• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Podera şirketlerin rekabet kasını güçlendirmek için yola çıktı
Podera şirketlerin rekabet kasını güçlendirmek için yola çıktı

Podera şirketlerin rekabet kasını güçlendirmek için yola çıktı

ICT Media ICT Media
31 Mart 2021 00:00
Paylaş

TTGV İktisadi İşletmesi’nin yeni markası Podera, iş dünyasının dinamiklerine uygun servisleri ile şirketlerin rekabet kasını güçlendirmek için yola çıktı. Podera, inovasyon, dijitalleşme ve rekabet ailelerinde toplam 8 servis ile hizmet verecek.

Değişen global dinamikler, artık şirketlerin aynı anda birçok süreçte iyileştirme yapmasını zorunlu kılıyor. Pandeminin yarattığı belirsizlikler ise süreci bambaşka noktaya götürmüş durumda. Bu durum, Dünya Küresel Rekabet İndeksi’nin pandemi nedeniyle 2020 yılı için yayınlanmamasına kadar vardı. 2020’nin en önemli gündemi global ölçekte Dijitalleşme olur iken, İnovasyon belki de hiç olmadığı kadar yeniden ele alınması gereken bir kavram haline geldi.

Podera, değişen dünyanın dinamiklerine cevap vermek amacıyla, yine iş dünyasının pratiklerinden hareketle 3 ailede 8 servis ile hizmet vermeye başladı. İş dünyasının problemlerini farklı deneyler tasarlayarak çözmesini sağlayan ExpeBiz ve tamamen özgün olarak geliştirilen ve aynı ve farklı takımlar arasında iletişimi güçlendiren CircleBiz, İnovasyon kavramına bakışın yeniden yorumlanmasını hedefliyor. Dijitalleşme hedefinde olan şirketler için ise şirketlerdeki gizli dijital liderleri öne çıkaran DijiElçi, müşterilerin gördüğü “ilk yüz” olan saha çalışanlarının dijitalleşmesine yönelik olarak DijiSaha ve bu alanda yeni danışmanları öne çıkarmayı ve ekosistemi bu sayede geliştirmeyi hedefleyen DijiDanışman, Dijitalleşme ailesini oluşturdu.

Podera’nın sahada daha önce deneyimlenmiş 3 ayrı servisi İnoReka, DijiReka ve EkoReka ise özel analiz çalışmaları, radar uygulamaları ile özellikle büyük çaplı organizasyonlara yönelik olarak bir araya geldi.

“Organizasyonlarda inovasyon kolaylaşıyor”

Podera İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Rıfat Çetin, Podera markası altında sundukları geniş yelpaze ile işletmeleri bir dönüşüm yolculuğuna çıkardıklarını belirtti. Çetin, inovasyon, dijitalleşme, sürdürülebilirlik üçgeninde 360 derece rekabet etmeyi güçlendiren hizmetleri ile Podera’nın işletmelerin “rekabet yol kiti” olarak konumlanacağını ifade etti. Rıfat Çetin, toplam 8 servis ile birinci olarak işletmelerin belirsizlikleri yönetmelerine ve hızlı hareket etmelerine yardımcı olacakları problem çözme kültürünün geliştirilmesine, ikinci olarak dijitalleşmeyi tüm şirkette tabandan tavana yayma imkânı veren sistemler ve süreçler oluşturmasına ve son olarak ise işletmelerin rekabette fark yaratmaları için kendi fotoğrafını çekmesine imkan veren analiz araçlarına odaklandıklarını kaydetti.

“Dijital dönüşüm projeleri öncelik”

TTGV İktisadi İşletmesi İcra Kurulu Başkanı Suat Baysan, Podera servislerinin farklı ölçekte 30’dan fazla şirket ile yapılan görüşmeler sonucunda geliştirildiğini, yeni servisler ile iş dünyasının ihtiyaçlarına etki yapan çözümler sunmayı planladıklarını belirtti.

Dijital dönüşüm projelerinin 2021 yılında pandemi etkisiyle global ölçekte en öncelikli konuların başında olduğunu vurgulayan Baysan, globalleşme yolunda Türk şirketlerinin rekabet gücünü artırarak belirsizlik sürecini daha iyi yönetmelerinin ancak özelleşmiş servislerle olabileceğini aktardı.

Paylaş
Podera TTGV TTGV İktisadi İşletmesi teknoloji gündemi bilişim gündemi Suat Baysan

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

KPMG ve AIMA’dan yatırımların geleceğine yön verecek tokenizasyon raporu
KPMG ve AIMA’dan yatırımların geleceğine yön verecek tokenizasyon raporu
17 Ekim 2025 14:39
Şirketlerin %95’i yapay zeka projelerinden sonuç alamıyor
Şirketlerin %95’i yapay zeka projelerinden sonuç alamıyor
17 Ekim 2025 14:38
BTM-Galatasaray Üniversitesi iş birliği start aldı
BTM-Galatasaray Üniversitesi iş birliği start aldı
17 Ekim 2025 14:36
Vodafone, 1 Nisan 2026 itibarıyla 81 il ve 922 ilçeyi 5G ile buluşturacak
Vodafone, 1 Nisan 2026 itibarıyla 81 il ve 922 ilçeyi 5G ile buluşturacak
17 Ekim 2025 14:28
Sayan: 5G İhalesi, Türkiye'nin Dijital Bağımsızlığının Miladı
Sayan: 5G İhalesi, Türkiye'nin Dijital Bağımsızlığının Miladı
17 Ekim 2025 11:32
Pyhton ile yapay zeka eğitiminde 34 kadın daha mezun oldu
Pyhton ile yapay zeka eğitiminde 34 kadın daha mezun oldu
16 Ekim 2025 18:11
ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.