• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Procat’ten Başkente yatırım ve istihdam
Procat’ten Başkente yatırım ve istihdam

Procat’ten Başkente yatırım ve istihdam

ICT Media ICT Media
12 Nisan 2022 00:00
Paylaş

İletişim (çağrı) merkezi sektörünün önemli oyuncularından yüzde yüz yerli sermayeli Procat, 2 milyon TL yatırım yaparak, Ankara’da yeni lokasyonunu açtı. Yıl sonuna kadar yurt dışında da açmayı planladığı yeni lokasyonla birlikte toplamda 10 milyon TL civarında yatırım yapmayı planlayan Procat, istihdamını ise en az 1.000 kişiye çıkarmayı hedefliyor.

Deneyimli ekibi, alanında lider teknolojileriyle hizmet verdiği markaların iletişim (çağrı) merkezlerinin dünya standartlarına ulaşması için çalışan Procat’in dördüncü ofisi Ankara’da açıldı. Pandemiyle birlikte hızla gelişen sektörün ihtiyaçlarını uçtan uca karşılayabilmek üzere yatırımlarına hız kazandıran Procat, müşterilerine sürdürülebilir, standartları yüksek ve çok dilli bir iletişim merkezi hizmeti vermeyi amaçlıyor.

“Ankara, potansiyeli yüksek bir şehir”

Yeni lokasyonun önemine dair açıklamada bulunan Procat Chief Commercial Officer’ı Eniz Akdağ “2004 yılından bu yana deneyimli ekibimiz ve alanında lider teknolojilerimiz ile havacılıktan finansa, otomotivden telekom sektörüne kadar birçok alanda yerel ve global markalara iletişim merkezi hizmeti veriyoruz. 2022 yılı hedeflerimizden biri de Türkiye ve yurt dışında olmak üzere iki yeni lokasyonda daha  hizmet vermekti. Yılın ilk çeyreğinde Ankara’daki lokasyonumuzu faaliyete geçirdik. İstanbul ve İzmir’den sonra Türkiye’nin en büyük üçüncü şehri olan başkentteyiz. Ankara, genç nüfusu ve üniversiteleri sayesinde, sahip olduğu insan kaynağı ve güçlü altyapısıyla beraber yatırım için potansiyeli oldukça büyük bir şehir.” dedi.

Ankara için 2 milyon TL yatırım yapıldı

Ülke ekonomisinin büyümesine katkı sunmak için hizmet ihracatı odaklı çalışmalarının yanı sıra Türkiye’deki yayılımına da hız veren Procat, Ankara lokasyonu için 2 milyon TL yatırım yaptı. İstihdamını 2021 yılında yüzde 39 oranında artıran Procat, bu yeni merkezle birlikte en az 150 kişiyi daha istihdam edeceğini açıkladı.

“Yeni lokasyonumuz ile birlikte hizmet verdiğimiz dil sayımızı da artıracağız”

Procat’in müşterilerine 9 dilde hizmet verdiğini aktaran Eniz Akdağ “İddialı giriş yaptığımız 2022 yılında, yurt içindeki müşteri sayımızı artırırken küresel çapta hizmet veren daha fazla sayıda markanın çok dilli operasyonlarının yönetimini de üstlenmek istiyoruz. Bu konuda ciddi atılımlar yaparak, hizmet ağımızı genişletiyoruz. Ankara lokasyonumuzla birlikte, Türkçe operasyonlarımızın yanı sıra hizmet verdiğimiz dil sayısını da artıracağız. Halihazırda Türkçe, Almanca, İngilizce, Felemenkçe, Fransızca, Arapça, Rusça, İspanyolca ve İtalyanca dillerinde verdiğimiz hizmetlerimize çeşitli İskandinav dillerini de eklemeyi hedefliyoruz” dedi.

Paylaş
Procat Eniz Akdağ teknoloji gündemi bilişim gündemi teknoloji haberleri bilişim haberleri

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

ChatGPT artık alışveriş yaptıracak
ChatGPT artık alışveriş yaptıracak
10 Ekim 2025 11:21
ODTÜ Çıkışlı Türk Teknoloji Devi Picus Security, Juventus’a sponsor oldu
ODTÜ Çıkışlı Türk Teknoloji Devi Picus Security, Juventus’a sponsor oldu
10 Ekim 2025 11:18
Yerli Teknoloji Sektöründen Büyük Başarı
Yerli Teknoloji Sektöründen Büyük Başarı
8 Ekim 2025 16:04
5G İçin Kritik Buluşma: Türk Telekom’da Milli Ekosistem Çalıştayı Yapıldı
5G İçin Kritik Buluşma: Türk Telekom’da Milli Ekosistem Çalıştayı Yapıldı
7 Ekim 2025 13:45
Trend Micro, IDC MarketScape’te Güvenlik Açığı Yönetimi araştırmasının lideri oldu
Trend Micro, IDC MarketScape’te Güvenlik Açığı Yönetimi araştırmasının lideri oldu
7 Ekim 2025 12:17
Doping Hafıza’dan “Anneler Kulübü”
Doping Hafıza’dan “Anneler Kulübü”
7 Ekim 2025 12:07
ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.