• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. PTT’den ihtiyaç sahiplerine ödemeler başlıyor
PTT’den ihtiyaç sahiplerine ödemeler başlıyor

PTT’den ihtiyaç sahiplerine ödemeler başlıyor

ICT Media ICT Media
31 Mart 2020 00:00
Paylaş

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın koronavirüs tedbirleri kapsamında 2 milyon ihtiyaç sahibi aileye 1000’er TL tutarındaki ödemelerini 1 Nisan tarihinden itibaren iş yerlerimizden ve ATM’lerden vatandaşlarımıza ulaştıracağız.

Ödeme tarihleri ihtiyaç sahibinin doğum yılının son rakamına göre belirlendi. Doğum yılının son rakamı 0 ve 5 olanlar 1 Nisan’da, 1 ve 6 olanlar 2 Nisan’da, 2 ve 7 olanlar 3 Nisan’da, 3 ve 8 olanlar 4 Nisan’da, 4 ve 9 olanlar 5 Nisan’da ihtiyaç ödemelerini alacak.

İş yerlerimizde yoğunluğun önüne geçebilmek amacı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucu 2022 sayılı Kanun kapsamındaki Yardım ödemeleri öne çekilerek, işsizlik ödenekleri ile aynı döneme denk gelmemesi sağlanmıştır. Bu kapsamda Şirketimizde hesabı bulunan işsizlik ödeneği almaya hak kazanmış müşterilerimizin işsizlik ödemelerini 5 Nisan tarihinden itibaren hesaplarına yatıracağız.

Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak amacıyla virüsün yayılmaması için sosyal temasın en aza indirilmesi gerektiğini hatırlatıyor, vatandaşlarımızın tüm kamu kurum ve kuruluşlarının verdiği olağanüstü mücadeleye katılarak kurallara uymasının önemli olduğunu vurguluyoruz.

İşlemlerini internet ya da ATM’den yapamayan vatandaşlarımızı kontrollü bir şekilde iş yerlerimizde misafir ediyoruz. Sosyal mesafe kuralına uygun olarak yaygın iş yerlerimizde bulunan gişelerde görevli personel sayısının en fazla iki katına kadar müşteriyi sırayla iş yerlerimize alarak işlemlerinizi yapmayı sürdüreceğiz. Ayrıca şubelerimizde oluşabilecek yoğunluğu azaltmak amacıyla ATM’lerden ücretsiz günlük para çekme limitini 3 bin TL'ye yükselttiğimizi hatırlatmak isteriz.

Koronavirüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana PTT olarak gerekli tedbirleri aldık. Tüm PTT iş yerlerimizde, dağıtım ve servis araçlarımızda ve müşterilerin temas edebileceği alanlarda Sağlık Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda dezenfeksiyon çalışmalarını düzenli olarak yaparak, müşterilerimizin ve personelimizin sağlığını koruyoruz.

Paylaş
PTT ATM İnternet

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Suriye ile Sanayi ve Teknoloji Alanında İş Birliği
Suriye ile Sanayi ve Teknoloji Alanında İş Birliği
6 Ağustos 2025 17:55
OpenAI yeni modelleri  NVIDIA RTX GPU’larda en hızlı şekilde çalışmaya hazır
OpenAI yeni modelleri NVIDIA RTX GPU’larda en hızlı şekilde çalışmaya hazır
6 Ağustos 2025 16:46
Dijital ikiz teknolojileri, 2025’in ikinci yarısında lojistik sektörünü domine ediyor
Dijital ikiz teknolojileri, 2025’in ikinci yarısında lojistik sektörünü domine ediyor
6 Ağustos 2025 16:44
PaperWork, Düşük Kod Platformlarını BPM ve yapay zekâ ile güçlendiriyor
PaperWork, Düşük Kod Platformlarını BPM ve yapay zekâ ile güçlendiriyor
6 Ağustos 2025 11:37
Technopc ve DT Cloud  güçlerini birleştiriyor
Technopc ve DT Cloud güçlerini birleştiriyor
5 Ağustos 2025 14:19
Redington ve EDB’den Türkiye ve CIS’te Stratejik Yapay Zekâ İş Birliği
Redington ve EDB’den Türkiye ve CIS’te Stratejik Yapay Zekâ İş Birliği
5 Ağustos 2025 14:15
ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.