Online satış kanallarındaki sipariş ve depo yönetimi sürecinin geleneksel yöntemlerle doğru yönetilemediğini belirten Pixa Kurucu Ortağı Bilal Büyükdere; "Pazaryerlerinde satış yapan satıcılar için satış kanallarındaki süreç sorunsuz yönetilemiyor ve takip edilemiyor. Platformumuz sayesinde satıcılar, e-ticaret satış kanallarına kolayca entegre olup siparişlerini ve stoklarını kolaylıkla takip edebiliyor. Pixa olarak global pazarda sipariş ve depo yönetim süreçlerini kolaylaştırmayı ve global pazarda lider e-ticaret yönetim platformu olmak istiyoruz." dedi.

Paylaş
Pixa TechOne e-ticaret global pazar Bilal Büyükdere teknoloji gündemi bilişim gündemi Emre Bostan

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Yeni Nesil Sanat Deneyimi Ekosistemi:
Yeni Nesil Sanat Deneyimi Ekosistemi: "Mekânda Sanat Var" Yatırım Turuna Çıkıyor
12 Kasım 2025 13:53
iLab’tan sağlık teknolojilerine 1,5 milyon dolar yatırım
iLab’tan sağlık teknolojilerine 1,5 milyon dolar yatırım
12 Kasım 2025 10:46
Vodafone “Bi’ Düşünsene” Programına 2 binden fazla başvuru alındı
Vodafone “Bi’ Düşünsene” Programına 2 binden fazla başvuru alındı
11 Kasım 2025 15:12
MİA Teknoloji’den 35 milyon TL’lik yeni yazılım anlaşması
MİA Teknoloji’den 35 milyon TL’lik yeni yazılım anlaşması
11 Kasım 2025 15:10
Redington Türkiye, 10. yılında teknoloji dünyasının liderlerini bir araya getirdi
Redington Türkiye, 10. yılında teknoloji dünyasının liderlerini bir araya getirdi
8 Kasım 2025 12:32
DoktorTakvimi'nin Yapay Zekâ Asistanı Noa Notes'a Büyük Ödül
DoktorTakvimi'nin Yapay Zekâ Asistanı Noa Notes'a Büyük Ödül
7 Kasım 2025 16:51
ICT MEDIA DERGİSİ KASIM 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ KASIM 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.